Damir. 137 Napisano Novembar 9, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kaciga, probana danas kod Acy-ja, interesantno je da je bas nekako lagana i nije glomazna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 273 Napisano Novembar 9, 2010 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla danas preko Sekule, crna za mene i bela za Arakisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ja sam danas narucio kacigu,naravno preko ovih iz krusevca...sekulu nahvatati...al nema veze jos i bolje jel zbog kupovine motora nema sanse da bi se stisao toliko samo sto nije bilo vise M bele pa sam morao crnu al nema veze,nadam se da ce mi biti ok velicina,cika Arakise koja je velicina tvoje kacige?utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Juče stigla i danas mi je doneo naš dobri i prepošteni Aca, Mazak na forumu. Nije sasvim bela već neka perla - bela. Lepo urađena kaciga, dobra unutrašnjost, odličan sunčani vizir koji ne menja boje okoline. Veličina je M za obim glave od 57-58cm. Meni odgovara jedino što mi je relativno "plitka" u odnosu na staru Nolan N 101. Malčice me steže oko slepoočnica ali nadam se da će se razgaziti posle nekog vremena. Ima antifog premaz iznutra ali mi je ipak malo zamaglila večeras na semaforima (crvenim). Sve u svemu mislim da za tih 70 evra trenutno nema bolje flip - up kacige, u nivou je Nolana ili Caberga koji su bar duplo skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Novembar 10, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Super!tako sam i mislio,u svakom slucaju za te pare realno nema bolje sve i da nesto nekome ne odgovara,moze lako da se proda...taman sam planirao da dodjem ovih dana do labosa da vidim za neke stvarcice za motor,pa i da probam kacigu,posto je i moja M,pa ako sam se zeznuo,da otkazujem i porucujem L.ps skuterce radi kao podmazano od kad smo sredili sa strujom ono! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 10, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Samo dođi, tu smo svako popodne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Juče stigla i danas mi je doneo naš dobri i prepošteni Aca, Mazak na forumu. Nije sasvim bela već neka perla - bela. Lepo urađena kaciga, dobra unutrašnjost, odličan sunčani vizir koji ne menja boje okoline. Veličina je M za obim glave od 57-58cm. Meni odgovara jedino što mi je relativno "plitka" u odnosu na staru Nolan N 101. Malčice me steže oko slepoočnica ali nadam se da će se razgaziti posle nekog vremena. Ima antifog premaz iznutra ali mi je ipak malo zamaglila večeras na semaforima (crvenim). Sve u svemu mislim da za tih 70 evra trenutno nema bolje flip - up kacige, u nivou je Nolana ili Caberga koji su bar duplo skuplji. vido kacigu, extra je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je bez veze. Plitka, podbradak je blizu brade i nosa, kajiš za kopčanje je suviše pomeren u nazad i kolje ispod grla, patent za zaključavanje podbratka je suviše jak i krut, kad poželim da spustim podbradak moram da zapnem, sunčani vizir ima kikiljavo rešenje za spuštanje i dizanje naročito kad ste u rukavicama, ispod brade ne zatvara dovoljno pa duva, deo unutrašnjosti koji ide oko glave je kao da sam stavio zidarski šlem na glavu, kad dižem podbradak sve ide glatko osim kad ga zaključavam na vrh glave jer tada moram da pridržim potiljak kacige da mi se ne bi svukla sa glave, boja nije dovoljno bela, plastike krckaju pod rukom. Sve u svemu, za te pare nema bolje jer isto to važi za gotovo sve flip-up kacige. Kod nekih više, kod nekih manje izraženo. Moja topla preporuka naročito za 69.95e. Inače, i meni stiže ista kao Arakisova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe kako cemo svi da budemo isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CharlieSt 8 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 29 postova Lokacija: Split-Dalmacija Motocikl: BMW R 80 RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni je stigla kaciga jutros i odmah sam naprvije 50 km sa njom. Malo je teža od Uvexice koju sam imao do sad, malo je bučnija. To su moji prvi dojmovi. Zadovoljan sam. p.s. scuba ima primjedbu na polugu sunčanog vizira. i meni je malo neobično smještan ali nakon par otvaranja sam navikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ste shvatili šalu. Zaista je sasvim dobra kaciga pogotovu kad razmislimo o ceni. Posle pune dve sezone svakodnevnog nošenja, moj Schuberth je došao na red za temeljno održavanje. Izgreban vizir, izgreban sunčani vizir, treba oprati postavu... Vizir košta 70e kod louisa, sunčani košta 50. A sve resto? Posle dve sezone, Šubert krcka pod rukom, sistem za bravljenje je oslabio pa mi padne podbradak kad trucne motor, viziri su izgrebani od upotrebe i mnogo koštaju. Sve teže se bravi podbradak... sad bar imam novu kacigu po ceni vizira. Malo li je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Novembar 11, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Ja bar jesam na ovu skupocu naravno da je malo!vredi ona sigurno vise!nadam se da ce mi skorije stici pa da delim vasa iskustva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Danas palo "ozvučavanje" Uvexa , ugrađene slušalice i mikrofon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, koje si ugradio slusalice i mikrofon, i kakvi su utisci, jel probano u voznji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan narucili mi te uvexe,kumu,poznaniku(kojem su ukrali moju nolan) i meni! zna da je uvek "koliko para,toliko muzike" ali mislim da ova ima svira i vise nego sto vredi! a na oko mi se dopada,pa cemo da vidimo kada stigne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan јел провалио ко... ...на врху се налази мали двоположајни преклопник, претпостављам за циркулацију, ал нема шансе да провалим који је положај за шта, па ако неко зна... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, koje si ugradio slusalice i mikrofon, i kakvi su utisci, jel probano u voznji? Imao sam već neke za komp i ugradio ih bez problema. U vožnji zvuk taman pokriva buku motora i guma koja dolazi sa donje strane - ispod brade. Napominjem da imam Nokiu N95 i Joškin komunikator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Arakise, koje si ugradio slusalice i mikrofon, i kakvi su utisci, jel probano u voznji? Imao sam već neke za komp i ugradio ih bez problema. U vožnji zvuk taman pokriva buku motora i guma koja dolazi sa donje strane - ispod brade. Napominjem da imam Nokiu N95 i Joškin komunikator Bez veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi mogao dobro posluziti onaj mali komunikator iz oglasa sto je bio 2300 (sad je 2000) za tu Uvex gt 350, sta mislis? Negde sam procitao da si ih ugradjivao, ali konkretno me zanima tvoje misljenje za ugradnju u ovu flip. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Taj mali komunikator može da posluži ali uz korišćenje samo te kutijice i ugradnju u obe kacige PC slušalica sa "boom" mikrofonom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala na brzom odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6068 Napisano Novembar 11, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dođi neko popodne u Laboratoriju pa da uz kafu popričamo o svemu tome što te interesuje i da vidiš Uvex. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoman 50 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR F2 Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Izgreban vizir, izgreban sunčani vizir, treba oprati postavu... Vizir košta 70e kod louisa, sunčani košta 50. A sve resto? na nolanu smo kod kolege ispolirali vizir,vozio sam na reliju sa njom i nije bilo strafta ili tragova na njoj! vidi sa nekim farbarom,poliraju one plasticne farove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...