PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Seca se neko ovog?? Hahahaha "Sideshow Bob" sa MZ-om 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha "Sideshow Bob" sa MZ-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Decembar 15, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ja vidim ko cepa drva na sledećem Skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 15, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Sad ja vidim ko cepa drva na sledećem Skupu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Decembar 15, 2011 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna po danu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 16, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepši sad nego kad je bio CRN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka boja je manje vise lepa kada je odrzavana kao i ostali detalji. Dok je bio crn, malo je bio zapusteniji a sada dok sija, moze se uciniti da je lepsi sa plavom. Molba Šumiju, ofarbaj prednju kandzu u crno, bode oci ili je ispoliraj ali obavezno sa crnim detaljima...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je lepši sad nego kad je bio CRN Hvala, hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Decembar 16, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Pravo motorce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Decembar 16, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ti Sumi nego neunistivi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Decembar 16, 2011 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka boja je manje vise lepa kada je odrzavana kao i ostali detalji. Dok je bio crn, malo je bio zapusteniji a sada dok sija, moze se uciniti da je lepsi sa plavom. Molba Šumiju, ofarbaj prednju kandzu u crno, bode oci ili je ispoliraj ali obavezno sa crnim detaljima...... To ga ja malo zezam zato što tvrdi kako mu je motor i ranije bio plav, meni nešto ne liči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Decembar 16, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Svaka boja je manje vise lepa kada je odrzavana kao i ostali detalji. Dok je bio crn, malo je bio zapusteniji a sada dok sija, moze se uciniti da je lepsi sa plavom. Molba Šumiju, ofarbaj prednju kandzu u crno, bode oci ili je ispoliraj ali obavezno sa crnim detaljima...... Neupelo poliranje na rezeruaru, i ogrebotine od sipke z.nosaca kofera.., leva dekla je pretrpela dota toga jer u nju ubino ubacivani delovi dok sam pleo novu instalaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 4, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan stiglo mi je i sediste sa tapaciranja, za to je zasluzan Karbi iz Sokobanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 4, 2012 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican posao... Svaka cast Karbiju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 4, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlican posao... Svaka cast Karbiju! DA! bas je pogodio ono sto sam hteo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Februar 5, 2012 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Karbi ga je odradio domaćinski, svaka čast Inače, MZ ti izgleda nekih 20 puta bolje nego letos na skupu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 5, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Malo podseca na CR sediste... bas je lepo ispalo, bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 5, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Malo podseca na CR sediste... bas je lepo ispalo, bravo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Sumi Sumi bas si vrag Zadajes svima nama domace zadatke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Februar 10, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Sumi, svidja mi se tvoj eMZo! Vidim da imas volje i da ga bas lepo odrzavas! Cenim! Imam nekoliko pitanja: Kako si ispolirao masinu (deklove)? Cime? Od cega su ti bocni koferi? Nisu losi! Koji prednji lancanik imas? (Koliko zuba?) Citao sam negde da tvoj motor ima neku krajnju brzinu od oko 150 km/h ili to nisam dobro video... Pa me interesuje ako je to istina, koji lancanik napred imas i koji ti je precnik klipa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 11, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Brzina bila nekad, imao sam rezonu, klip 70.5(loše razbušena stublina pa je pustao kompresiju iz kaktera(više goriva)), 17z napred i luda glava.. Više ne moze preko 130, a i ne treba mi.. (promenio stublinu, klip, auspuh).. Koferi su vojne manjerke, video od par ljudi ovde sa foruma stavili ih na motore(TA i NXT(Dominator)) pa sam i ja na MZ-A.. nema jeftinije, a izdrzljivije.. Dekle i glavu polirao smirglom 80,150,240,400,800,1000,1500 i 2000, pa polir pastom i na kraju napravio od stare(debele) pamučne majice četku za poliranje. Bez paste samo tom četkom 1-2h polirao... Dekle i glavu sam skinuo kada sam polirao.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Februar 12, 2012 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Brzina bila nekad, imao sam rezonu, klip 70.5(loše razbušena stublina pa je pustao kompresiju iz kaktera(više goriva)), 17z napred i luda glava.. Više ne moze preko 130, a i ne treba mi.. (promenio stublinu, klip, auspuh).. Koferi su vojne manjerke, video od par ljudi ovde sa foruma stavili ih na motore(TA i NXT(Dominator)) pa sam i ja na MZ-A.. nema jeftinije, a izdrzljivije.. Dekle i glavu polirao smirglom 80,150,240,400,800,1000,1500 i 2000, pa polir pastom i na kraju napravio od stare(debele) pamučne majice četku za poliranje. Bez paste samo tom četkom 1-2h polirao... Dekle i glavu sam skinuo kada sam polirao.. Ahaaa... Sad su mi neke stvari jasnije! A otkud lancanik od 17z? Zar nije dovoljno snage i sa 18z? Ja na mom imam 18z i zadovoljan sam sa snagom... A cini mi se da bi mi se putna brzina poprilicno smanjila kad bih stavio 17z... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...