nemir 226 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan jako, jako mi se svidja kad je prednji tochak ovako "masivan" Taiwanese designer Winston Yeh of Rough Crafts has modified a 2009 Harley-Davidson Sportster Iron 883 into an awesome roadster called the ‘IRON 883 Guerilla.’ The bike is 250cc that complies with Taiwan’s special regulations which requires any bike above 250cc to undergo a special annual exam. The designer has added new bars, a terrific exhaust system and a chopped front end, to provide an overall muscular vibe. Check some images of the IRON 883 Guerilla in the featured gallery. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13161 Napisano Novembar 9, 2010 Ne silazi, 7474 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican i meni se dopada! Steta sto je samo 250cc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shommy lee 57 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XTZ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo,lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan i tata bi sine!! mislim da sa ovom kombinacijom tockova spada u bobere!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan Fantastican i meni se dopada! Steta sto je samo 250cc! za nase puteve i vise nego dovoljno... i meni se svidja i posebno kad je masivna prednja guma, na mom bivsem coperu mi je to smetalo nekako je bio mrsav od napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Decembar 3, 2010 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi se ne cini da je ovo čudo od 250 kuba. Al nema veze izgleda perverzno,rado bi posedovao ovaki jedan ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jun 6, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi imao... Lep je, pravi bobber. Uistinu 250ccm...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada_CH 1 Napisano Jun 10, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Arch (CH) - Novi Sad (SRB) Motocikl: Ja jasem Preriom bez konja :D Prijavi odgovor kao problematičan bas vidjam ovakvih cudesa ovde na izvoz..al da ima 250 kuba...(moz biti ) inace jako dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano Jun 11, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo prepravljen sporster 883 onda ne moze biti 250ccm nego 883 ccm ! Mucnite glavom malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Jun 14, 2011 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Dopada mi se upravo ovaj model , 883 n iron.. Jeli ga vozio neko od vas ? U Cg se moze kupiti za 7.900e , nov... Mislio sam ga uzeti ,ali ne znam jeli to isuvise nizak motor za mene ? Visok sam 190 cm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofrik 11 Napisano Jul 3, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Nord of country Motocikl: Kawa V2 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ovo prepravljen sporster 883 onda ne moze biti 250ccm nego 883 ccm ! Mucnite glavom malo... Da, to je 883. A pošto imaju Tajvanci neke blesave propise za motore iznad 250ccm, nešto je trebao raditi na performansama ili šta ja znam čemu, da je bio legalan za registraciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...