Satelis 15885 Napisano April 8, 2012 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eee drugari skuterisi uzeo sam kacigu probiker imali neko iskustva sa ovim kacigama,kakve su meni se cini da nije losa a u pitanju je model flip-up KX-4 http://www.louis.de/...artnr_gr=215007 Pozdravcinnaa Imam istu takvu kacigu, malo je teza sama po sebi ali ne predstavlja opterecenje za duzu voznju, integrisane naocare su odlicne kao i postava unutar kacige, jedino sto mi se nesvidja je to sto magli vizir kada je temp. ispod 10c' i ako ima otvor protiv magljenja ali za te pare po meni je skroz OK kaciga dosta dobrih stvari se moze naci na louis.de, svasta nesto sam kupio od njih ( 3 kacige, jaknu, pantalone, podkapu, pojas , cizme, lanac za zakljucavanje, zimske rukavice, naocare, set za reparaciju gume...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano April 8, 2012 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na kupovini bugija, lepo izgleda... I čim je stigao u garažu odma rasturanje, to je to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 8, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, novog kolacica u ekipi mutnijoj od Dunava. Obzirom da sam totalni novajlija ovde trebace mi malo vremena da se prilagodim i udjem u fazon sto se tice foruma, upoznavanja, okupljanja i svega ostalog tako da mi oprostite pocetnicke greske. U subotu sam bio na otvaranju moto sezone i moram da vas pohvalim da ste mi organizacijom zapali za oko u onoj rulji motora i totalno mi se svidela "fora" sa majicama radi lakseg raspoznavanja u masi. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao u ovu našu družinu! Brzo ćeš se snaći u ovom našem organizovanom haosu čim odvozaš jednu MAXI vožnju. Prati ovaj MAXI podforum pa se priključi kad dođe vreme za vožnjice. :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto kad ce slike iz tvog aparata....nemoj da zabusavas nego ubacaj to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije to moj nego motor_che tov aparat. Daću mu još dan fore da ih ubaci pre nego ga banujem zbog zabušavanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, novog kolacica u ekipi mutnijoj od Dunava. Obzirom da sam totalni novajlija ovde trebace mi malo vremena da se prilagodim i udjem u fazon sto se tice foruma, upoznavanja, okupljanja i svega ostalog tako da mi oprostite pocetnicke greske. U subotu sam bio na otvaranju moto sezone i moram da vas pohvalim da ste mi organizacijom zapali za oko u onoj rulji motora i totalno mi se svidela "fora" sa majicama radi lakseg raspoznavanja u masi. Pozdrav svima! A ko ti je dao smernice to ne pricas, neka, neka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano April 8, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan ....lepotan rasturen "malo" zbog zaribale sajle za rucnu i jos o neceg sto mogu usput srediti..... I meni je saljla od rucne zaribala. Al bas sajla, nije poluga pozadi kao sto burgman75 rece, kad rukom pomerim polugu pozadi hvata kao da sam zalepio tocak Moram i ja jednom to srediti ako me ne bude mrzelo P.S. Dobro dosao medju burgmaniste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 9, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan I dobri Panto vodi računa da u ljubavnom zanosu ne ošineš u onaj kanal .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano April 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1333928173[/url]' post='1278305']1333912723[/url]' post='1278021']....lepotan rasturen "malo" zbog zaribale sajle za rucnu i jos o neceg sto mogu usput srediti..... I meni je saljla od rucne zaribala. Al bas sajla, nije poluga pozadi kao sto burgman75 rece, kad rukom pomerim polugu pozadi hvata kao da sam zalepio tocak Moram i ja jednom to srediti ako me ne bude mrzelo P.S. Dobro dosao medju burgmaniste I meni je sajla bila zaribala jedva sam je ziv izvadio ali je pukla pa sam sam napravio...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan I dobri Panto vodi računa da u ljubavnom zanosu ne ošineš u onaj kanal .... ma opusteno proveo sam u toj garazi vise vremena nego u samoj kuci,ali malo opreza nije na odmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano April 9, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene, novog kolacica u ekipi mutnijoj od Dunava. Obzirom da sam totalni novajlija ovde trebace mi malo vremena da se prilagodim i udjem u fazon sto se tice foruma, upoznavanja, okupljanja i svega ostalog tako da mi oprostite pocetnicke greske. U subotu sam bio na otvaranju moto sezone i moram da vas pohvalim da ste mi organizacijom zapali za oko u onoj rulji motora i totalno mi se svidela "fora" sa majicama radi lakseg raspoznavanja u masi. Pozdrav svima! A ko ti je dao smernice to ne pricas, neka, neka Nisam bio siguran da si to ti na forumu pa reko da se ne ispalim bez potrebe. Preduhitrio si me, ali evo reci cu jos jednom da bez Alexe nista ne bi bilo. Hvala na dobrodoslici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15885 Napisano April 9, 2012 Integrisan, 9303 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano April 9, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, zove me X Max da idemo zajedno na otvaranje sezone, ja reko ne mogu nazalost bolestan sam, ali idi ti. Tamo je moja banda iz MSC-a..i eto nasli ste se. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 10, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vaskršnja akcija Sremčica i Kulina - 14. i 15. april 2012 sta se desava sa akcijom...jel se okupljamo?? ja bi najradije da s emi lepo okupimo na autokomandi, pa onda do arene na zajednicko okupljanje, ili da ih sacekamo negde usput! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, obzirom da sam nov na forumu a plus iz Mkd. interesuje me da li ovaj Maxi Scooter Club je klasicni klub sa pristupnicama clanarinom i sl. ili samo forumsko objedinjavanje slicnih odnosno tkzv. Maxi skuterdzija. Ako je ovo drugo, onda bi vam se rado pridruzio barem u diskusijama a boze moj zasto ne i na nekoj voznji... pa ako ne ja tamo, doci ce neko od vas na putu recimo za Grcku (ili Albaniju ako ima junaka kao Sasha na primer) i eto prilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 10, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan das meni 50e i clan si odma.....preko veze ti to zavrsavam,tako da nema da brigas! ma bre druze, potrebna ti je samo dobra volja, i neki put malo slobodnog vremena!i nas si! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: Dogovoreno....a moze da ti posaljem dve po 25 evra ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 10, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja volim krupne i vece novcanice(da ih ne izgubim)...moze 2 po 100 pa cu ti vratiti kusur...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja-1 88 Napisano April 10, 2012 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: V-strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano April 10, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari .....treba mi lova za auto i trenutno ne vidim kako finansijski da zadržim i motor.... pa će plavi autobus morati izgleda na prodaju....ako je neko stvarno zainteresovan neka se javi na pp....prvo nudim vama i neću ga stavljati u oglase još...voleo bih da ostane u MSC u....Registrovan je do 07.04.2013. imam i svu moguću opremu za njega .....danas sam ga prao lickao i polirao i nije što je moj ali neverovatno dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Šmrc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 10, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Djuxy šta čekaš ... trk u SM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4888 Napisano April 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo grlo je gre'ota da ne ostane u našoj "štali"... Motor je perfektan, ko ga uzme neće se pokajati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano April 10, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sta se desava za Uskrs??idemo u Sremcicu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...