peca dorcol 113 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, Potrebne su mi nove Michelin Pilot Power 2CT gume. Dimenzije zadnja 190/50 zr17, prednja 120/70 zr17. Unapred hvala na ponudama. Pozdrav, Peca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 18, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Imam prednju, letos kupljena u Svajcarskoj NOVA... 063/7555-955 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući predobrom kolegi Charugi i njegovom razumevanju za trenutnu ekonomsku situaciju 50% problema rešeno odnosno prednji pneumatik nabavljen. Potraga za zadnjim se nastavlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja uzeo kod mate iz mladenovca... naj povoljnija cena + free ugradnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujući predobrom kolegi Charugi i njegovom razumevanju za trenutnu ekonomsku situaciju 50% problema rešeno odnosno prednji pneumatik nabavljen. Potraga za zadnjim se nastavlja... Jedan od uslova koji je usao u cenu http://picasaweb.google.com/lh/photo/lKgyOHo1yYAtb_MHX9OFYQ?feat=directlink Koliko su para i koje gume kod Mate???? (proizvodnja god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 131 Napisano Novembar 20, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan pa Michelin Pilot Power 2CT a godina tekuca datum svez... sto se tice cene nemoj me drzati za rec mislim da je prednja biala oko 125.... zadnju sam uzeo u zemunu neki ray cini mi se da je bila je oko 180+montaza dok je kod nejga bila oko 150 sa montazom samo ste je trebalo da se saceka 4-5 dana a meni bilo hitno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam pazario kod Mate u Mladenovcu,decko je skroz ok i ne dere sa cenom,sve pohvale. Jeste,imao sam i besplatnu montazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan pa Michelin Pilot Power 2CT a godina tekuca datum svez... sto se tice cene nemoj me drzati za rec mislim da je prednja biala oko 125.... zadnju sam uzeo u zemunu neki ray cini mi se da je bila je oko 180+montaza dok je kod nejga bila oko 150 sa montazom samo ste je trebalo da se saceka 4-5 dana a meni bilo hitno I ja sam pazario kod Mate u Mladenovcu,decko je skroz ok i ne dere sa cenom,sve pohvale. Jeste,imao sam i besplatnu montazu Ljudi šta reći, hvala puno na informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...