barakuda 6 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan vec skoro mesec dana gledam na moto berza,afriku 750 92 godiste.......... coveku ne pada na pamet da skine cenu. da li neko nesto moze da mi kaze o ovoj africi,kakva je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Octobar 27, 2010 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi bili vidoviti mozda bi ti i odgovorili nesto konkretno Daj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan www.motobike.co.rs ma znate ga sigurno,tip je iz B.Topole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije valjda da niko nema komentar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano Octobar 27, 2010 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je preskupa za tako osnovni paket - nema nista od dodatne opreme. Pre par dana je prodata afrika '90 god za 1750e krcata dodatnom opremom u vrednosti od bar 300e (moja bivsa) plus registrovana godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je preskupa za tako osnovni paket - nema nista od dodatne opreme. Pre par dana je prodata afrika '90 god za 1750e krcata dodatnom opremom u vrednosti od bar 300e (moja bivsa) plus registrovana godinu dana. izvini, ali zasto onda ne kupis ovu, kud i kamo mladja, na slikama deluje extra, a skuplja 300e http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/52671-honda-xrv-750-africa-twin-rd-07a-2800-eur/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barakuda 6 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma cuo sam se sa njim,i dogovorimo se da se vidimo u proslu nedelju,a kad sam otisao za Kg i pozvao ga da se nadjemo,on mi se javlja iz Kv i kaze da je to jutro motor kaparisan,i da covek treba da dodje u toku dana da ga preuzme. ja,sta cu,put pod tockove pa kuci. kao,javice mi ako ovaj odustane ,sto znaci da je otisla............jbg,nije mi sudjena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...