sstruja 115 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nesto vise o ovome???? http://www.b92.net/automobili/razno.php?nav_id=245890 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 10, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan A vidiš, mogao bih i u Crnoj Gori oformiti club... Nas trojica bi podijelili rukovodeæa mjesta, super... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest SNAKESBIKER Napisano Maj 11, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam nesto ,ali nisam bas siguran u izvor ,tako da.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan i samo bi vas trojica bili clanovi hehehehhe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neno 4 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Raska-Bg-Banja Luka Motocikl: BMW R25/2 (1951) ; BMW R60/7 (1978) Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ovo tek sada video, moracu da se uclanim u klub. Tj. da se pohvalim :oops: , kupio sam jos R60/7. . Postacu kolekcionar BEEMVEJACA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam ovo tek sada video' date=' moracu da se uclanim u klub. Tj. da se pohvalim :oops: , kupio sam jos R60/7. . Postacu kolekcionar BEEMVEJACA [/quote'] Welcome to the club PS postavi neku sliku nove makine da je vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...