sablja1 15 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 34 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Savage, Yamaha XTZ750 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno vozim Suzuki Savage i na njemu imam ugradjen Marving Legend lonac bey prigusivaca. Moje pitanje je hoce li otvoreni izduv naskoditi radu motora. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 1, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Savage-a vozio godinu dana sa protocnom cevkom umesto lonca i nisam imao nikakvih problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ne može naškoditi radu motora, ali ako staviš samo otvoreni auspuh, gubiš na performansama, iako je zbog jačeg zvuka subjektivni dojam kao da je motor jači i da bolje ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...