Jump to content

Moto Zajednica

kako prepraviti gadnu prednju masku od transalpa???

Recommended Posts

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Bila je jedna tema u garazi kako je lik kompletno preprvio transalpa cela prednja maska sedise zadnje maske potrazi ili se raspitaj.

Mislim da je koristio od v storma prednju masku ili tako nesto.

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

taj sto je prepravljao u garazi, je koristio sve moguce delove sa Varadera 125, kako prednju masku tako i sediste i rep cak mislim i rezervoar. za to je potrebno prilicno vremena, seckanja a i novca.

Probaj da nadjes negde prednju masku od novijeg TA(od 92. pa do koje godine ide onaj far slican kao na kle) mislim da bi trebala da odgovara, ako ne, nadji nekog majstora koji lepi plastike, verovatno ce on znati kako da uklopis... ali ipak raspitaj se prvo dobro.

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Masta radi svasta a zima je duga. Na tvom mestu ja bih seo, razmisljao, zagledao,... i pokusao nesto

• Drug član, 1050 postova
  • Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400

pretpostavljam da je TA iz npr 87godine ... i sa strane nije losh oklop tako da mislim da bi mu extra stajalo neshto ovako

http://var-plast.com/XMB/Files/gallery.php?action=viewimage&iid=1479&cid=10

znachi zovi brku pa pitaj poshto je maska za Hondu CBR600F4i po meni bi se extra uklopila , jedino shto je far sigurno 100evica

shto bi izgledalo ovako

honda_xl_600_v_transalp_1987_2copy.jpg

photoshop za 30 sekundi ali chisto da ti docharam otprilike , mozda bi morala maska ova nova malo da se savije ka tvojim plastikama ali je ona pak flexibilna i to moze i na shrafove ili shta god .... eto ideje za razmishljanje ...

ili eventualno isto kod brke maska od hayabuse

http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1362#pictop

e onda ti netreba far , uradi ti ivan viziri sa dushanovca staklo za far prema masci , a ti samo napravish tunel sa unutrashnje strane i ostavish svoj far na primer ili neki okrugli veci , tunel ofarbash u crno , a i staklo fara moze da bude malo nijansirano da se nevidi budzevina unutra da ne bi morao da se preterano trudish a solidna je maska 6 puta lepsha od te sadashnje ...

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

pretpostavljam da je TA iz npr 87godine ... i sa strane nije losh oklop tako da mislim da bi mu extra stajalo neshto ovako

http://var-plast.com/XMB/Files/gallery.php?action=viewimage&iid=1479&cid=10

znachi zovi brku pa pitaj poshto je maska za Hondu CBR600F4i po meni bi se extra uklopila , jedino shto je far sigurno 100evica

shto bi izgledalo ovako

honda_xl_600_v_transalp_1987_2copy.jpg

photoshop za 30 sekundi ali chisto da ti docharam otprilike , mozda bi morala maska ova nova malo da se savije ka tvojim plastikama ali je ona pak flexibilna i to moze i na shrafove ili shta god .... eto ideje za razmishljanje ...

ili eventualno isto kod brke maska od hayabuse

http://var-plast.com/XMB/Files/gallery_image.php?action=view&iid=1362#pictop

e onda ti netreba far , uradi ti ivan viziri sa dushanovca staklo za far prema masci , a ti samo napravish tunel sa unutrashnje strane i ostavish svoj far na primer ili neki okrugli veci , tunel ofarbash u crno , a i staklo fara moze da bude malo nijansirano da se nevidi budzevina unutra da ne bi morao da se preterano trudish a solidna je maska 6 puta lepsha od te sadashnje ...

ee super izgleda nije lose,imam ja masku od skutera "maxa" al nemam pojma poso do jaja,najradije bi stavio dva okrugla ili nesto sl,hvala ti ;)

taj sto je prepravljao u garazi, je koristio sve moguce delove sa Varadera 125, kako prednju masku tako i sediste i rep cak mislim i rezervoar. za to je potrebno prilicno vremena, seckanja a i novca.

Probaj da nadjes negde prednju masku od novijeg TA(od 92. pa do koje godine ide onaj far slican kao na kle) mislim da bi trebala da odgovara, ako ne, nadji nekog majstora koji lepi plastike, verovatno ce on znati kako da uklopis... ali ipak raspitaj se prvo dobro.

ma naso sam,prednja maska je 65 evra + far + plastike bocne,znaci haos,300 izadje a to mi nepada napamet da radim,radije cu ostaviti onako ruzno i kraj

• Kontraš!, 1271 postova
  • Motocikl: KLX 650 sm/enduro

nemoj bocne plastike, vec samo prednju masku i far, a majstora za plastiku nadji da ti tu prednju masku uklopi sa starim bocnim plastikama, mada i to ce sigurno biti bar 150e i verovatno ce biti potrebno farbanje.... tako da o5 ispadne skuplja dara nego mera... jbg...

nemoj bocne plastike, vec samo prednju masku i far, a majstora za plastiku nadji da ti tu prednju masku uklopi sa starim bocnim plastikama, mada i to ce sigurno biti bar 150e i verovatno ce biti potrebno farbanje.... tako da o5 ispadne skuplja dara nego mera... jbg...

ma da bre,neznam ni ja,videcu do kraja sta ce ispasti,mozda mu i vratim TV i kraj,necu ga ni gledati od napred,prekricu ga dzakom:DDDDDDD

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Pogledaj ovde ima raznih stvari vezanih za TA TA Modification Iskren da budem i mene nervira TV od fara, možda bi pogledao da nađem polovnu prednju masku i sa njom se igrao da vidim kako mogu da "ubudžim" dva okrugla fara ;)

Ili naći third party parts pa staviti npr. ovako nešto

2_321.jpg

far od cbra je bar 150

+ retrovizori

+ vizir

+ maska

+ uklopiti sve

+ farbanje

naravoucenije -> lakse je kupiti pravi motor

tako jeeeeeee

Pogledaj ovde ima raznih stvari vezanih za TA TA Modification Iskren da budem i mene nervira TV od fara, možda bi pogledao da nađem polovnu prednju masku i sa njom se igrao da vidim kako mogu da "ubudžim" dva okrugla fara ;)

Ili naći third party parts pa staviti npr. ovako nešto

2_321.jpg

ful bi izgledala sa 2 okrugla fara,ee nabavio sam od skutera farcic pa ako uspem nesto zbudziti okacicu slike...;)

a brate lepse je od kockaste farcine one,de ga sklepase onako ruzno ja neznam,ja imo dominatora iz 90-te znaci far lep ko lutka,uopste imaju lepe maske dominatori,a ovo,haos zivi,ko Rumuni da su ga sklepali

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

U bre, Popsy, sto je ovo ruzno! Pored ovoga bi i KTM lepo izgledao (mislim na onaj "990 Adventure")!

Kako ruzno?!

...meni najljepsa maska za Transalpa 600. Nekad se moglo kupiti posebno maska, ali sada prodaju samo komplet maska/far/nosac sto ipak kosta previse.

...na TA600 se stavljala i maska s KTM640adventure. Po meni dobro izgleda vise-manje sve sto ima dva okrugla fara.

• Podržavam 1

U bre, Popsy, sto je ovo ruzno! Pored ovoga bi i KTM lepo izgledao (mislim na onaj "990 Adventure")!

Kako ruzno?!

...meni najljepsa maska za Transalpa 600. Nekad se moglo kupiti posebno maska, ali sada prodaju samo komplet maska/far/nosac sto ipak kosta previse.

...na TA600 se stavljala i maska s KTM640adventure. Po meni dobro izgleda vise-manje sve sto ima dva okrugla fara.

kako ti moze biti lepa maska leba ti???pa jel ti vidis nasta to lici,na crno beli televizor covece!

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 455 postova
  • Motocikl: KTM 640 Adventure

Kako ruzno?!

kako ti moze biti lepa maska leba ti???pa jel ti vidis nasta to lici,na crno beli televizor covece!

Govorim o Boano maski s dva okrugla fara ciju je sliku Popsy stavio. Orginal je katastrofa.

Kako ruzno?!

Govorim o Boano maski s dva okrugla fara ciju je sliku Popsy stavio. Orginal je katastrofa.

aaa tooo?? PARDON!!!

• Svrati ponekad, 217 postova
  • Motocikl: GPZ 500S

Zasto ne vidis sa Brkom da ti napravi drugaciju masku koja ide preko tvog fara?

Moze umesto cetvrtastog otvora za far da napravi dva okrugla spojena i na taj nacin da dobijes da motor izgleda kao da ima dva fara.

U svakom slucaju izgledao bi modernije,a nekima i lepse (stvar ukusa),a mislim da bi ti to bila najbezbolnija (najjeftinija) varijanta,a dobio bi ono sto zelis.

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja