simma 111 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondu Dominator 650, 1991. godiste, odlican motor bez ikakvih ulaganja, nov Givi kofer, nosaci bocnih kofera, vlasnik, registrovan do 09.11.2011. Cena 1550 evra, tel. 061/171-5038 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Octobar 31, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A jel ono F650 iza Dominatora na poslednjoj slici? Jel on na prodaju ako jeste? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, i on je na prodaju, zetov je. Evo ti link ako si zainteresovan. http://www.polovniautomobili.com/oglas722520/bmw_f_650/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Octobar 31, 2010 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, ali jaka cena, i registracija uskoro istice... On bi naked a ja F650... hehehe.. mozda se nadjemo na sredini.. daj mu da baci pogled http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54640-aprilia-atlantic-500-prodajemmenjam-za-bmw-f650/ pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Videce on post i sam, mada ne verujem da ga interesuje. A i tvoja cena je dosta jaka. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 5, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Malo za 1. stranu. Nije mi hitno za prodaju, ne nudite mi sve i svasta. Revoltiran sam cenom registracije i zato sam dao motor u oglase. Posto je registrovan vise od godinu dana, ne zuri mi se i ne spustam cenu zato sto je kriza i zato sto drugi spustaju ili zato sto ljudi nemaju para. Kupite slobodno mladji a jeftiniji motor, ali me ne morate obavestavati o tome ko prodaje koje godiste i za koliko para. To me ne interesuje, a kad budem kupovao motor, potrazicu oglase i sam. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Novembar 28, 2010 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Zimska cena ljudi, pala na 1500 evra fixno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Januar 8, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Posto je ugrejalo i zima prosla vracam cenu na staro 1550 evra!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano April 25, 2011 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan Posto ima interesenata, a nekoliko kolega sa foruma moze potvrditi da je sve gorenavedeno tacno, pokusavam doci na 1. stranu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...