pile 1008 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Žurka će biti 20.11.2010. u Bačkoj Topoli. Skup oko 16h. Kvalitetna večera, dobar r'n'r i piće po simboličnim cenama. Svira bend INBOX. Lokal se nalazi na uglu Lenjinove i Ohridske ulice. info. na 0642280514- Dora 062244461 - Svetozar-Munja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10630 Napisano Novembar 15, 2010 Hronični Motociklopata, 7374 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan vidimo se dodro druzenje i dobro drustvo se ne propusta .Pozdrav MK Road Flyers Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ludnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan zurka je bila odlicna , svaka cast organizatorima i bendovima koji su nas zabavljali celo vece. samo tako nastavite momci. pozdrav od ekipe MK ROAD FLYERS vidimo se. P.s. usput pevali pesmu 'Jahaci magle 'posto prst pred nosem nismo videli, ali zato ekstra smo se proveli kod vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
a.i.c. 37 Napisano Novembar 27, 2010 U prolazu, 99 postova Lokacija: Vojvodina Prijavi odgovor kao problematičan Eh jbg,kasno sam saznao za zurku,a ja bio taj dan u gostima.Bas mi je krivo jer sam video slike sa zurke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan zurka je bila odlicna , svaka cast organizatorima i bendovima koji su nas zabavljali celo vece. samo tako nastavite momci. pozdrav od ekipe MK ROAD FLYERS vidimo se. P.s. usput pevali pesmu 'Jahaci magle 'posto prst pred nosem nismo videli, ali zato ekstra smo se proveli kod vas Hvala braci na velikoj podrsci. !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano April 9, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se i ove 2012, i kod nas i kod vas !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jun 2, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Motosusret se održava na obali jezera kod splava, u blizini vetrenjače, sa uredjenim kupalištem i kampom koji je u hladovini i opremljen tuševima. petak: 16h otvaranje kampa i doček gostiju uz druženje subota: doček gostiju ručak za bajkere od 16h - 17.30h defile kroz Bačku Topolu 18h bajkerske igre rock koncerti 15-16 jun DOBRODOSLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan [Moto susret na jezeru 15 i 16. 06.2012 Nesto ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan [Moto susret na jezeru 15 i 16. 06.2012 Nesto ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Jun 3, 2012 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan Motosusret se održava na obali jezera kod splava, u blizini vetrenjače, sa uredjenim kupalištem i kampom koji je u hladovini i opremljen tuševima. petak: 16h otvaranje kampa i doček gostiju uz druženje subota: doček gostiju ručak za bajkere od 16h - 17.30h defile kroz Bačku Topolu 18h bajkerske igre rock koncerti 15-16 jun DOBRODOSLI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan koliko je ulaz ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SINOVACSC 31 Napisano Jun 4, 2012 U prolazu, 18 postova Lokacija: zrenjanin/ Motocikl: dominator Prijavi odgovor kao problematičan a koliko je ulaz?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Jun 4, 2012 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ulaz se ne naplacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Jun 29, 2012 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan E da su barem sve zurke ovakve Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...