Guest Cubric Napisano Maj 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lik mi u zamenu za R1 nudi majesty 150, 2001 godište, navodno u super stanju (sutra ce ga æale pogledati pa æe mi reæi taèno stanje). E sad mene interesuje koliko taj skuter otprilike vredi, ili neki minimum za koji može da ode sigurno, pošto bih ja to odmah "udao". Nisam hteo da smaram sa ovim, ali sam na net-u i u oglasima našao svega par komada a cene su im totalno razlièite (od 1700 do 2300), tako da ako neko zna orijentacione cene neka napiše. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 10, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lik mi u zamenu za R1 nudi majesty 150' date=' 2001 godište, navodno u super stanju (sutra ce ga æale pogledati pa æe mi reæi taèno stanje). E sad mene interesuje koliko taj skuter otprilike vredi, ili neki minimum za koji može da ode sigurno, pošto bih ja to odmah "udao". Nisam hteo da smaram sa ovim, ali sam na net-u i u oglasima našao svega par komada a cene su im totalno razlièite (od 1700 do 2300), tako da ako neko zna orijentacione cene neka napiše.[/quote'] to su ti cene pun kantar ako vec moras da uzmes ne vredi preko 1300eura a ta je cena zato sto mnogo skutera dolazi iz Italije pa su mu oborili cene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lik mi u zamenu za R1 nudi majesty 150' date=' 2001 godište, navodno u super stanju (sutra ce ga æale pogledati pa æe mi reæi taèno stanje). E sad mene interesuje koliko taj skuter otprilike vredi, ili neki minimum za koji može da ode sigurno, pošto bih ja to odmah "udao". Nisam hteo da smaram sa ovim, ali sam na net-u i u oglasima našao svega par komada a cene su im totalno razlièite (od 1700 do 2300), tako da ako neko zna orijentacione cene neka napiše.[/quote'] Ja sam imao Majesty 125 sa kit-om na 180 (polini), pre pocetka sezone sam ga prodao za 1400E sa sve nosacem i novim koferom GIVI od 46 litara (140E)! '98 godiste je bio i u super stanju, doduse, meni je bilo hitno, ali recimo za 1500 sam ga drzao mesec dana u oglasima, i niko nista! :? Poenta moje price je da poslusas Gordana, jer se covek bavi time, i potpuno je u pravu kada ti kaze da su cene drasticno oborene zbog uvoza i da se mnogo tesko prodaju za neke realne pare.. max 1500e i to niko ne moze da ti garantuje koliko ce brzo da ode.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan lik mi u zamenu za R1 nudi majesty 150' date=' 2001 godište, navodno u super stanju (sutra ce ga æale pogledati pa æe mi reæi taèno stanje). E sad mene interesuje koliko taj skuter otprilike vredi, ili neki minimum za koji može da ode sigurno, pošto bih ja to odmah "udao". Nisam hteo da smaram sa ovim, ali sam na net-u i u oglasima našao svega par komada a cene su im totalno razlièite (od 1700 do 2300), tako da ako neko zna orijentacione cene neka napiše.[/quote'] Kombinacija je mnogo zajebana stvar da se ne vencas sa tim Mayestijem gledaj dali je farban dali ima kofer kake su plecice varijator dali trza na nekoj odredjenoj brzini(rolnice) itd pa jos ako je motor bio ovde kod 2 3 majstora na servisu. malo sam te uplasio al tako je pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cubric :: Jedan lik mi u zamenu za R1 nudi majesty 150, 2001 godište, navodno u super stanju (sutra ce ga æale pogledati pa æe mi reæi taèno stanje). E sad mene interesuje koliko taj skuter otprilike vredi, ili neki minimum za koji može da ode sigurno, pošto bih ja to odmah "udao". Nisam hteo da smaram sa ovim, ali sam na net-u i u oglasima našao svega par komada a cene su im totalno razlièite (od 1700 do 2300), tako da ako neko zna orijentacione cene neka napiše. Kombinacija je mnogo zajebana stvar da se ne vencas sa tim Mayestijem gledaj dali je farban dali ima kofer kake su plecice varijator dali trza na nekoj odredjenoj brzini(rolnice) itd pa jos ako je motor bio ovde kod 2 3 majstora na servisu. malo sam te uplasio al tako je pozdrav Ma nisi me uplasio, zato sam i postavio temu da pitam one koji znaju. Hvala u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam yamahu tako da ova varijanta otpada, tema moze u LOCK ili DELETE, hvala Goradanu i Meex-u na pomoci. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...