kvaicnenad 301 Napisano Decembar 31, 2019 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih pre kupio ovako nesto. Kad ti treba, samo nabacis i vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Decembar 31, 2019 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ova slika mi je bila vodilja. A torbe mrzim vise od svega, slazem se da se one brze montiraju i demontiraju. Ponovo je to stvar ukusa. Sad je sve rastureno i motor je spakovan do proleca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Januar 4, 2020 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sve sredjeno, nekome se svidja a nekome ne, opet kazem meni se svidja i to sam odavno hteo. Sa druge strane tolike pare sam dao da bih jednostavno odustao, ne ide. Evo slika sa i bez kofera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 15, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bogami slike moje honde necu postaviti ovde jer ce ova Zlatkova ispasti jos lepsa. Avaj, tek je stigla kod mene i hteo bih da je propisno prekontrolisem kod nekog krstenog majstora. E sad kako mi je BG malo podaleko svaka iformacija o nekim majstorima blizim Beceju je pozeljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16877 Napisano Januar 15, 2020 Integrisan, 4999 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 12/4/2019 at 3:14 PM, Okramovski said: Pozdrav svima. Moze li mala pomoc, gde mogu naci gumeni ulozak za amortizer kao na slici?da li se moze napraviti? Ovaj je propao a amortizer je u super stanju. Hvala unapred Honda CB500 1995 F-22 REAR CUSHION - MSP WWW.MOTORCYCLESPAREPARTS.EU Honda CB500 1995 F-22 REAR CUSHION - order parts in just a few clicks from Europe’s number 1 genuine spare parts online retailer 3.51 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, PetkovicBecej je napisao: Ja bogami slike moje honde necu postaviti ovde jer ce ova Zlatkova ispasti jos lepsa. Avaj, tek je stigla kod mene i hteo bih da je propisno prekontrolisem kod nekog krstenog majstora. E sad kako mi je BG malo podaleko svaka iformacija o nekim majstorima blizim Beceju je pozeljna. Mcm racing, Temerin, izguglaj... Ja sam moju tamo odvezao kad sam kupio da se ociste i nasteluju karburatori i provere zazori na ventilima. Sve sto ne valja uradio, ocistio, zamenio... Dobijes slike i video na viber, nema lazi nema prevare. Koliko sam pratio oglase, ti si tvoju skoro kupio u Lovcencu, ako se dobro secam ona je blokirana na 35kw. Ako sam u pravu, bas me interesuju utisci na prolece kad krenes da vozas, jel fali snage... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 16, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Neso. Kupljen 14.01. u Lovcencu. Motor je zapravo iz Sremske Kamenice. Letos kupljen i još na vlasniku iz Kamenice. Kao što je pisalo u oglasu, povremeno lupeta kvacilo (ili nešto u njemu) ali kad se stisne ručica miran je. A sad je pravo vreme da se sredi. Inače je sve na svom mestu i nisam primetio nikakav buzderaj pa se nadam da se nisam preterano zezno. Al cuce se... Hvala jos jednom za informaciju, ima i ovde majstora al bih ipak nekog stvarno proverenog a da nelutam mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 158 Napisano Januar 18, 2020 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo na kupovini komsija Nek te odlicno sluzi i uvek bezbedno kuci vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 22, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala komso. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Februar 13, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slikica i od mene, far od Honde mi je malo požutio nisam mogao naći drugi ,pa sam kupio cijelu masku sa košom i far sve za 50eura, uspio sam to pripasati meni čini dobro, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Februar 13, 2020 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo, kako si uklopio ceo oklop jel na stari nosac? Meni izgleda fenomenalno, samo si trebao da uskladis boju sa rezervoarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Februar 14, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam celi nosač ,malo sam samo prihvat napravio kako treba sa dve rupe od 8mm,originalni od Honde je skinut ,ovo je šprickit, ide na farbanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Februar 14, 2020 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sa koje Honde je skinuto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Februar 14, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ova maska i far su sa Kawasakija GPZ1100, model 1995-1999 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Februar 14, 2020 Drug član, 1053 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ali mu 1000000 puta lepse stoji od fabrickog S modela. Dobar posao si napravio druze, volim ovakve prepravke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Februar 14, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lep rad, i koristan, neće ga šibati vetar, Ali moraće negde da nabavi fabrički far zbog tehničkog i registracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da dodam vizir na moju hondu, ali ovo mi izgleda baš dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Februar 14, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan Biker-boy odmah zna da je to od gpz , za reg . Nema problema sve je u mjeri, maska je skinuta pa kad treba stavim nazad ,još moram staviti plastike oko satova ,retrovizore span модул Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Februar 14, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sam skinuo mogla bi na prodaju, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Februar 14, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan Dekli spreman, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 14, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, beliDK je napisao: Ovu sam skinuo mogla bi na prodaju, Čekam da rešiš...zainteresovan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Februar 19, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam malo upalio motor i rekoh da probam dal sve radi. Primetio sam da mi migavci rade ubrzano, kao kad na kolima rikne jedna sijalica. Inače sijalice su sve iste, obične a relej.... ni gde je ni kakav je. Našao sam nesto sto lici al je priključak drugačiji od onih koje sam do sada vidjao (na kolima). Ima li ko kakvu ideju?evo i slika tog sto mislim da je relej. IMG_20200219_152234.jpg Postavio sam ovo i u drugoj temi a nadam se da ima koji cb-ista da moze da pomogne. https://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/135290-led-zmigavci-pomoc/&do=findComment&comment=2299095 Valjda sam dobro postavio link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Mart 8, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan Danas idem vidjeti prije vožnje lanac i lančanike stanje odlično ali klizač lanca ili kako se već zove gotovo da ga ni nema, dali netko zna šta bi se moglo pripasati od nekog drugog motora jer ta plastika nova je 70eur, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Mart 8, 2020 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa nadji polovnu, to se nalazi za neku sicu, a u najgorem slucaju mozes to napraviti od aluminiuma, da izgleda lepo i da radi posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
beliDK 9 Napisano Mart 8, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: adolfovac Motocikl: honda cb500s Prijavi odgovor kao problematičan tako će izgleda i biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...