DarkoNS 101 Napisano Novembar 11, 2010 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naziv teme kaze, imam HJC ZF-9 i zanima me da li neko zna gde u Novom Sadu mogu naci vizir za tu kacigu? Ili ako neko mozda zna neku radnju gde prodaju HJC kacige pa da ih pitam da li imaju vizir za ovaj model... Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Novembar 11, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Guevara Beograd a ako ti je daleko šalju robu i dostavnim službama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Novembar 12, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan mozes i sam da ga zatamnis folijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Novembar 14, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan mozes i sam da ga zatamnis folijom Moje iskustvo kaže da tako nešto nije moguće (kvalitetno) izvesti zbog zakrivljenosti vizira (kako su mi stručniji objasnili). E sad, ako ti znaš kako i to si već odradio okači i podeli znanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan nisam radio ali sam cuo da se moze izvesti na autu sam lepio i uspelo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Novembar 14, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ovako, danas sam bio sa STRUČNJAKOM ZA FOLIJE i njegov DEFINITIVAN ODGOVOR je da se VIZIR NE MOŽE ZATAMNITI FOLIJOM. Auto stakla se mogu raditi foljiom jer nisu toliko zakrivljena ali viziri ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Novembar 15, 2010 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Beograd i niko mi se nije javio u Guevari. Probacu sutra... Gorane, necu folijom treba mi i ovaj vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Novembar 16, 2010 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam uspeo da ih dobijem, rasprodato je sve... Nece dobijati pre februara. Da li neko mozda zna jos neku radnju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Novembar 17, 2010 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ili da vidiš kod Mišike, ili POLO pa da ti Bera donese;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...