Jump to content

Moto Zajednica

Sta gledati kad se kupuje 2T motor

Recommended Posts

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Posto su svi moguci drugari koju poznaju malo vise mehaniku zauzeti da li neko moze ukratko da mi kaze sta treba pogledati kod motora kad se kupuje radi se o 125 cross.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 764 postova

Ajd ja , ako izuzmes ono spolja uocljivo ,lanac lancanici istrosenost pneumatika ,kocionih plocica/paknova luftovi u viljuskama tockovima , bacnje felni ( iskrivljenost , probas u mestu zavrtevsi tocak ) najbitnije je stanje agreata , da li menjac/lamela lepo rade. Obrati paznju na zvukove iz agregata , ne sme biti sumnjivog lupkanja iz predela cilindra , skines svecicu ( iskljucis paljenje ) i ne sme se cuti klonk ,klonk dok lagano kurblas. To obicno znaci luft u klipnjaci , a to obicno bude skupo. Zvuk slican mlinu obicno znaci kraj lezajeva radilice , opet skupo.Da li je spolja vidljivo je li masina otvarana , zamenjeni srafovi , pitaj vlasnika sta zna o tome.Bitno je da sto vise stvari utanacis pre nego das pare ,jer posle ....nema.

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Hvala druze puno simi pomoga deo sam znao ali ovo sa lezajevima na radilici i klipnjaci nisam znao.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja