DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 7, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos pre par nedelja sam mislio da je vozanje za mene zavrseno i spakujem motor za zimski san.. Medjutim, nije mu se spavalo, valjda od ovog sunca, pa sam resio da ga provozam jos jednom. Izasao sam napolje, bez ikakvog cilja i krenuo u klasicnu smaranje-voznju po selu. Od jednom mi sine da bih mogao da odem na Cer do planinarskog doma. Do tad nisam napravio nikakvu fotografiju, posto nisam planirao da pravim nikakav putopis od te voznje. Dodjoh do tog doma, ali mi nista specijalno to nije znacilo, pa resih da probam malo da sidjem sa asfalta. Ovo je prvih par minuta nakon asfalta: Vec je pocelo da trucka i da izlece kamenje ispod tockova. Put je na ovom delu sastavljen od krupno mlevenog kamena, te ni malo nije stabilan. Za mene sa ukupno 8000km na motoru (od toga 0 van asfalta) postaje pomalo cupavo Par snimaka sa vidikovca, pre ulaska u sumu Tu nakon prvog proklizavanja prednjeg tocka stajem da odmorim uzlupanu srcku slikajuci bube Malo sam se smirio i idemo dalje. Put je sad od istog kamena, samo je lisce popadalo po njemu pa ni ne vidim kuda gazim. Nakon par kllizanja, pocelo je da mi se svidja. Interesantan osecaj kada se malko zaledite od straha, pa kad krizni momenat prodje shvatite da ste zivi i da je sve ok i nastavite dalje Manje price, vise slika: Mozda najzanimljivije je bilo prelazenje ove barice. Ne vidi se na slici ali sa druge strane je odmah uzvisica na koju se prednji tocak popeo, dok zadnji nije bas bio voljan da izadje iz vode. U jednom momentu prednji se malo odvojio od tla, a ja se u trzaju zbunim i spustim noge u vodu .. Uz malo slatkog mucenja, izadjoh napolje i idemo dalje... Za ljubitelje prirode, vrlo simpatican prizor Sve u svemu - bas mi je prijalo malo voznje bez drugih vozila na putu. Toplo vreme, priroda prepuna raznih boja, vazduh svez, malko adrenalina pri proklizavanjima i prelazenjima potocica - idealan nacin da se otarasite stresa.. Motorcic bas i nije prilagodjen ovom terenu, ali gde ima volje... Kad porastem bicu enduras I jos par slicica naknadno dodatih: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kralju, svako ko drzi motor u sobi kad ostari bice bajker a da li je enduro ili nesto drugo to su vec finese, moj savet, ako imas finansijskih mogucnosti imaj i jedan full kros u ergeli, meni je to zelja odavno, pa kad ti dosadi asfalt onda uzjases drugu makinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 7, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kralju, svako ko drzi motor u sobi kad ostari bice bajker Hvala Inace, do pre 2 godine nisam nikad seo na motor, cak ni na skuter ili automatik. Imao sam u steku nesto para i dunulo mi, ni sam ne znam zasto (veroavtno kombinacija ljubavi ka biciklu i lenjosti da vise vrtim pedale) i kupim ovo sokocalo. Od tada, samo na 2 tocka mislim Zrtvujem more, izlaske, troskarenja samo da bih skupio za motor.. Trenutno sam u procesu odlucivanja koji motor uzeti, za asfalt. Verovatno fazer. Nakon te kupovine ide prodaja ybr-a (mada teska srca) i verovatno kupovina manjeg krosa. (mada me cale ubedjuje da uzmemo ATV po pola). Imam kucu u selu pored sapca i prasina i blato su svuda oko mene i uvukli su mi se u krv U tom momentu bicu debelo u minusu, ali bar cu znati zasto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan ATV i kros su nebo i zemlja, bar kako kazu, ja nisam imao prilike da vozim ATV a i kod nas se jos uvek ne moze registrovati. Razlicit je nacin voznje narocito kod onih sa blokiranom zadnjom osovinom- taj se sa buljomferom upravlja, cak sam cuo da su se iskusni bajkeri ozbiljno povredjivali jer mahinalno krenu nogom prilikom navijanja pa ih dohvati zanji tocak i podvuce ispod... Cuo sam nisam video... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 7, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan to zbog cala, posto mu dobro dodje za pojedine seoske poslove. Ako bude mogao da se nadje manji kros za novac koji dobijem za ybr-a mozda ga kupim samostalno. Za pocetak moram da uzmem nesto za asfalt do nove godine, pa na prolece... Jedino je sigurno: da skoro necu imati automobil Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ojsfajl 393 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 60 postova Motocikl: klr Prijavi odgovor kao problematičan Nakon citanja ove teme automatski sam se prisjetio sledece slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 8, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Za koju godinu mozda "iznapredujem" u ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Novembar 8, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 8, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Eto, a ja dan pre tebe prosao tuda, iz Sapca za Loznicu Fin krug, lepo si se proveo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 8, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan hehe jesam Isao bih opet na istu stazu prvom prilikom cim bude vremena Jesi li kroz sumu isao ili asfaltom oko cera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 8, 2010 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Ali milje i vaza?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 8, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ga mama drugacije pustila u sobu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan i WD40 na monitoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2699 Napisano Novembar 8, 2010 Strucnjak, 1639 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan i WD40 na monitoru Ostro oko Inace, boca je namagnetisana pa mi je monitor poljubicastio u cosku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Novembar 8, 2010 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Asvaltom sam isao, evo ti i moj putopis par tema oko ove tvoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 1714 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ga mama drugacije pustila u sobu Odmah sam rekao da je kralj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...