polic 55 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sam bio turisticki u Bec-u, i u povratku svratim u Louis gde kupim grejane navlake za upravljac. Koliko je samo lepo drzati vruc korman bez obzira kolika je temperatura napolju prosto je neverovatno. Uvek sam o tom delu opreme razmisljao kao necem nepotrebnom i vise kao modni detalj, ali sada znam da mi je to najbolji deo opreme koji sam kupio. http://www.louis.de/_4099fa52387004d60dba3a9834436488e3/index.php?topic=artnr&artnr=10032046 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 11, 2010 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste bolje od nicega, ali da je najbolji nije. Prsti su ti koji prvi nadrljaju, a njih grip ne spasava. Elektricne rukavice su puno efektivnije, ali je cimanje sa zicama (ili sa baterijama). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...