motor_che 417 Napisano Februar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=c276pWYqJi0&feature=endscreen&NR=1 kakva spravica, žena će mi biti posebno oduševljena jer za sad ima moju dozvolu samo za mp3, kad vidi ovo eto mene i Šipija u nezgodnim situacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 7, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan potrudi se da ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan mislis da je tako stvarno ili se salis ???? Naravno da mislim, odavno sam ja udaren u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan kakva spravica, žena će mi biti posebno oduševljena jer za sad ima moju dozvolu samo za mp3, kad vidi ovo eto mene i Šipija u nezgodnim situacijama Ja sam ti Motor_Che vec odavno u nezgodnoj situaciji.. Ali kod mene je drugacije.. Lula hoce dva tocka, ovo je manje interesuje.. ali se ne bi bunila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 7, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da cemo morati da otvaramo neki drugi tajni forum da pricamo..inace ako nastavimo ovde da laprdamo, ima da nam oklagije i varjace rade o glavi...ili da otvorimo nove naloge, pa odemo u neku enduro ili kinesku sekciju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 7, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da cemo morati da otvaramo neki drugi tajni forum da pricamo..inace ako nastavimo ovde da laprdamo, ima da nam oklagije i varjace rade o glavi...ili da otvorimo nove naloge, pa odemo u neku enduro ili kinesku sekciju...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan hhhhhhhhhhhh..lajdfiulharefrwehhhhhhhhhhhhh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je pogresila lepo nezno parkiranje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta je pogresila lepo jnezno parkiranje zaleganje u krivini ali na pravcu sa 0 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Februar 8, 2012 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Uci da obara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Maxisti, dođite da akcijašimo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77247-bjb-zimsko-grudvanje-i-druzenje-2012-subota-11-februar/page__pid__1238518#entry1238518 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baron_021 66 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 85 postova Lokacija: NS Motocikl: aprilia atlantic 250, aprilia sr Prijavi odgovor kao problematičan Dovoljno je samo reci: ZENSKO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6010 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Maxisti, dođite da akcijašimo http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77247-bjb-zimsko-grudvanje-i-druzenje-2012-subota-11-februar/page__pid__1238518#entry1238518 Drage volje ali radim svadbu u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Maxisti, dođite da akcijašimo http://forum.bjbiker...18#entry1238518 Drage volje ali radim svadbu u subotu... opet se zenis??pa zar ne znas da je bigamija kaznjiva zakonom??? eto drugari, veliki vodja nam se zeni u subotu, a meni nema pozivnice u sanducetu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan samo mudro cutim :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 8, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Zeca ce banovati nema druge .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6010 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan eto drugari, veliki vodja nam se zeni u subotu, a meni nema pozivnice u sanducetu! Mo''š doći da držiš rasvetu i stalak... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...a mogao biH Sale i da vam otpeva nešto :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4783 Napisano Februar 8, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6010 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To bi bio defitivno kraj Maxi Scooter Cluba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan eto drugari, veliki vodja nam se zeni u subotu, a meni nema pozivnice u sanducetu! Mo''š doći da držiš rasvetu i stalak... :P slusaj sefe, ja sam previse nezan da drzim rasvetu...evo npr Cobe je idealan za rasvetu, onako stamen i ko odvaljen od stene, on i Pop bi bili idealni.... ja sam iskreno, dobar, u pridrzavanju kume.....imam nezne ruke, pa ako padne, taman da je ja docekam..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 8, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ...a mogao biH Sale i da vam otpeva nešto :lol: Nema potrebe da peva ... pevaćemo mi (o) njemu kad za dva meseca zakiti naše mašine kojekakvim oznakama. OOOOOOOOOO ,Alexanto ... mi ti se kunemoooooooooo ....... iz MAXI club-a ne idemooooooooooooo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan A šta je sa zastavama, plakatima, olovkama, pernicama, kačketima, podmetačima za miša, donjim vešom, salvetama i kondomima? I koferce, i koferceee!!! maxi scooter kofernjace.... PS: sta mislite koliko ce nam trebati vreman da strpamo saleta u lazu???mislim, dok se sam ne prijavi tamo??mogli bi da otvorimo neko glasanje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 8, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan A ...... na koji vi, način volite zečetinu ???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Februar 8, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan A ...... na koji vi, način volite zečetinu ???? bolje se spremi za subotu......ima da te umijem snegom, pa posle ugrejem vinom..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5946 Napisano Februar 8, 2012 Svakom po zasluzi, 12420 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...