OLJA 75 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Olja, 34god. motor nemam za sada , bibliotekar. Interesovanja: muzika, muzika, muzika, priroda, putovanja (na motoru ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan O neeee, pa nisam mislila da æe moje predstavljanje iæi ovako javno:). ispada da tražim srodnu dušu, ha, ha. By the way, pozdrav svima i znanima i neznanima... :jecaj: Molim Webmastera da ovo briše :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 10, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Bice i motora gde ima jake volje i zelje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 10, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja, predstavljanje je odlicno, nista ne treba brisati! Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodošlici (inaèe ja sam pridruženi èlan MC Otpisani). Ima nas par bez motora (nadam se ne zauvek:). Posetite malo naš sajt, ima dobrih fotkica itd. Nije da reklamiram sajt mog kluba, nego eto, toplo preporuèujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 10, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Olja dobrodosla! Nema potrebe da se ista brise, napisala si jedno normalno, kulturno predstavljanje - kako i treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Maj 10, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja, dobrodosla na forum. Ima li u biblioteci nesto od Bukovskog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 10, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Olja dobrodosla!Nema potrebe da se ista brise' date=' napisala si jedno normalno, kulturno predstavljanje - kako i treba[/quote'] Sasvim opušteno! Dobrodošla! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj ljudi, hvala vam svima još jednom na dobrodošlici. Navikla sam na raznorazne provokacije na nekim Forumima (valjda zato što sam žensko, ne znam), ali vidim da ste ste skroz OK. ohrabrili ste me . Jedino, moram da priznam da, pošto za sada nemam motor, a kad æe biti prinova, ne znam, možda dogodine, nisam skroz u prièi oko delova motora i sl. Za sada sam suvozaè (što je bezveze ali šta da radim viša sila). Što se tièe knjiga, u biblioteci Muzeja Vojvodine (gde ja radim, i gde me mnogi gledaju popreko kada doðem pod punom ratnom opremom da nekog moto skupa), nema ''popularne''literature. Samo struèno: arheologija, starija istorija... ne znam koga æe ovo zanimati, samo dajem odgovor . Vratimo se temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 10, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro Nam Doshla! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je malo rano ali treba mi savet oko kupovine motora, pa kada doðe vreme, da znam šta da tražim. Volim èopere (Yamaha Dragstar, Suzuki Intruder, Virago...). E sad imam 50kg, šta bi meni najviše odgovaralo i kolika kubikaža (250 mi je malo, ali kažu mi da je za poèetak dovoljno). Hvala unapred, pa do sutra, lepo je vreme ne može se sedeti celi dan za comp. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OLJA 75 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan P.S. i nisam visoka pa se bojim da se ne ''izgubim'' na nekom èoperu :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja,ovde su ti sve srodne duše,bar u neèemu! Odeš lepo na neki skup, sedneš na neke motore, vidiš kako ti stoje, pa uzmeš najveæi što možeš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pametno ti Nenad kaze. Dodji i vidi kako ti odgovaraju. Evo, Sabac ti nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Maj 10, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla. honda shadow 400 )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Maj 10, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Olja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8674 Napisano Maj 10, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosla :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa 31 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Puch Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...