strugo 236 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je 2005.godiste,kupljen u Rodicu,ima tri kljuca i sva ostala dokumenta,ja sam vlasnik presao 20500km,prednja guma nova,uradjen servis registrovan do juna 2011.god. ima zeleni karton. uz motor ide i oprema: odbojnici, djubrovnik(ralica), dodatni produzeni vizir+fabricki,dodatni yadnji migavci karbonski+fabricki,nosac za kofer(placen 210 eura-imam i racun),sva oprema je Yamaha motor ima manje ostecenje na levoj strani-isklizao mi je u gradu,nije slomio ni rucicu ni migavac tj. nista cena: 4250 eura Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 651 Napisano Novembar 6, 2010 drkadzija, 1229 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Druže ljudi će te lakše naći ako ostaviš kontakt telefon:D P.S. Dali te interesuje zamena uz moju doplatu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...