KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Avgust 15, 2010 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sve je pocelo u 10h kada se ekipa okupila u Pub-u Eleven u Vasinoj ulici odakle se u 10h i 30min krenulo u zajednicku voznju... Put nas je vodio preko Panceva, Kacareva, Banatskog Novog Sela, Vladimirovca pa do naseg krajnjeg odredista Devojackog bunara... Tu nas je docekalo drustvo iz Vespa kluba Vrsac pa smo nastavili zajednicko druzenje, bazen, rucak, nastavak zajednicke voznje... Na povratku u Bgd smo naisli na par bajkerskih ekipa koje su iskoristile lep dan i verovatno ga proveli slicno kao i mi... Nadam se da ce biti jos mnogo ovakvih izleta... Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Avgust 18, 2010 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan I mi se danas provozali, nije daleko, ali bilo zanimljivo , po njivama do Koluta, nazad asfalstom jer je padao mrak. Bome sam crkao, posteno, iako nismo nista zahtevno vozili, kondicija mi na nuli. Posto smo po ovim njivama vozili poprilicno brzo, ne znam koliko , ali stalno je bilo u cetvrtoj, pukla mi boca od podmazivaca, tako da sam dalje vozio ne podmazan. ;:' Davno nije bilo kise, vec par dana, pa se sve osuli, ali propisno je iskoristeno ono blato sto je ostalo. Na kraju smo izaslo na neki "auto - bahn" za njive, mozes i 150 da vozis, nema brige, osim ako izleti neki zec. Bilo je tu zanimljivijih delova puta, ali ko ce stalno stajati...dosta i ovih par slika ipak su ovo voznjice. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Octobar 5, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Fotke su prelepe - svaka Čast !!! Neka ste se vi nauživali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Octobar 31, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije putopis u pravom smislu reči ali ne budimo sitničavi. Prijatan dan i želja da se još neki put provozam bili su dovoljni da se u najkraćem roku stvorim u Laboratoriji u punoj opremi spreman za vožnju. Kako nisam bio jedini, Zexreme, je došao sa istom idejom brzo smo se dogovorili i krenuli u vožnju po Bgd. Ispratili BusMana do buvljaka i zbrisali na kafu, tj čaj do ušća. Predivno vreme, pravo društvo i vreme proleti. Pre mraka ekipa se zaputila u Labos uz posetu Adi Huji i nezaobilazno prolaženje kroz najveće baruštine, Popsy hvala. Završetak u Labosu u opuštenoj atmosferi i obnovljenim zalihama ratluka. Kako je meni ovo bilo prvi put da se vozim u grupi i brodim kroz baruštine, HVALA svima koji su bili tu i upotpunili ovo sjajno Bgd popodne. ps Na kraju se ne računaju pređeni kilometri nego sa kolikim osmehom si stigao kući 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 1, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Reshismo u nedelju da se provozamo do Gruzhanskog jezera. Na samom prilazu jezeru, sa leve strane snimismo chudan peizazh. Krsh, koji kao da je odnekud prenesen i postavljen medj' pitoma brda Shumadije. Jednostavno nije mu tu mesto. Reshismo da ga osvojimo na tochkovima. Plava tenera proklizava i pada sa vozachem (Zhare). Krsh 1, mi 0. U samo jednom naletu krsh je poentirao otkidajuci zhmigavac, lomeci bochnu plastiku i ostavljajuci otisak njegove pesnice na rezervoaru. Surova snaga prirode na njenom terenu. Vidimo s kim imamo posla i naslucujemo shta nam se tek sprema i naravno silazimo u neku etno krchmu. Zatim opet skrecemo sa asfalta u brda i nailazimo na predivne livade. Meshtanin nam prilazi i kazhe da je u dvorishtu na chijem smo se pragu zaustavili snimana serija "Moj rodjak sa sela". Jbg, nisam gledao pa ne mogu da tvrdim, mada je ortak prepoznao zidine. Ono dole u izmaglici je Gruzhansko jezero. Kod nas Kraljevchana poznatije kao Knic. Fotke telefonirane tako da je zaostali kavalitet ochekivan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Novembar 7, 2010 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da probudim temu, mali zmaj i ja rjesismo malo da odemo do jajca danas, a bio je lep dan ma milina. kazu da slika govori vise od 1000 rijeci. onda, evo 18.000 Rijeci (Powered by frubar.net) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammerlo 42 Napisano Novembar 7, 2010 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha XS360 (1977) , BMW F650GS (2001) Prijavi odgovor kao problematičan Ево и ја се мало провозах данас мало. лепо бре време.Мало сам са кумом направио круг по локалу и ево, онако, на брзака, направи кратак видео.Ово је кум, на Кави з400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 8, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Do Sangaja i jois malo dalje ( nas troje na jednom motoru ) ! Eto, u subotu mi predlozi prijateljica da bi trebalo da iskoristimo ovo lepo vreme da se malo provozamo i malo rostiljamo . Gde da idemo? - Pa na nase mesto pored Dunava. Receno - ucinjeno. Ja sam kupio meso za rostilj, a ona je pripremila neku ribu sa sampinjonima i sve to upakovala u foliju. Okacio sam kofere, spakovao rostilj, reso i pribor za kuvanje kafe, a onda otisao po nju i treceg clana posade - njenog malog psa ( glupo je da ga ostavimo u stanu ceo dan, kad i on moze malo sa nama u prirodu . Lepo smo se mi popakovali i krenuli. Usput nas zaustavi i policija, palo je malo zezanja sto nas je troje na motoru i sto pas nema kacigu, al posto smo zakljucili da se pas ne pominje u ZOBS-u , pustili su nas da idemo dalje . E sad, za one koji nisu iz N. Sada i koji se sad pitaju sta ja to lupam ovde ( Jednodnevni putopis, a ja pisem da sam bio do Sangaja ), Sangaj je prigradsko naselje pored N. Sada. Prodje se pored rafinerije, posle nje je Sangaj, pa termoelektrana, a mi smo otisli jos malo dalje ! Evo i slika : bili smo kod 1251 kilometra Dunava mali pas je uzivao na suncu brodovi su prolazili mali pas i dalje uziva rostilj se pece I ja sam se malo izvalio na suncu rostilj mali slep vuce/gura veliki i kafu smo skuvali njih dve I ovaj je iskoristio lepo vreme da se provoza Sunce je pocelo da zalazi, i vreme je da se krene kuci Za one koji ne veruju da sam bio do Sangaja, evo slikao sam i putokaze 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GMH 3 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 48 postova Lokacija: AJDOVŠČINA SLO Prijavi odgovor kao problematičan Vidim dobro ste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Novembar 8, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan I lep provod u prirodi.Lepo,lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Novembar 8, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan @ Drumska lisica , Lale sve je ovo lepo ali mi nesto nije jasno ko je ovde teta lija ti ili ova crvenokosa prijateljica sa psom? Naravno sala drago mi je da smo svi po malo iskoristili od ovog bogom danog novembarskog sunca. i ja sam bio ovih dana pa cu postaviti slike . Ako pises napisi jel ima nesto od ONOG. Pozdrav iz Jagodine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Posto se oseca nedostatak materijala a zima steze i skracuje nam ture resih da napravim ovu temu. Odoh do garaze jutros a tamo hladno kao u grobu. Moj ljubimac me gleda a gledam i ja njega. Ko se koga vise pozeleo? Proteze mi se nesto izvija na stenderu kao bi mi nesto reko ali se stidi. Pitam ga ** Mogli bi jedan krug?** a on BRRRRM. Dogovorismo se u dve reci. Setih se posto sam se zarekao da cu se voziti do snega evo da ne kazete da nisam odrzao zavet. Pao je sneg a ja se i dalje vozim xexexexe. Propisno je bilo hladno oko -3 stepena ali nisam osecao hladnocu osim na vrhovima prstiju ruku. Sunce je grejalo ali je jedva istopilo sneg koji je ostao na putu od sinoc. Pored puta ga je bilo i sreca da je tako jer su moje gume za letnju voznju i kada sam do moga druga Saleta trebao da dodjem jednim sokakom po snegu imao sam par dobrih zanosenja. Sve u svemu lep dan . Evo i slika da ne kazete da nisam zeleo da podelim sa vama. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Decembar 11, 2010 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Tako se to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 11, 2010 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Malo blatnjavljenja i izigravanja ledolomca Bio sam sam, pa mnoge druge fotke bas i nisam uspeo da realizujem, posto je bilo na knap da sam se izvlacio sa vodom do i oko sedista, a nije mi bas trebalo da zaglavim na 30km od kuce bez igde ikoga, mada opet... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenooo 46 Napisano Decembar 24, 2010 pustolov :), 98 postova Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan kako si uspeo da sa takvom zadnjom ides po tom blatu,mora da je bilo mucenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dynaudio 37 Napisano Decembar 24, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno namucio sam se kao isus, u pocetku mi nije smetalo (dok sam fizicki imao snage da se 'rvem sa motorom), ali kako je vreme odmicalo uzimalo je sve veci danak. Sticajem okolnosti sam dosao do prednje "kramponke", pa rek'o sto je ne probati (pa makar i samu), i moram da priznam da je razlika ogromna, xt se preporodio. U pocetku nisam bio zagrejan da kupim set novih off guma, pa sam trazio polovnu kombinaciju u relativno ok stanju cisto radi probe (ali zadnju 17-icu je skoro nemoguce naci), ali sada posle parcijalne probe sam pregrejan, tako da sve preporuke za ljude koji se eventualno dvoume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Januar 9, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako ne iskoristiti divan januarski sunčan dan za vožnju... Bila bi to čista gre'ota...Pošto uskoro počinje "operacija Atlantic" tj oporavak mog mezimca od posledica jesenjeg udesa, rešio sam da ga još malko "poćeram" danas. Imao sam neka posla u Bečeju pa logično je spojiti lepo sa korisnim...I tako krenem preko Čuruga i B.Gradišta ka Bečeju. Na izlazu iz Čuruga nimalo lepa slika. Jugo ukraj puta, pored auto Doma zdravlja i desetak ljudi. Prolazim pored Juga i vidim čoveka na zemlji prekrivenog preko glave i pored njega bicikl. Žena kod Juga plače - verovatno vozač Idem dalje i Bečej je tu za čas Obavljam šta sam imao i pravac dvorac Dunđerski odnosno Fantast Ko god nije bio neka hvata prvu priliku - neće se pokajati U povratku nazad obiđoh i Bečejski kej. Dosta ljudi u šetnji uživaju u ovom prelepom danu. Naravno da se i nas dvojica fotkamo Šta da kažem na kraju ovog lepog dana. Ko se nije danas provozao - debelo se zeznuo...Ako vreme posluži još par dana biće i još koja vožnja...do Ade da se Atlantic ponovi auspuh i još po negde... Pozdrav svima do novih vožnji...od Saleta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drugsef 137 Napisano Januar 9, 2011 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Jagodina Srbija Motocikl: Moto Guzzi V35 custom Moto Guzzi California Jackal V11 Prijavi odgovor kao problematičan Zaprvio ga i ja ove godine!!! Ako se po prvoj voznji godina poznaje (bajkerska novokomponovana izreka) onda ce ova godina biti perfektna!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Mart 13, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd - Subota 12. Mart 2011. Jutro jeeee, jutro jeee.... Sunčan, predivan dan. Meteorolozi su najavili prolećnih 18 stepeni celzijusove skale. Posle kriziranja od cirka tri meseca moja lepša polovina naterala me da zasučem rukave, ponesem akumulator, alat i siđem u garažu. Montiranje je potrajalo nekih pola sata. Čitajući ovde na forumu da su pojedinci imali problema sa buđenjem motora iz zimskog sna i ja sam bio pomalo rezervisan. Dajem kontakt, prebacujem na kratko slavinu goriva u PRI položaj (pročitao u korisničkom uputstvu), povlačim saugh – čok. Nastupa trenutak istine...... brmmmmmmm iz cuga! Juuuupi! Ma KLE je to! Sve je proteklo kako treba i možemo da krenemo. Kupili smo karte za voz Balkan Ekspres koji polazi u 12:00h. Zahvaljujući našem rasnom grlu stižemo na vreme. Do polaska voza ostalo je nekih pola sata. U ovoj dugačkoj kompoziciji pronalazimo vagon bar. Zauzimamo pozicije... Kao što se može primetiti izabrali smo "kušet" za pušače...hehe Proveravam šta ima "meni" a šta mojoj lepšoj polovini... Naručujemo, a u međuvremenu su mnogi putnici ogladneli i bar se popunio... Stigla je i naša narudžbina, narode... kako to leeepo mirišeeeee... Samo da proverim nešto... Sa zida nas je mrko gledao Bata... Na kraju je došao i kondukter da nam naplati karte i vrati nas u stvarnost. Odustajemo od putovanja vozom, izlazimo i uživamo u prelepom pogledu na Dunav... Tu je i ON.... neda se, vreba iz prikrajka... SNEG Grlo je spremno, možemo da krenemo... Stigle su i kolege. Sa putovanja smo poneli i suvenire... Pozdrav svima ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 13, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Бојчинска колеба - Недеља 13. Март 2011. Освануло и друго прелепо сунчано јутро.... Данашња дестинација исто кратка али слатка - Бојчинска шума!!! Јееее...стигли смо!!! ,,,а вечити је проблем фризура..хи,хи.... "Бојчинску колебу" затичемо на истом месту где смо је оставили новембра прошле године! За оне који не знају, "Бојчинска колеба" се налази на рубу Бојчинске шуме на самом улазу у сремачко село Прогар у београдској Општини Сурчин. То је на свега 20км од Блокова - НБГД. У близини је ергела Коњичког клуба Бојчин, а излетницима се пружа прилика и да зајашу липицанере а можете се провозати и фијакером. Почастисмо се, али пошто је мени запала радна недеља на послу....морали смо да кренемо. Без обзира на пословне обавезе ипак смо успели да искористимо прва два лепа мартовска дана и провозамо се! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano April 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Subota 2. april je trebala da posluži kao uvod u dvodnevnu vožnju po Srbiji. Poklopile su se neke obaveze sa davno planiranom rutom međutim kasnili smo dobrano u polasku i zatim se "zakucali" u beogradskoj gužvi tako da smo na kraju dospeli samo do Viminaciuma a ostatak planirane rute ostavljamo za sledeći vikend ako Bog da... Kolega PedjaR je došao da nas isprati do Šajkaša a zatim je ojezdio do Fruške Gore na druženje Mangulica. Mi smo nastavili preko Titela, Borče i Beograda do Kostolca... Posle dobrog "akanja" po užasnom putu stigosmo konačno do današnjeg odredišta - Viminacium Bez obzira na užasan put do njega ovaj lokalitet iz kasnog Rimskog doba vredi obići jer ima šta da se vidi. Za ulaznicu od 250 dinara dobijete vodiča koji vam potanko opriča sve o lokalitetu a imate priliku i da se prošetata kroz "podzemni svet" tj tunel u kojem su smeštene tri grobnice. Nažalost slikanje u podzemnom svetu nije dozvoljeno pa nemamo undergound snimaka... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano April 4, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ispred šatora se nalaze rimska kola. Napolju duva jaka vetrina. Posle obilaska prvog lokaliteta - mauzoleja uputili smo se u drugi lokalitet - terme. Rimljani su baš znali da uživaju... Blizu termi se nalazi i lokalitet nedavno otkriven - amfiteatar. Procene su da je mogao da primi oko 12 hiljada ljudi !!! Uporedbe radi Rimski Forum je primao 50 hiljada ljudi. To dovoljno govori o značaju Viminaciuma u Rimskoj imperiji... Uspeli smo da se došunjamo do njega i ufotkamo ga pre nego nas je čuvar zvao nazad. Nadam se da će kad se iskopavanja završe i amfiteatar planiti svojom pojavom kao i ostatak Viminaciuma. Toliko o ovoj vožnjici. Posle Viminaciuma smo skoknuli do Mate u Mladenovac da obradujemo Atlantic-a prednjom gumom a zatim smo uz kišu preko Avale pobegli kući. Pređosmo 415 km. Pozdrav svima od Bilje i Saleta - alexanta ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajone 304 Napisano April 4, 2011 Neka Ekstra Titula, 402 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast, bogami baš ću da se provozam, super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...