Milos_ 280 Napisano Novembar 9, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Zeleo bih da kupim ovaj vizir za moj motor. U trionu je cena 8600 dinara sto je prihvatljivo, ali nemaju na lageru, i nemaju pojma kad ce biti. Oznaka je Givi d217s. Ima li neko ideju gde da ga kupim!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 119 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF650 Bandit S Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li ti odgovara Kappa, ako ga ima, ML ima solidan lager. KD217S, trebalo bi da je isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ovde MRA. http://www.3t-racing.com/mra.php?proizvodjac=VFR+800+02-&proizvod=HONDA 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 9, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li ti odgovara Kappa, ako ga ima, ML ima solidan lager. KD217S, trebalo bi da je isti. Bravo, brz i kvalitetan odgovor. Zvao, ima, cena 6400. Idem sutra da pazarim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 10, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam vizir u MotoLandu, i imam samo reci hvale. Maksimalno profesionalno, i u obecano vreme. Rado cu se opet vratiti u tu radnju po nesto drugo. Na stranu to sto sam i samim vizirom prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 119 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF650 Bandit S Prijavi odgovor kao problematičan Eto, ostalo jos i para za gorivo. Ni ja do sada nisam imao ni jedan problem sa ML-om, sve pohvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 10, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Novembar 11, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Novembar 11, 2010 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan JbNo dobro izgleda, drugar... Jel vidis sada preko njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...