peca dorcol 113 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Poštovane koleginice i kolege bajkeri, Prodajem - menjam bluetooth komunikaciju. U pitanju je Spyball Hello Biker kupljen od kolege Markonea (Pegaz). Obzirom da sam neposredno po kupovini Hello Biker-a pazario kacigu sa integrisanim bluetooth-om, odavno mi nije potreban te stoga evo prilike nekome da za simbolične novce ili npr. par rukavica, dođe u posed ove simpatične spravice. Ako se ne varam svojevremeno je plaćen 60eur + 10eur punjač (neka me Markone ispravi ako grešim) pa u skladu sa tim očekujem vaše ponude. Prioritet u zameni bi bile kvalitetne zimske rukavice (nove, sive-crne ili kombinacija istih) uz naravno moju doplatu. Hvala i pozdrav, Peca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Novembar 12, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pazario za kes ako do ponedeljka neko ne da bolju ponudu u rukavicama... ili jednostavno da odemo do radnje i dodam "simbolične novce" da ti da kupis rukavice! Samo je pitanje na koliko "simbolicno" pristajes Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pazario za kes ako do ponedeljka neko ne da bolju ponudu u rukavicama... ili jednostavno da odemo do radnje i dodam "simbolične novce" da ti da kupis rukavice! Samo je pitanje na koliko "simbolicno" pristajes Ha,ha,ha, ma nije problem....slatko sam se nasmejao...obzirom na ovako brzu reakciju ostavljam ti da sam formiraš cenu...zaslužio si. Finalni dogovor na PP ili 063 667 802. Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Novembar 12, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 12, 2010 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za kes? Za koliko kaciga imas komplet?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je izvršena rezervacija za gorepomenuti uređaj obaveštavam sve zainteresovane da se isti povlači iz ponude. Koristim priliku da se još jednom zahvalim svima koji su me kontaktirali. Pozdrav, Peca. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...