GageMax 5 Napisano Septembar 25, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin; BMW R 60 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno pronađoh malo vremena da sredim radionicu,te sam iskoristio priliku da slikam istu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Novembar 23, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moje, 2. male, stare i 2. velike nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano April 12, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Konačno pronađoh malo vremena da sredim radionicu,te sam iskoristio priliku da slikam istu: /quote] Au, sto je dobro! Pa ti sve imas! Svima vam zavidim na radionicama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Danas pogledam temu,i kad sam izasao napolje slikam moje radionicice,mada je bolje reci prostore gde neprikosnoveno vlada neurednost i rasulo...ali svega ima od igle do lokomotive,od 2 obicna i 1 co2 aparata za varenje,4 male brusilice,4 velike,5 busilica,kompresora za vazduh,slajferica......kljuceva i gedora razno raznih razbacanih na vise mesta,delova od gradjevinskih masina,posto moj matori radi sa njima,odrzava njegove a i radio je sa delovima,delovi od raznih traktora,kola..... Inace iz ove neugledne radionicice svake godine izadje mo jedan projekat,prosle god uradio sam moju yamahu,ove godine uradio sam floridu pikapa,koji sam kupio za 300 evra(mozete misliti u kakvom je bila stanjua 2002 godiste),ali posle sitnih opravki kao sto je radjenje komplet limarije(sajtne,podsajtne,rubovi,podrubovi,dzepovi,patos......)komplet zastite,komplet generalno sredjem motor,remontovan menjac,uradjen trap(novi amortizeri,plocice i pakovi,lezajevi tocka,rucna,farbanja.....sad je vec pristojna teretna mazga da se pretera neki motor i zavrsi po neki poslic....Sve sam uradio licno ja,jedino je vulkanizer montirao gume na felne,i uradio reglazu trapa. Inace uradim i drugima dosta stvari,osim sto radim za solarnu valutu,kao kaparu primam iskljucivo pivo u plekanim flasama Inace zimi kad je jako dosadno,znam da provedem po ceo dan u radionicici uz sporetic,mlako pivo,nesto se ubaci u tiganj a ja srafim li srafim Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore veceg loma nisam video po radionicama , mozda ti to sredis usred zime kada nema posla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jul 19, 2012 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara ovaj radni ambijent,nekako se u rasulu najbolje snalazim..... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Whatever 83 Napisano Jul 20, 2012 ***, 162 postova Lokacija: BG Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Meni odgovara ovaj radni ambijent,nekako se u rasulu najbolje snalazim..... :lol: Jesi li siguran da nisi tu negde zaturio jos koju Floridu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac imaš istu ovu rumunsku stegu ko moju Evo moje skromne garažice: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 673 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mohikanac imaš istu ovu rumunsku stegu ko moju Evo moje skromne garažice: Viri ti LC4 masima ispod cerade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan dosta lepih radionica.moja je nekih 45kvadrata,a dosta guzve ,ubacio sam pet sest motora,radni sto i ostalo.od alata svega po malo , plus strug starije generacije ali sluzi svrsi.slikacu ovih dana.sad imam sa neke sa motorima koje radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Decembar 30, 2012 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Moto Servis Turinski 12 Napisano Januar 14, 2013 U prolazu, 37 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo i moje stare radionice,kazem stare posto polako krecem da rusim i na prolece ako bog da se zida nova,veca radionica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovica B 128 Napisano Januar 20, 2013 Akvarista u pokusaju, 142 postova Lokacija: Rumenka Motocikl: Suzi nudista SV650 '09 Prijavi odgovor kao problematičan E,Mohikanac svaka cast.Sto se snalazenja u rasulu tice,slazem se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je u mojoj radionici generalno sredjivanje (da ne bude reklama necu reci kojoj) reko da vidite kako se to kod nas radi Kad bude gotovo prilozicu rezultate ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I kod mene je slicno stanje,servis je u izradi,do sredine maja radio sam samo u jednoj prostoriji 7x4,tu je bio i alat,materijal,tu se i radilo i farbalo,a ujedno je bila i kancelarija.kako neznam ni ja,ali se od neceg moralo poceti,sad sam u fazi prosirivanja servisa,postavljanje komore za lakiranje,pripremanje kancelarije,i ono sto mi je jako drago,spremam odelenje gde ce mi stojati sav alat,tako da mi radni prostor bude cist,slobodan i bez alata,alat po potrebi uzimam i na kolica,.cim bude pocelo da lici na nesto,ubacujem fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ubaci fotke i ovako interesantnije je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika u pripremi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta... Ozbiljno se radi. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan vidim niko ne pise,pa ajde ja,komora gotova 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan Komoru na ovakav fazon sam video kod klinca koji mi je lakirao motor,ali kupljena!Odlicna komora,nema sta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Kao u hirurskoj sali. Bas je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 31, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sharafim multipurpose shipku za plafon, koju planiram da koristim u 2 svrhe: - mrshavljenje uz pomoc zgibova (kao primarni razlog naravno ) - vjesalica za motor kad servis to zahtijeva sipka izgleda ovako '''''|____|''''' i na obe strane ima po 3 fi10 rupe za srafove. Srafovi su 10-ke za tiplu za beton. Plafon je beton. Pitanje je koliko moze jedna 10-ka od 5 cm duzine da nosi? Onda to mnozim sa 3 po svakoj strani sipke? Na sredini sipke je nosivost onda x6? Htio bih da imam neku sigurnost, tipa recimo moze 600 Kg, pa da sam miran kad okacim 300. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 31, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Raspitah se i nosivost jednog 10 mm shrafa dugackog 80 mm je nevjerovatnih 1200 kg i to na izvlacenje. Znaci ako je malo ukoso mogao bih auto objesiti na 1, a ja imam 6. Znaci nema brige da ce mi motor ovo iscupati, pa i da cijeli lebdi, a ne samo jedan kraj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10174 Napisano Octobar 20, 2013 Drug član, 4520 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan ovo je moje radno mesto nista posebno 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10174 Napisano Novembar 2, 2013 Drug član, 4520 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan evo jos par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...