Ćefa bajker 103 Napisano Mart 31, 2018 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Lepo joj čuči taj vizir.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jel to Puig povisen vizir? Takav imam ja na svojoj CB. Odlican vizir i odlicno radi posao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Jedina Hondina mana je sto nece bez goriva. Drago mi je da se koristi lepo vreme, tako ni ja nisam ostao ravnodusan. I da, mogu samo pohvaliti Mitas gume, prezadovoljan sam. I jos jedan neplanirani trosak, akumulator sam morao da kupim. Sad samo lagana voznja, i uzivancija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 2, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan On 3/31/2018 at 13:44, Slayer je napisao: E kad se čovek navikne da mu sve u životu ide nizbrdo. Vidim danas lep dan ajde da se provozam, motor spreman za sezonu. Probudim ga iz zimskog sna zagrejem lepo radi,stignem do semafora prešao nekih 5km kad odjednom motor radi samo na jedan klip. Ništa ajd nazad kući (10km). Zovem majstora prekipeo sam, kaže možda svećica ili se zapušio karburator. Ništa parkiram motor skidam plastike kad pogledam a ono gorivo zatvoreno. Honda je to ali neće bez goriva da ide. Samo polako i pamet u glavu. E moj brate, pre neki dan se smejem tvom slucaju, kad danas vozim ja i na jedno 10 km od kuce pocinje motor da radi na jedan klip, pa na dva, pa na jedan. Prvo se setim tebe i otvorim cep, kad ono taman da uhvati rezerva. Stavim na RES i pravac kuci, motor ni da stucne, i sutra ga punim do cepa. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano April 2, 2018 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan On 3/31/2018 at 6:00 PM, ThePainkiller said: Jel to Puig povisen vizir? Takav imam ja na svojoj CB. Odlican vizir i odlicno radi posao... Ne to sam narucio iz Kine. Dobar je radi posao. 1 hour ago, Zlatko LA said: E moj brate, pre neki dan se smejem tvom slucaju, kad danas vozim ja i na jedno 10 km od kuce pocinje motor da radi na jedan klip, pa na dva, pa na jedan. Prvo se setim tebe i otvorim cep, kad ono taman da uhvati rezerva. Stavim na RES i pravac kuci, motor ni da stucne, i sutra ga punim do cepa. Nije lepo smejati se tudjoj nesreci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 6, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Jel primate zaljubljenike u kawe za zajedničku vožnju? naravno klasa 500 ccm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 15, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da primamo, klasa 500 je velikodusna. Kolege, u user manualu mi pise sae 90 za pogonski lanac, zanima me vase misljenje i iskustvo, da li da nastsvim sa tim ili da uzmem sprej za lanac? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano April 15, 2018 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sprej je zakon, bitno je da blagovremeno (na svakih 300-400km) podmazes lanac, i na svako drugo podmazivanje ide i ciscenje, naravno, u slucaju da se vozi po kisi onda odma cistim lanac prvom prilikom nebitno koliko km sam presao pre prethodnog ciscenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexvicent 363 Napisano April 15, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Redovno podmazivanje lanca ( npr. skotoiler )može istom produžiti vek trajanja i nekoliko puta. I kod mene u manualu za Vfr 800 stoji SAE 90 i isto i koristim, podignem na centralni štender,ubacim u prvu,jedan čepić ulja i četkicom po lancu i zadnjem lančaniku sa svih strana razmažem, onda prebrišem krpom i proteram krug,baci malo ulja po levoj strani gume,to obrišem krpom i to je to. Lanac se sija kao da je juče stavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano April 15, 2018 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Biker-Boy said: Sprej je zakon, bitno je da blagovremeno (na svakih 300-400km) podmazes lanac, i na svako drugo podmazivanje ide i ciscenje, naravno, u slucaju da se vozi po kisi onda odma cistim lanac prvom prilikom nebitno koliko km sam presao pre prethodnog ciscenja Sprej je zakon....narocito na turi, pa jos ako moze da se maze 2 puta dnevno, ako je tog dana veca kilometraza...jos ako motor nema centralni stender, gde ces veceg zakona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano April 15, 2018 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako motor nema centralni nogar, podmazivanje sa bilo cime je muka, (osim ako imas Scottoiler,naravno) A i ne vidim problem podmazivanja dva puta dnevno?? moj motor ima centralni nogar pa me zabole, nije mi frka podmazati lanac, jer podmazivanje traje citavih minut i po stanem, podmazem, pauziram, odmorim, jedem, pisam, serem ili sta vec, i nastavim dalje, mada svakako uvek tako planiram ture da na prelazim vise od 400km plafon 500km dnevno, sto je slozicete se saaaaasvim dovoljno kilometarapo danu, jer kad putujem hocu da uzivam u voznji, da stajem, da slikam, da blenem okolo procunjam, a ne da cepam ko budala i onda gde si bio sta si radio-video, nista osim bele crte na putu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 15, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zakljucak je da moze i sprej i ulje, ja sam do sad mazao uljem i jedino me nervira sto baci na levi deo tocka kao sto kaze kolega, lanac izgleda uvek kao nov bukvalno. Lakse se cisti ulje, jedino sto trazi da se malo cesce podmazuje, jer mi se cini da ga brzo 'izbaca' sa lanca. Za sad cu koristiti ulje jer ga imam podosta, pa kada njega istrosim onda cu uzeti sprej. Sto bi reko moj ćale, nije budala pisala user manual. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 15, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ja zato vec godinama koristim mast sa tackom topljenja na 288 c,traje duze od spreja,krknem u medicinski spric,razmazem cetkicom za zube i peglaj,tako u spricu i ponesem ispod sedista a jedan traje po 1500-2000 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano April 18, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Za čišćenje lanca koristim petrolej, jeftin, ne oštećuje O-Ring gumice, dobro skida masnoću. Za podmazivanje koristim sprej, uglavnom Bardhal. Prednost u odnosu na ulje jer ne baca po točku i zadnjoj vili. Boca traje oko dve godine što je sasvim prihvatljiva investicija. Bardhal, jer ima dosta dobru gustinu, što ne znači da i drugi nisu dobri. Inače, velika dilema oko ulja za motor - kao dugogodišnji motorista postavljam pitanje: šta smo koristili 80-tih godina? Za mlađe kolege koji se tada nisu ni rodili, Ina. Modriča, Optima... Tako i dan danas, pre nedelju dana menjao ulje, Elf polusintetika, motor prede, nema problema za lamelu, ušteda duplo i više. Stari Motul koji je bio u njemu kad sam ga kupio, kao vodica. (prošle godine stavljeno, oko 500 km pređeno, po rečima prethodnog vlasnika, a on nije klinac, ozbiljan čovek i još vrsni auto mehaničar) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodonik 50 Napisano April 18, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB 500S Prijavi odgovor kao problematičan Danas je konacno pala prva prava voznja od polaganja! 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 18, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Lepa Honda prijatelju, po meni najlepse felne za nju su zlatne. Srecno, da te sluze i dozvola i masina! Daj jos neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 19, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan predivna 500ka ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodonik 50 Napisano April 19, 2018 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB 500S Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Nazalost nemam vise slika, kako se uvozavam bice i slika, pa cemo postavljati... Danas sam naucio da opustim levu ruku dok vozim. Desna se jos stegne posle nekog vremena, al desna je pa razumem... Trebace joj vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 20, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio sam da dodam i neke nalepnice, videcete po slikama o cemu je rec. Ubacio sam nalepnicu CB500F jer mi se fabricka nije svidjala uopste. Jeste da nije F, al je barem CB500. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u oglasima na par mesta ovakvu hondu 500. U ukusima ne vredi raspravljati ali kako je ovaj užas od farova nastao. Kao neka fabrička serija ili dodatna oprema? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 21, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Projektori "na golo" to ide U far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 21, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam u oglasima na par mesta ovakvu hondu 500. O ukusima ne vredi raspravljati ali kako je ovaj užas od farova nastao. Kao neka fabrička serija ili dodatna oprema?Kao oči da su nakacili.Sent from my SM-G955F using TapatalkSent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano April 21, 2018 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno da ruznije ne moze biti to nije fabricki, neko skarabudzio,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano April 21, 2018 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ko skine okrugli far treba da bude siban 50 puta po tabanima. 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano April 21, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Epizoda 'Kako upropastiti Naked motor - uvodni deo'. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...