Sava_R 1 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Vrbas /Vojvodina/RepublikaSrbija Motocikl: MZ ts 250 i Vespa Piaggio 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja nova sprava, planiram da ga do sledec leta upicanim da bude kao iz fabrike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 7, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jbt...'de si ovo "navat'o"... Do 00 je...bice ovo cini mi se duuuga zima. Nadam se da ces do pocetka sezone u martu srediti. Neka je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sava_R 1 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Vrbas /Vojvodina/RepublikaSrbija Motocikl: MZ ts 250 i Vespa Piaggio 125cc Prijavi odgovor kao problematičan Preki hvala na komentaru Boga mi sad treba iscekati sledecu sezonu da ga vozim : NE pitaj me, pola Vojvodine sam presao da bih ga kupio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lex 17 Napisano Novembar 7, 2010 U prolazu, 93 postova Lokacija: valjevo Motocikl: nsu 175 Pretis Prijavi odgovor kao problematičan ja ih gotivim pogotovo zbog cepa rezervoara samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Preki 133 Napisano Novembar 7, 2010 50 years, 84 postova Lokacija: Vrachar-Beograd-SRBIJA Motocikl: uskoro, uskoro... Prijavi odgovor kao problematičan NE pitaj me, pola Vojvodine sam presao da bih ga kupio.. Imas tamo u Vrbasu legendarne Saabadzije Gorana i Sabo-a...Mozda mogu da pomognu? Da im "pripretim" da te nadju tamo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan sa srecom se vozao!! ima pored subotice u mestu tavankut neki tip ima kazu svega i svacega za MZe,pa ako zatreba da ti iskopam broj tel!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan jbt, MZ televizor, ovo je prava retkost na ulici da se vidi a da je u dobrom voznom stanju ovaj tvoj deluje jako lepo očuvan srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srki.pancevo 0 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan SAVO PRIJATELJU VEROVAO TI ILI NE MOJ TATA IMA ISTI TAKAV MZ 250 KUBIKA SAMO STO NAS JOS IMA I ONE STITNIKE ZA KOLENA TAKO JE FABRICKI URADJEN .URADILI SMO MU GENERALNU MOTORA I POSLE SAMO STO KILOMETARA KADA JE JEDNOM PRILIKOM CISTIO SVECICU OBLAZNUO MU JE NAVOJ U GLAVI I OD TADA STOJI I JEDE GA VREME !!!MOJ MATORI JE IZGUBIO SVAKU VOLJU ZA SREDJIVANJEM ISTOG A MENI GA NETREBA PA AKO NEKO IMA VOLJE I AMBICIJE ZA KUPOVINOM I SREDJIVANJEM ISTOG NEKA MI SE JAVI NA 0642418240 POZDRAV OD SRKIJA IZ PANCEVA !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Novembar 9, 2010 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan brate koliko ova masina ima godina_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca indipendet 36 Napisano Novembar 16, 2010 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: wien Motocikl: mz es 175/2 bmw r1200 c indipendet Prijavi odgovor kao problematičan savo ovaj tvoj plavusan uma 250kubika zato vuce tako Ovo je moja nova sprava, planiram da ga do sledec leta upicanim da bude kao iz fabrike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rafter 110 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 90 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: Suzuki TS 125 (Suzana) Prijavi odgovor kao problematičan care, i meni su to isto govorili za suzuki. te, nije to za off road, te slaba ti masina, ali, vazno je da ti volis to sto imas (osim ako nije tasta). zelim ti srecu na drumu i da naidjes do zrenjanina da popijemo nesto....kafu...hmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...