RadicM 1076 Napisano Octobar 29, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Posto su svi moguci drugari koju poznaju malo vise mehaniku zauzeti da li neko moze ukratko da mi kaze sta treba pogledati kod motora kad se kupuje radi se o 125 cross. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 161 Napisano Octobar 29, 2010 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Ajd ja , ako izuzmes ono spolja uocljivo ,lanac lancanici istrosenost pneumatika ,kocionih plocica/paknova luftovi u viljuskama tockovima , bacnje felni ( iskrivljenost , probas u mestu zavrtevsi tocak ) najbitnije je stanje agreata , da li menjac/lamela lepo rade. Obrati paznju na zvukove iz agregata , ne sme biti sumnjivog lupkanja iz predela cilindra , skines svecicu ( iskljucis paljenje ) i ne sme se cuti klonk ,klonk dok lagano kurblas. To obicno znaci luft u klipnjaci , a to obicno bude skupo. Zvuk slican mlinu obicno znaci kraj lezajeva radilice , opet skupo.Da li je spolja vidljivo je li masina otvarana , zamenjeni srafovi , pitaj vlasnika sta zna o tome.Bitno je da sto vise stvari utanacis pre nego das pare ,jer posle ....nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Octobar 29, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druze puno simi pomoga deo sam znao ali ovo sa lezajevima na radilici i klipnjaci nisam znao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...