TA96 300 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem gumu MITAS E09 dimenzija 130/80-17 malo presla, kao nova 30€. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Turi sliku ili telefon ja zainteresovan !!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 2, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Turi sliku ili telefon ja zainteresovan !!!!! Obecao sam je bio prodati Aci ako uzmem motor sa zadnjom 18-ticom i tako je i bilo ali je XL u medjuvremenu promenio vlasnika Slikam je i kacim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje zainteresovan, ako draza odustane ja uzimam 110%. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde slikeeeee Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Novembar 3, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa tom gumom . Nije valjda prodata ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta bi sa tom gumom . Nije valjda prodata ? Drazo nije prodata, ti imas prevenstvo prolaza, samo nikako da stignem da je uslikam, eto nadam se da cu uspeti veceras. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Novembar 4, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za prvenstvo mislim da si mi jedino ti ostao da me spasis sa gumom . Nema nigde !!! Jedino tkc80 i t63 koje nisu za ono sto meni treba . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za prvenstvo mislim da si mi jedino ti ostao da me spasis sa gumom . Nema nigde !!! Jedino tkc80 i t63 koje nisu za ono sto meni treba . Ja sam vozio napred T63 a nazad E09 do Kepe i nazad eto toliko je presla guma. Slike su I postu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp . A i super sto ce da ode tamo gde je i Acin Xl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6660 Napisano Novembar 5, 2010 Enduraš, 6507 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za prvenstvo mislim da si mi jedino ti ostao da me spasis sa gumom . Nema nigde !!! Jedino tkc80 i t63 koje nisu za ono sto meni treba . Pa ova guma ti je istih karakteristika kao te sto si nabrojao, nije kros Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imas pp . A i super sto ce da ode tamo gde je i Acin Xl Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 554 Napisano Novembar 5, 2010 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Salji druze cim stignes . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Novembar 6, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...