miksamgm 1068 Napisano Decembar 21, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam da je plastika bocna ostala u komadu,samo je ispucala na vise mesta,ali nije u parcice,vec su samo onako linije.Zmigavac je puko u delice.Verovatno cu veceras kad dodjem kuci slikati i postaviti slike ovde. Sta covek lepse da trazi kao rodjendanski poklon.Ccccc :'( U gornjem postu sam napisao da je oguljen desni far,greska od nervoze,vec desni retrovizor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 21, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan evo nove slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 22, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 22, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Eto ti ga sad ....maler urodio plodom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Decembar 25, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Na moju zalost,motor nije prodat,covek nije dosao po motor iako je bilo sve ugovoreno kako treba,tako da je i dalje na prodaju po istoj ceni 1800e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 8, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Srecni praznici! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 8, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Auuu brate pa motor ti je bas dobro zvekno.Nemoj da se ljutis ali meni ovo lici na jedno klasicno klizanje.Od obicnog pada ovako nepuca i ne ostaju ovakvi tragovi.Stvarno steta za onako lep motor I odma cu ti reci sad je previse 1800 Evra 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5139 Napisano Januar 8, 2011 Drug član, 1901 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hajde nemoj da preterujes jer koliko ja vidim nema klizanja jer su svi tragovi vertikalni, jeste zveknuo, kako nemam pojma ali ipak treba malo biti sigurniji kad prozoves coveka da laze 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Necu da branim nikoga ali ovaj motor nije pao u mestu definitivno . ja sam imao ovakav motor i pao mi je sa 20 km/h i ostecenja su mnogo mnogo manja nego gkod ovoga motora sa slike. drugaru je pao 600 rr u mestu pa je imao par sitni ogrebotina koje su se izvukle poliranjem itd . ovaj izgleda kao da je pao iz prikolice . ja se izvinjavam vlasniku na ovom mom komentaru i zaomi je kao da je i moj motor u pitanju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 8, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja,imas + poen od mene(da ti skinem ovaj -),ali druze moj u cemu je razlika dal je pao sa stope ili u voznji?Motor je puko pa puko,ali je glavna stvar u tome da nemam razlog da pisem gluposti da je pao sa stope,ako sam ja pao sa njega.Ali najbitnije i hvala bogu ako je vec trebao da se polupa da bar niko nije bio na njemu da se polupa zajedno sa njim. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Kobaja,imas + poen od mene(da ti skinem ovaj -),ali druze moj u cemu je razlika dal je pao sa stope ili u voznji?Motor je puko pa puko,ali je glavna stvar u tome da nemam razlog da pisem gluposti da je pao sa stope,ako sam ja pao sa njega.Ali najbitnije i hvala bogu ako je vec trebao da se polupa da bar niko nije bio na njemu da se polupa zajedno sa njim. Ma i mene dusa boli za onakom lepotom Nisam nista lose mislio ti to znas miksa.Nebih da vodim polemiku dali je zvekno ili kliza,naveo sam moje misljenje.Motor je ostecen i sta je tu je.Ako je iko navijao da se proda ovaj motor to sam ja. Veliki sam ljubitelj ovog modela valjda ga zato i imam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Januar 10, 2011 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan al ste nafalili motorče bašš!! pustite čoveka nek prodaje motor pa sad jel pao sa nogara ili sa tavana manje je bitno i nije ništa tako opasno da se za 100€ nemože napraviti . drug moj sretno sa prodajom jer znam kako je to.... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 11, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Tako je druze moj.Bacio sam se u potragu za migavcima mislim da ce to biti malo teze da se nadje ,a krpljenje i farbanje ce ortak da mi radi,ima profi radionicu,radi mi za Dz,tako da cu verovatno da promenim boju motora,da ga malo nasaramo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Januar 12, 2011 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan nije ništa tako opasno da se za 100€ nemože napraviti . Za 100E? Jel ga ovo kao ložite ili šta? Daj bre kojih 100E? Ok, ako će ortak da mu farba za DŽ tu se spasao do 00! Inače realno,bez 350-400E, ne bi imalo smisla lagati čoveka. Donji minimum za pripremu i krpljenje plastika je 100e. E sad, ima svakakvih cena, ali kod PRAVIH majstora za te pare nema ama baš ništa. Farbu i resto materijala mu neće pokloniti (ili hoće?), ruke za DŽ...i tako dalje, i tako dalje Ovo je ipak Srbija nije Diznilend. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 15, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 16, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Admin's please Lock and DELETE Topic.(Previse off-a u oglasu) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...