medadetelinara 19 Napisano Novembar 12, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV PRIJATELJI, Drugar me zamolio da dam oglas u ime njega pošto ga zeza komp, pa da predjemo na temu. Prodaje se SUZUKI SRAD 600,2000god,registrovan još mesec dana,plavo-bele boje, motor je imao lakši pad odnosno klizanje, pre mesec dana pao je tako što se okliznuo na belu liniju pri kretenju malo jači gas i bilo je dovoljno da padne i izdere jednu stranu motora,ja motor nisam video kaže da je malo ižuljan i da ima po koja plastika popucala ali je sve na mestu nista nije otpalo.Motor pre pada je bio u zavidnom stanju ko malo koji SRAD sve fabrički. Za sve dodatne informacije tipa:cena ,detaljno stanje morate njega pozvati NIKOLA 0642700266 NOVI SAD 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Decembar 8, 2010 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Još aktuelno niko Nidži ništa pametno nije ponudio samo neke nerealne zamene 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 21, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Još aktuelno kaže drugar nijednu realnu ponudu nije dobio( javljaju se samo ucenjivači ili svoje zaračunaju a tvoje omalažavaju) može zamena i za auto ili jeftiniji motor. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 175 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan neka okvirna cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 21, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je bila cena oko 2350e ili tako nesto,vidjao sam oglas na mojauto 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Mart 23, 2011 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je pri malom klizanju uspeo obe strane da izguli? 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Mart 23, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/51829-suzuki-gsxr600-srad-98/page__p__890905__hl__srad__fromsearch__1#entry890905 ovo mu dodje povoljna cena , josh dechko spustio josh manje jer ga nije prodo par meseci .... mislite o tome kad kazete povoljno 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mijalko85 5 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 36 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Kako je pri malom klizanju uspeo obe strane da izguli? pa malo klizao sa obe strane )) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 29, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Neznam ljudi koliko traži mislim 2000 e i da mogu razne kombinacije auto neki, jeftiniji motor i nesto para morate pozvati ja bi vam pomogao al malo je čudniji tip tako da se neupuštam u dialoge,zamolio me da mu stavim motor u oglas što sam i učinio jel nema net.Znam da je pre tog pada motor bio perfektan ja ga posle nisam video i znam da je pao tako sto je krenuo od devojke a ovi perači natopili put on frajer malo zavrnuo točak dohvatio belu liniju i tu ga motor izbacio iz sedišta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno moguće sve kombinacije NIDŽA ,Novi Sad 0642700266 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno moguće sve kombinacije NIDŽA ,Novi Sad 0642700266 "sve kombinacije" su 2000 evra ili auto dizel karavan. Čisto da se zna, zvao sam. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa doba je cena ako daje soma kusur 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koki bre 11 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 8 postova Motocikl: Honda CBR 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Duchman daj mu tog dizela karavana kad oce chovek i nek ti da koj dinar doplate Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaktus 36 Napisano April 28, 2011 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan motor prodaje moj drugar.pre klizanja (samo sa jedne strane)da ne bude zabune zbog onih sto omalovazavaju neciju robu.motor je pre tog slucaja bio servisiran bolje nego gazda.nova guma zadnja,ulje .. motor je i sad kao metak ali treba uloziti stotinjak e na njega.(srediti plastike). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peran 0 Napisano Maj 30, 2011 U prolazu, 5 postova Motocikl: suzuki gsxr 600 srad Prijavi odgovor kao problematičan 1200e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...