BusMan 2025 Napisano Novembar 7, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E da, nerviraju me bre oni Valjevci sa CrvenBan-om na celu! Ne moz` covek ni kafu da plati tamo. Kazu: "Ko vam je kriv kad u Valjevu pravite pauze". I rekose jos da ih se setimo uvek kad krenemo kod Kepe. Znaju i oni mnoge dzade tamo. Hvala Valjevci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 7, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sve standardno, neam sta da dodam niti komentarisem .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 7, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ja čekam da Kepo i Jager okače još slika i klipove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Novembar 7, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan ja čekam da Kepo i Jager okače još slika i klipove... i ja ..i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 7, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, samo da se prijavim da sam stigao kući Posle Beograda sam svratio i do Joške u Temerin (moja redovna stanica ) i evo pre pola sata udjoh u kuću. Idem da poskidam snimke koje imam, pa da i postavim, bar nešto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ajde ajde :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Novembar 8, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ....cekam te vodene barijere da vidim!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo, samo da se prijavim da sam stigao kući Posle Beograda sam svratio i do Joške u Temerin (moja redovna stanica ) i evo pre pola sata udjoh u kuću. Idem da poskidam snimke koje imam, pa da i postavim, bar nešto Da li ces da sastavis pet sati spavanja u tri dana?! Idi spavaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Novembar 8, 2010 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spavanje su još stari Rimljani smatrali gubljenjem vremena Pokušao sam da u galeriju uploadujem jedan video klipić, ali mi ne ide. Vidim da ću ipak morati da napravim nalog na YouTube-tu Elem, pijem vreo čaj i sabiram utiske... Mislim da ću se debelo prevariti u brojanju. Ovo što se desilo u ova dva dana se jednostavno rečima ne može opisati. Ni izbliza. Ni "otprilike". Nikako. Ovo se mora DOŽIVETI. Čak ni slike koje ću vam postaviti, neće pružiti pravu sliku toga kako nam je bilo. One mogu jedino nas, koji smo bili, da podsete na sve što smo doživeli, i da nam ovaj vikend ostane još dugo, dugo u prelepom sećanju. Inače, hteo sam ja još u petak da se vidim sa ostatkom "bande", no nisam mogao zbog posla. Kako neko reče "zaradjuj kad možeš, a troši kad hoćeš". Eto, ja sam silom prilika u petak radio... I zamalo da ne završim posao i ostanem i u subotu da radim. Sva sreća... ZAMALO! Ustao sam ujutro u 4, popio veeeeeeliku kafu, spremio stvari, obukao se i krenuo. Sipanje goriva i... POKRET prema Kosjeriću! Stao sam jedino u Šapcu da izduvanim jednu. Sledeće gašenje motora je bilo u Kosjeriću. Slika do Kosjerića nemam, putovao sam sam, a iskreno, nisam se ni setio da izvadim telefon i slikam. A nije se ni imalo šta slikati sve dok nisam stigao Zamalo sam se ubio preko Kaone ... Zvao me je Kepa i kaže da su svi već postrojeni kod pumpe u Kosjeriću i da se samo ja čekam. Eeee, kad je tako.... gassssssssss! Još samo 20km!! Krenem da obidjem jedan auto u lepoj, preglednoj krivini. Na žalost, neki kamion je u suprotnoj traci, ranije tog dana, pustio malo (više) ulja p'o asfaltu. Proklizala mi je prednjica, a za njom i zadnjica i to baš podosta! Prednji točak je brzo uhvatio malo gripa, ali se zadnjica otimala ko blesava. Cimaj volan, kontriraj levo-desno... Top case mlatara levo-desno ko sumanut... Već sam se pomirio sa time da padam. A brzina, oko 90 km/h. Sam Bog zna kako sam izbegao pad. Nemam pojma, ali sam se nekako, izvukao.... sva sreća Stižem ubrzo do pumpe u Kosjeriću, pozdravljamo se i KREĆEMOOooo U opštoj žurbi sam zaboravio skinuti top case sa motora, što je, ispostaviće se kasnije, bila ogromna greška. Ali neka, nije mi žao Evo malo sličica koje sam slikao, a nastavak sledi sutra Polako ulazim u fazu gašenja ... a nije ni čudo. Juče odvozah oko 500km (od toga skoro 200km surovog offa), a danas, skromnih 400 Ukupno sam spavao.... pa.. MALO! Našem Kapetanu Kepi svaka čast na volji i vremenu koje je odvojio za nas, da nas provede jednim od najlepših predela u Srbiji. HVA-LA TI KE-PO!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 8, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Jbt zavidim vam na provodu.. Kad je sledeće oranje, oću sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Mali dodaci na Africi by Kepotech (Gošo ovo ti je bolje od orginala ) Zove se Tourakep 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Jbt zavidim vam na provodu.. Kad je sledeće oranje, oću sa vama Samo nabavi adekvatan motor i ajde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuu,slusam jagere sada mi prenosi uzivo utiske!! ima da idem makar sa zenama lozio vatru i da udahnem malo kepolend vazduha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt zavidim vam na provodu.. Kad je sledeće oranje, oću sa vama Samo nabavi adekvatan motor i ajde E Bobane, zaboravio si ono parče plastike, da znaš da ti je kod mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Novembar 8, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta ti je nesreca, danas mi stigle nove T63, taman kad je voznja prosla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 8, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta ti je nesreca, danas mi stigle nove T63, taman kad je voznja prosla Ma nemaš predstavu kako je bilo, ja čekam da Kepo okači slike i klipove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan EBobane E Bobane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan E Bobane, zaboravio si ono parče plastike, da znaš da ti je kod mene Vazi, dolazim po njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Novembar 8, 2010 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Eto sta ti je nesreca, danas mi stigle nove T63, taman kad je voznja prosla Ma nemaš predstavu kako je bilo, ja čekam da Kepo okači slike i klipove Ma ko zna zasto je to dobro, juce je poceo da mi preskace prednji lancanik, ja ga pogledam, a zuba nigde, sve sam ih podeljao. Sad mogu da se vozim samo sa malim gasom, cim opustim desnu ruku, preskace Zamisli da mi se to desilo tamo negde na terenu, morao bi da me slepujes, a to ne bih preziveo, morao bi da se selim negde gde me niko ne zna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jager nam danas izgleda gubi vreme na spavanje. Ocemo vidoJa !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Polako ljudi! Kepo rece da hoce da izmontira Vidoja..tako da ce to potrajati.. I bice gotovo od ponedeljka neki dan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 8, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A to li je. E pa naoruzali smo se strpljenjem ondak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnisin 165 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Bgd.periferija Motocikl: Uljara 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajni krajevi za skitnju... Da li ste za manastir Uvac isli dzadom levo od groblja ispod Tornika ? Ili ste sisli onom kozjom stazom ...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 8, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bilo "kozijim stazama" Uostalom, evo u attachmentu track loga sa GPS-a od kompletne subote. Pravo čudo da mi GPS nije OTPAO sa motora, kuda smo sve prošli... Track003.zip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...