VULKAN 16 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Jakovo-Beograd Motocikl: VN 900,,NSU PRETIS 1960. Prijavi odgovor kao problematičan Došli i ja i Goca kući. Bilo je prelepo, VIP deo ozbiljan i svečan, BJB žurka do jaja Mnogo dragih ljudi došlo, svaka čast Jageru i Joški i Žuži ali naši Slovenci - Tomo i Mokl su došli čak iz Ljubljane! :care: Odlična muzika, DJ na visini zadatka, naš Zoki Livaja se baš potrudio da nam obezbei idealne uslove za žurku. Drugari, puuuuuno vam hvala što ste došli, meni je srce puno! hvala,,hvala!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Decembar 3, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 3, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan he he Pavel bio i utekao a nije linčovan... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano Decembar 3, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo stigli kuci Ovo bi stvarno trebalo cesce,bilo je sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto zbog posla nisam mogao da stignem ranije, ali, opet nekako na vreme stigoh da docekamo brata afrikanca - Jagera. Ž. stanica Novi Beograd, odbor za docek: SHUMA@Rz sa suvozacicom, Fi011 sa suvozacicom (malo su bile tihe pri upoznavanju pa im ne cuh imena), Zextreme, Popsy, Sejtan, Maxxa i ja. Cetiri S.Tenere i dve afrike. Odnos 1:1 Voz iz Subotice stize na vreme Maxxa siri ruke bratu afrikancu JAGER u Beogradu Pocinje boks mec izmedju Jagera i S. Tenerasa... ... i posto im je zustro podelio po par poljubaca, smirise se nekako. Popsy dodeljuje pobednicki trofej - kikboks kapicu... ... a Zex ga ogrce nekom krpom, hladno je, tek plus neki stepen. Opusteno i veeoooooma lagano, za NULA minuta i 59 sekundi stizemo pred Hrabro Srce. Guzva je. Kazu oko sto dusa. Mladenovac, Pancevo, Zrenjanin, Stara Pazova, Temerin, Subotica... sve je to blizu i svi su tu. Ali, Mokl i TomoB su dosli iz Ljubljane. I sit sam se ispricao sa svima. Mis`im Vlaaaajko. Kome god sam hteo nesto da kazem ili nekoga da saslusam, prisljanjali bi se jedno drugom na uvo. Kazu: sto je covek stariji, usi su mu sve vece, a slabije cuje. Nasao si me Vlajko sa par stvarcica i izdrzao junacki celo vece! I taman sam hteo sve da overim sa starim dobrim Fuji-jem, kad, izdahnuse baterije. Ipak, jedan trenutak je tu. Olja za malo na tomboli da dobije knjigu "Putevima i dzadama male Azije i bliskog Istoka", ali za malo. Olja i MatijaK Da, slazem se da treba ovako cesce, ali nije dovoljno samo par sati. Tri noci i tri dana bi bila neka optimalna mera da bi mogli bolje i vise da se posvetimo nekome sa kime razgovaramo. A i Vlajko da ima vremena da predahne. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 3, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična muzika, DJ na visini zadatka, : mogu da kažem da žurka bila dobra, mnogo pozntih ljudi, lepo druženje. Ko nije bio, zajebao se. Ali što se muzike tiče, tu jedna velika kritika, DJ nije spojio dve stvari iz iste branše. Da je muzika bila bolje organizovana, ovako dobra žurka bi bila još bolja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 3, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kako sam se ucirkao... Ali mi bar na motoru nije bilo hladno. Samo sada na poslu ne mogu da se sastavim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 475 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja, obzirom da lezem ko kvocka u 10, pa uz to jos i cetvrtak, nisam nameravao da dodjem. Krenuo sam nesto do SKC-a i onda reko, kad sam vec na pola puta, aj da zdraknem samo kakva je atmosfera. Dakle sve je izgledalo sjajno, muzika -prava, jedino sto su cene bile bezobrazne Posto sam vozio porucim vocni sok i kada je trebalo da platim pitam posto a momak kaze - pedeset dinara . Ponovo pitam, jer ne mogu da verujem a on opet - 50 dinara . Brate, ovo je bas bezobrazno jeftino. E, da - svaka cast svim ljudima koji su juce dosli a ne zive u Beogradu. A za bracu Slovence :care: Pa jos ako su dosli motorima :care: :care: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Decembar 3, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Veliko hvala, veliki, dobri ljudi! Počnite da pišete legendu ispod slika tipa : ''S leva na desno...'' i slično, ovako ne vredi... Špricer - 100din, kakva nesreća za sledeće jutro... jooj Svaka čas' DJ-u za trud, svaka čast i svim ovim pingvinima što su došli čak iz Laponije na žurku! H V A L A ! ! ! ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 3, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Колико ми је криво што ја нисам био верујте да ми је толико драго што сте се сви лепо провели. НЕго кад је реприза? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Decembar 3, 2010 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd` da pocnem sa tagovanjem: S` desna na levo:Busman,Matijak i Olja. Iza Skols (visoki) i Dimac (celavi). Vlajko DJ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dee 30 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 31 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 950 - passenger ;-) Prijavi odgovor kao problematičan A evo i Blic-a, ukratko, o sinocenjem happening-u: http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/221221/Humanost-bajkera-u-2010 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i na TV pink u jutarnjem programu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa sa kojom nema greške...očekivano dobro raspoloženje, druženje, i DJ Vlajko koji je bio u svom elementu, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 3, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A da li znate da je nestalo piva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan A da li znate da je nestalo piva? Pa kad si sve popio :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dcNiko 157 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan I Koka-kole u flašicama je nestalo, posle su je sipali u čašama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8575 Napisano Decembar 3, 2010 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan A da li znate da je nestalo piva? Pa kad si sve popio :nanana: Nisam, možda desetak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo super, bas praznicno, dobra energija. Na izlazu nas pozdravila interventna, posebno se raspitivala za Lalajka, jer ide u mrklu noc 70 km ka kuci ibarskom. Inace, u jedinici bio policajac koji rece da je ubedljivo naj motor Afrika. Shejtan da ispostuje post koji napisa.....he, he, Kapche sto dobih na tomboli, ne da greje nego radi extra, tako da, sve u svemu, sta je sledece ? Da ne zaboravim, damama poseban pozdrav, bile su divne, tombola je mogla i da okasni, taman poce veselje.....Vidimo se..... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Било супер! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo se dokotrljali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The_One 53 Napisano Decembar 3, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Toxicity Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu! Prijavi odgovor kao problematičan A da li znate da je nestalo piva? da! u 00:07 prvo sam bila šokirana da je jedini izbor "bambi" ali zahvaljujući DIVNIM ljudima koje sretoh sinoć moglo je i samo vode da bude - opet bi se lepo družili! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Decembar 3, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super, svaka cast na organizaciji! Jedino sto tombola nije valjala, nista nisam dobio! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 3, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja! i bilo je više nego sjajno! VEEELIKO hvala na fantastičnom dočeku na Novom Beogradu! Brate, ko da je Tito dolazio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo iz mog ugla :deej: Zvuk je bio malo bezveze..mozda to i nije tako bilo bitno..jer ljudi su dosli da se upoznaju druze i zezaju.. Ovo je prva zurka ovakvog tipa..primam sve kritike a pohvale cu okaciti o zid :jaa: Moze jos neko da pripomogne u pustanju muzike..bilo bi koncepciski bolje..a ja bih radio kraj.. mada je malo nezgodno zbog raspona izmedju generacija i vida zabave.. Nadam se da mi ne zamerate puno..sarao sam po svemu..jedino vam nisam pustao ono sto ja najvise volim..progresivve house Mogli bi stvarno cesce da pravimo slicne stvari..samo mozda da bude petak ili subota.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...