djura 28 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ebay je cudo....ne mrdas dupe....i samo trosis pare. Sad Svaba i ja imamo 4 Kako sada stoji ono brojanje za sekte? :misli: Jel OK ili da javim Djuri da blokira aerodrom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan e bash odlican si hahahahahahahhha e oca mi jebi ako ste normalni, nego vidji jel ima kakavog posla da se selim ja tamo , nema druge pa da uzmem 5 yamahi tdm da vam sam pariram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mudro si isjekao onaj deo sa cijenom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan EEEEEEEEEEEEE pa ne mozete vi da uchlanite dovoljno Vlasnika TDM-a i Afrika koliko mi mozemo da kupimo Stromova :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: :baeh: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, bravo, Nego nesto ne vidim Kominu sliku tu? Da nije ovo Komin strom, mnogo mi lici??? Djuro, djuro, i kriminalom se bavis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da i Koma ima ove odvratne zute i crvene kruzice.....machie.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao je svakakve macke i macice dok nije prosle godine krenuo u HR A onda ga je opasao cevkama ipak p.s. Odlican je bike, sretno...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ah da secam se priche........navukli ga bracha hrvati na tanak led....zato ja kad idem kod njih samo kolima ili ti autom(da bi me chala bolje razumeo) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1862 Napisano Maj 9, 2007 Vlasnik sajta, 5359 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Cek da nadjem onu sliku koju mi je Djura pokazao prosle godine... onu sa tipom koji vozi 2 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Cek da nadjem onu sliku koju mi je Djura pokazao prosle godine... onu sa tipom koji vozi 2 motora ma nema potrebe samo spremi foto-aparat pa cemo da napravimo kako dva kretena voze 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa to vase sektasenje postaje opsesija ili neka druga bolest uma ali srecno sa novim makinama :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam momci mozda sada uspete da sklopite jedan da radi kako treba, i da se navozate! :mrgreen: Salu na stranu ako ste vi srecni.... u zdravlju da ih potrosite! Sva 4! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma nema potrebe samo spremi foto-aparat pa cemo da napravimo kako dva kretena voze 4 hehehe, i to all the way across the USA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 9, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Sekta u sekti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 9, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan XAxaxa Brate,koliko vas dvojica niste pelcovani..... Chestitam,opet, kupovinu.... ps.Dex,lokuj,bre,ono prebrojavanje...vi'sh da ova dvojica nisu bash...sasvim... :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo i slika. Kao Komin, ali sa par dodataka. Centralni stender (leti odmah), heated grips, halogena svetla za maglu, sargent seat (neka konkurencija Corbinu), tank torba i tako to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan "Ciko, ciko, jel' sav ovaj 'lebac tvoj ?!" :twisted: Jbg, prob'o ja jednom davno da vozim dve iste Ninje, ali 4 (slovima:cetir') STroma... Sto je mnogo mnogo je! Salu na stranu, u zdravlje da vas sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam èast. Ne razumem potpuno motive kupovine toliko istih motora, ali skidam kapu za posveæenst. Ovaj je još i najlepši od svih Stromova, jedino ga je možda Andrej zajebao sa dukat bojom. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Maj 9, 2007 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je još i najlepši od svih Stromova, jedino ga je možda Andrej zajebao sa dukat bojom. Dukat po dukat - Zlatni Strom chika Andrejka PS ocekujte neke lepe slikice iz Umaga, Opatije, Krka i okoline... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Centralni stender (leti odmah)... Prodaj ga YOmanu molim te, kuka za taj stender stalno... P.S. Opasno izgleda... ijao opet ja, pa to je sTrom, to je odvratno :jecaj: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 9, 2007 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Prelep je,kao da je malo pre iz radnje izasao...jedino mi je Smajserov lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan PS ocekujte neke lepe slikice iz Umaga' date=' Opatije, Krka i okoline...[/quote'] samo ti drzi motor dalje od objektiva i ne brini za slike :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ...Centralni stender (leti odmah)... Prodaj ga YOmanu molim te' date=' kuka za taj stender stalno... [/quote'] pa da ga posle nosim na dusi kad nauci da vozi i krene da grebe :mrgreen: ...neka hvala...volim ja Yoa malo vise od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 9, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Centralni stender (leti odmah)... Prodaj ga YOmanu molim te' date=' kuka za taj stender stalno... [/quote'] pa da ga posle nosim na dusi kad nauci da vozi i krene da grebe :mrgreen: ...neka hvala...volim ja Yoa malo vise od toga Nece on, ne boj se :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ah da secam se priche........navukli ga bracha hrvati na tanak led....zato ja kad idem kod njih samo kolima ili ti autom(da bi me chala bolje razumeo) "uzalud vam trud sviraèi..." tebi kad smestimo pusku, jebo si jeza! Djura je prosao dzabe, bio nam je prvi... a ti dolazis iz imperijalistickog bastiona, i pitaj boga kako ces se vratis u ta mièigen :baeh: komentar sam dao na motori.hr! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...