kvaicnenad 301 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu ala dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jos je prva boja farban dekli samo i auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Jel S varijanta ima natips cb500 na repu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na naked verziji ima taj natpis, a na crnim plastikama nista ne pise, a ne deluje mi da su farbane. Koje ti je godiste honda, jel motor bez ogranicenja sa 58 konja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Januar 25, 2021 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko od vas amortizere na cb 500? Na mojima ne vidim nikakvu oznaku pa ne znam jel mogu neki drugi ili da tražim nekog ko ih sredjujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Januar 25, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam na N verziji ima natpis na repu, kao i na mojoj verziji, dok na S varijanti jos uvek nisam video oznake na repu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 25, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan 2002 godiste. Da bez ogranicenja je na punoj snazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Januar 25, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ove godine bi sipao Repsol ulje, imate li iskustvo sa tim uljem u CB-u? Do sad sam koristio Motul 5100 10w40, koje bi Repsol ulje bilo slicno ovom Motulu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 26, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sipao 20w50 Repsol , po preporuci majstora. Ali pazi ako ti je motor preso vise od 50,000km (moj je na 39400) onda uzni sipaj 15w50 ipon 1l a ostalo uzni 10w40 ipon isto sad sam zvao da ga pitam ili repsol koje odlucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12735 Napisano Januar 26, 2021 Ne silazi, 7373 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Šta će vam 20w50? To je pregusto. Na 50000km taj agregat jedva da unutra ima znakove korišćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 301 Napisano Januar 26, 2021 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo sipam od kad je motor kod mene. Na satu ima 80,000km i samo prede... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Januar 26, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan U mojoj servisnoj knjizi je uvek islo 10w40, ja sam takodje nastavio. Ove godine bih samo promenio marku ulja nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 26, 2021 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moja CB je imala oko 60-70.000 km i sipao sam 10w40 Silkolene, navozao se, putovao Grčka auto-put u dvoje, nije ga trošila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imali neko mozda da proda nosac kofera za motor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Spremna za sezonu :-) samo jos ako zna nekog ko bi prodao nosac za kofer za na motor ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Clan foruma "Seba" pravi kvalitetne profi nosace kofera, javi se njemu, meni je pravio nosac kofera za moj CB, prezadovoljan sam bio i cenom i kvalitetom. Promenio Januar 30, 2021 član Biker-Boy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Znam za Sebu nego sam ja u Nisu pa to me jedino koci ali ako nenadjem drugo resenje moracu do bg motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Gde si naso rol barove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 30, 2021 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i ja uradio, dogovorili se, oterao sam motor u BG kod nejga, za par sati je uradio nosac, i posle mi ga je poslao postom jer je nosac posle isao na farbanje-plastificiranje. Ne znam za roll bar, tako sam kupio motor, a inace Seba radi i roll barove, tako da mozes sve komplet kod njega da uradis Promenio Januar 30, 2021 član Biker-Boy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Januar 30, 2021 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mom motoru vec imao uradjen nosac, Seba mi je odradio za bocne nosace okvire, sve ostalo smo ćale i ja odradili kuci. Kontaktiraj ti majstora, mozda postoji mogucnost da vec ima sablonski nosac tako da ne moras u Bg samo zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam majstora on mi kaze da uznem bilo koji nosac pa ce da ga prepravi za moj motor sto mi i nije neka garancija na sta ce to da lici nista vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steva992 8 Napisano Januar 30, 2021 U prolazu, 24 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Snaso sam se drugari hvala vam puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...