lemara 1 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Popravka oštecenih nikasil cilindra za sve tipova motocikala. Nestavlja se hilzna,nabacuje se nikasil. Vreme isporuke oko 30 radnih dana. motojuric@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Octobar 29, 2010 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se cena? Imam jedan Hebo manston 50cc na kome je pri vrhu ostecen nikasil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se cena? Imam jedan Hebo manston 50cc na kome je pri vrhu ostecen nikasil. 130evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Octobar 29, 2010 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Bez ljutnje ali mnogo je to para... Ja sam ga novog platio 150 eura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan to i ja kažem,neisplati se raditi male kubikaže.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano Octobar 29, 2010 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slucaju hvala na informaciji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6811 Napisano Octobar 29, 2010 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Jedan cilindar 130..... Cetiri 520.... I to se isplati ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Octobar 29, 2010 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li cena zavisi od precnika cilindra ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li cena zavisi od precnika cilindra ? da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6492 Napisano Octobar 29, 2010 Enduraš, 6432 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi onda kostalo za precnik 100mm (jednocilindras 600 cc) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi onda kostalo za precnik 100mm (jednocilindras 600 cc) 185e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je za MX cvaje 250 ccm otprilike ? I dali moze da se uradi na vec busenim cilindrima koji su u meri neke specijale ? Pretpostavljam da mozes i karike da nabavis za tako uradjen cilindar ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je za MX cvaje 250 ccm otprilike ? I dali moze da se uradi na vec busenim cilindrima koji su u meri neke specijale ? Pretpostavljam da mozes i karike da nabavis za tako uradjen cilindar ? 185 evra,ima i karike javi se na 064-1442563 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 29, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Може мало информативно о процедури набацивања никасила? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 30, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je za MX cvaje 250 ccm otprilike ? I dali moze da se uradi na vec busenim cilindrima koji su u meri neke specijale ? Pretpostavljam da mozes i karike da nabavis za tako uradjen cilindar ? 185 evra,ima i karike javi se na 064-1442563 Javicu se kad budem imao nesto konkretno za sredjivanje, nisam ljubitelj hilznovanja, zato mi je drago da se pojavila i ova opcija ^_^ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salle_ 59 Napisano Octobar 30, 2010 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: CBR 954RR Prijavi odgovor kao problematičan verovatno se shalju cilindri u it u gilardoni na reparaciju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 31, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Ceska u pitanju, a Ceska je poznata po tehnologiji obrade metala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Ceska u pitanju, a Ceska je poznata po tehnologiji obrade metala da,česka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Octobar 31, 2010 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda mislim da te poznajem, ako si ti iz NS. Pazario sam kod tebe pre god. dana nesto opreme za MX i uvek bio zadovoljan i uslugom i rokovima i cenama Pozdrav i samo tako nastavi, Potrebno je malo kvaliteta na ovom nasem trzistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Octobar 31, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa onda mislim da te poznajem, ako si ti iz NS. Pazario sam kod tebe pre god. dana nesto opreme za MX i uvek bio zadovoljan i uslugom i rokovima i cenama Pozdrav i samo tako nastavi, Potrebno je malo kvaliteta na ovom nasem trzistu hvala,puno pozdrava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemara 1 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...