Toro 1 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem teleskope ili komplet prednje viljuske za Suzuki GS 500 E. Model je 2001 sto znaci idealni su oni od modela 2001-2004 i mladjih, ali verujem da su ok i oni od starijih GSova. Ponude ovde ili na pp. p.s. Eventualno moze i predlog za neke druge varijante, sto bi rekli neke USD viljuske ako bi to moglo da se namontira i da lepo i bezbedno radi. Takodje mi treba i onaj okvir koji drzi staklo fara kao i to staklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z7 4 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bor Motocikl: z750 Prijavi odgovor kao problematičan imam od zzr600 93g. sa oba trougla dajem i osovinom koja prolazi kroz vrat i osovinu prednjeg tocka 170e cena////////// Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da se raspitam jel to pase na moj motor. Javicu ti kad se raspitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 4, 2010 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se da li ti pasuje od Suzukija GSXR 750, 1989 godiste, u pitanju je obicna viljuska, nije USD. Inace, stapovi, trouglovi, heblovi, tocak sa diskovima i osovinom i kocinona kljesta, sve komplet 200e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 4, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Raspitacu se i za ovu ponudu. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos koja ponuda?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...