Lukac 1389 Napisano Novembar 12, 2010 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumašima i ostalim (mnogobrojnim) bajkerima koji me znaju već preko 30 godina. Vozim motore aktivno od '71 godine a od '72 aktivno radim mehaniku zahvaljujući pokojnom ocu koji je takođe bio motociklista. Leteo sam u JAT-u 30 godina i prošle godine sam otišao u penziju i počeo da aktivnije radim mehaniku pored uvoza, sređivanja i prodaje motocikala čime se bavim od '89. Trenutno vozim FZS600, 2002. godište: CB750 SevenFifty iz 2000. godine: Kymco People 150, 2001 i Hondu SH150, 2001 (naravno, ne mogu sve odjednom da vozim, nego pojedinačno). Takođe hvala prijateljima i ljudima koji su napisali neku lepu reč za mene i mog starijeg rođaka Zvonka sa kojim radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 12, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Lukac, drago mi je da si ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao! Čast je imati ovakvog seniora ovde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 13, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Oooo...čika Dragče Dobro došao P.S. Kad će ta kahfa da se zapeče? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1389 Napisano Novembar 13, 2010 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prezo ,brate dodji da se vidimo i popijemo koju (moze strano ili domace ) za stara vremena. U Bataji sam vec 15 god ali sam u dusi ostao na Vracaru u tvom komsiluku Pozz Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 13, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Eto nama još jedne korisne i zanimljive lokacije za dnevne gradske vožnjice. Sudeći po onome što je Miša napisao nema zime za nas pisare i naše motorine kad nešto zaštuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6549 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 3046 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Stiže li, matori? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toma66 50 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 85 postova Lokacija: BGD Motocikl: Kawasaki ZZR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Brate po Fazeru, dobro ispoliraj felne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...