Jump to content

Moto Zajednica

Prognoza sezone 2011

40 članova je glasalo

1. 1. Ko ce biti sampion sezone 2011 u Moto GP klasi?

• Jorge Lorenzo
      4
    • Ben Spies
      0
    • Valentino Rossi
      19
    • Nicky Hayden
      1
    • Casey Stoner
      12
    • Dani Pedrosa
      2
    • Andrea Dovizioso
      1
    • Neko drugi
      1

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 144 postova

S obzirom da su postave svih fabrickih timova poznate, vec mozemo da pocnemo da pricamo o sledecoj sezoni i prognoziramo najuzbudljiviju sezonu u poslednjih nekoliko godina u najavi. Da li ce Rossi i Jeremy napraviti sampionski motor od vec dokazanog Desmo-a, kako ce se Texas Teror snaci na fabrickoj Yamahi i da li ce se boriti za titulu, da li ce Jorge uspeti da ponovi fantasticnu sezonu, i ko ce od hondine trojke da se izdvoji i bori za titulu..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Posto sam otvorio temu, prvi sam i glasao :) Iako sam navijac Ben Spies-a, s obzirom da je Honda ove godine bila odlicna ( ne mislim na vozace, mada je Dani pre pada imao odlicne rezultate) a Casey Stoner je vec dokazani sampion i po mom subjektivnom misljenju fantastican vozac, njemu dajem najvise sansi za titulu. Sto se tice Rosija, to je lutrija, moze da dominira, a moze i da se obruka. U borbi sa Stonerom ocekujem Spies-a i Lorenza, i mislim da ce se njih trojica najvise puta penjati na podijum, Da cujemo neka druga misljenja...

• Zainteresovan, 719 postova
  • Motocikl: KTM ima

Stoner je vrhunski vozač, ali nije takmičar, nema sportsko srce. Nisam siguran ko će sledeće sezone uzeti titulu, ali sam siguran da to neće biti on. Jedino ako ga baš ne usere i to bude dosadna, smor sezona. U takvom ambijentu pobeđuje Stoner.

Ne bih se slozio sa tobom, mislim daje Stoner srcaniji od vecine od ovih favorita.. Dobro, sigurno nije od Super Sic-a :) Jedini je on uspeo u pravom smislu reci uspeo da ukroti taj Ducati, a i puno puta je zavrsavao u pesku u borbi za poziciju... Jedino Dani i Dovi nisu pokazali neki takmicarski duh u prethodnim sezonama, ili vrlo retko, a za ostale sa poll-a bi rekao da su itekako rodjeni trkaci, zato su i tu gde su..

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Stoner je vrhunski vozač, ali nije takmičar, nema sportsko srce. Nisam siguran ko će sledeće sezone uzeti titulu, ali sam siguran da to neće biti on. Jedino ako ga baš ne usere i to bude dosadna, smor sezona. U takvom ambijentu pobeđuje Stoner.

Jos nisam cuo da je neko rekao da stoner nema sportsko srce!

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Mogu da ne navijam za Stonera, da mi je Lorenzo antipatican, Pedrosa dosadan, Rosi razmazen... ali svako, bas svako ko se trka, pa i u zemlji Srbiji, IMA sportsko srce.

• Podržavam 1

Pa kažem, ono sam rekao kao zabidženi navijač nekog drugog, ali meni Stoner zaista deluje kao vrhunski, ali kekenjavi vozač. I opet, jebiga. Svako ima svog ljubimca.

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Sportsko srce? To je ono oboljenje kad od preteranih napora srce neravnomerno zadeblja

pa počne da ispada iz balansa. Ili tako nekako.

Kaži vlilise za koga naviješ pa da ... ovo, ono...

Jel imaš neki motor u Nairobi-u?

• Svrati ponekad, 168 postova
  • Motocikl: Sachs Mad Ass 125

Italija uzima titulu 2011-te. Kad kažem Italija mislim na vozača i tim. A ko drugi nego doktor. :rolleyes: Setite se kako je Ferari tavorio u F1 skoro 20 godina dok nisu rešili da uzmu titulu i šta su radili, odrešili kesu i doveli najbolje stručnjake i najboljeg vozača u to vreme i naravno uzeli titulu. Žabarska posla.

Mislim da je sad takva situacija u GP. Za Rosija je dolazak u Ducati još jedan novi izazov. Cela situacija u Yamahi ove godine ( njegov pad, kresanje njegove plate i prebacivanje na račun H. Lorenca i nakraju gubitak titule od dotičnog ) su uticali na gubitak motivacije za Yamahu.

Ducati je već sad dovoljno konkurentan, ne sumnjam da će za sledeću sezonu napraviti vrhunsku mašinu. 8)

• Podržavam 1

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

*Evo opet da ponovim , 100ti put Nikad nije bilo lakse prognozirati "cizmica ce opet da slavi"

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Italija uzima titulu 2011-te. Kad kažem Italija mislim na vozača i tim. A ko drugi nego doktor. :rolleyes: Setite se kako je Ferari tavorio u F1 skoro 20 godina dok nisu rešili da uzmu titulu i šta su radili, odrešili kesu i doveli najbolje stručnjake i najboljeg vozača u to vreme i naravno uzeli titulu. Žabarska posla.

E pa, Ducati nije doveo najboljeg vozaca, vec vozaca sa najvise pobeda. Stoner je otisao u Hondu. :P

• Integrisan, 13020 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

*Evo opet da ponovim , 100ti put Nikad nije bilo lakse prognozirati "cizmica ce opet da slavi"

Kad kažeš cizmica misliš na čizmicu? Ili dokolenicu?

• Drug član, 3618 postova

Priča o Ferarriu mene podseća na nešto drugo.

Honda je u MotoGP-u ono što je Ferarri u F1, a od 2006 nisu uzeli ništa. Doveli su stručnjake za Magneti Marreli elektroniku (Andrea Zugna, Cristian Battaglia i Carlo Luzzi) iz Yamahe - što je deo slagalice koji im je žestoko falio - i ove sezone se videlo koliko je RC212V uznapredovao, zatim potpisali su ugovor sa jednim od najbržih i najtalentovanijih vozača, Casey Stonerom. Sem toga, svi inženjeri iz koji su radili za F1 sada su prebačeni na MotoGP program, a kada sve ovo uzmemo u obzir i novac koji Honda ulaže, rezultati jednostvano ne mogu da izostanu.

Ducati nema novca da se takmiči sa japanskim firmama - žrtvovan je ceo WSBK program - i jednostavno su mnogo stavili na liniju dovođenjem Valentina u svoje redove, sa druge strane smatram da Dorna ne sme da se igra i da mora da traži novu zvezdu koju će da 'digne', jer ako to ne urade nastaće velika praznina i pad gledanosti kada se zvezda poput Valentina povuče, a organizatori to nikako ne žele.

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Kad kažeš cizmica misliš na čizmicu? Ili dokolenicu?

hehe , ovaj covjek je neunistiv!!

• Svrati ponekad, 211 postova
  • Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4

Moram i ja da se zapljunem ovde pa da vidimo sledece godine ko je bio u pravu a ko u krivu. Evo ovako moj glas ide naravno Doktoru, da nije u proteklih nekoliko sezona Valentino vozio za Yamahu tesko da bi oni podijuma videli. A sad najiskusniji vozac za neke najbolji za neke ne nije ni bitno dobija pravu masinu, bice dosadno gledati sledecu sezonu kako sam vozi krugove.;)

Jel imaš neki motor u Nairobi-u?

Ništa za sada, ali ako se zadržim ovde, biće nešto. Još uvek sam u čudu što se mog posla tiče. O utiscima u nekoj drugoj temi.

• U prolazu, 50 postova
  • Motocikl: GSXR-600 K1

E pa, Ducati nije doveo najboljeg vozaca, vec vozaca sa najvise pobeda. Stoner je otisao u Hondu. :P

Slazem se :)

Kad sam bio na Phillip Islandu bio sam prisutan dok je Casey Stoner potpisivao autograme, i u isto vreme mu je MC postavljao pitanja.

Jedno od pitanja je bilo sta misli kako ce Rossiju biti na ducatiju? On je rekao da jedva ceka sledecu sezonu, posto se rossi u zadnje vreme buni kako je yamaha jako nestabilna u krvinama, a Stoner kad vozi iza njega nevidi uopste da se i malo pomera motor (sideways). Tako da je rekao da jedva ceka da rossi sedne na ducatija pa da vidi sta je loose. :)

Ovaj lik mu je isto rekao da ce sledece sezone svi mediji samo da jure za rossijem posto je na italijanskom motoru i da Stoneru uopste nece ni prilaziti, na sta je on odgovorio That would be nice. :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja