zloca87 15 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dakle,kao sto naslov kaze, hocu da narucim ovaj kombinezon,ali mi se ne slazu obimi sa duzinama,a i njihove mere mi deluju strasno nelogicno u luisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boan.constrictor 1 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 24 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da caruga ima taj kombinezon ali nisam siguran,ako hoces pitaj..ja sam ga video u louisu i bio sam odusevljen,dobar kvalitet-male pare.Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam ga vec,otici cu do njega,ali mi treba neko ko nosi manji broj od 58 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan reci ti druze tvoju tezinu i visinu,imam par drugara koji nove ovakve pa cu ti reci koji je tvoj broj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Visina 175, tezina 76 kg cistih misica Velicina 48 mi je se uopste ne slaze,tamo pise obim grudi nesto 90-93,a meni 104. A struk mi 20 manji od njihove mere. Ili su gadno pogresili,ili je to za debele ljude sa malim sisama )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan xaxaxaxxa!!! evo ovako: moji drugari nose 52, oko 180 do 185 su visine i oko 80 kila. mislim da tebi treba 50,mozda cak i 52,imaj na umu da se koza rastegne za 20% jedan od njih,kada je stigao komb. jedva je usao u njega,ali jedva. kasnije je bio sve konforniji,a i on se ugojio na 95 kg i dalje ga nosi. bitno ti je da ti nebude velik kao nov,a ako bude tesan o tome nebrini-rasice se. tako da mislim da je tebi 50 broj taman,ali pogledaj ti sta na sajtu pise,koje su njihove mere za br. 50 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam 48,i tu su mi dugacki rukavi u nogavice po njima. 50 bi bio jos veci. Znaci nista se ne slaze,ni jedna jedina mera. Valjda moze da se skrati ako se zaj... . Zao mi da ne narucim,extra je komb i mnogo je povoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Novembar 3, 2010 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako je to onaj od 199 eura,nemoras zuriti,to je njegova cena od kako se pojavio i uvek ga ima na stanju. a jedino ti je resenje da nadjes kod nekoga da probas. ili ako budes prolazio pored Cacka ti se javi pa ces probati neke od ovih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...