bugiman 729 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog interesuje kako se vraca celi CTV + J. Costa mogu da napravim temu sa slikama....neka kaze da znam da ne bih pravi bzv....samo cekam da se markulja vrati za ns 10-og da bi mu poslao paknove od lamele da mi zalepi..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan vidi ovo, bugi nije napravio sam neki deo motora..to samo znaci da cemo sigurno voziti iz njega, nece delovi leteti...... hihi....ma zao mi vas od prsli put.....pa rekoh da vas postedim muka .....ps da sam ima cnc probao bih i to da napravim :DDDD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema o J Costa varijatorima i bilo bi lepo od tebe da svoj trud, rad i znanje predstaviš u toj temi. Takvi postovi doprinose kvalitetu ovog Podforuma i celog BJBikers-a. Lepo je i opuštajuće kad se zezamo ali bez kvalitetnih tema i postova u njima - džaba nam podforum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan batkane bićeš prvi na brdu !!! ma na brdu tesko stize najbrzi obicno najiskusniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ima tema o J Costa varijatorima i bilo bi lepo od tebe da svoj trud, rad i znanje predstaviš u toj temi. Takvi postovi doprinose kvalitetu ovog Podforuma i celog BJBikers-a. Lepo je i opuštajuće kad se zezamo ali bez kvalitetnih tema i postova u njima - džaba nam podforum. vazi kad budem sve spremio i zamastio slikam kako sve vracam...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 24, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da je tu kintu dao za original auspuh ... ... da se ko ljudi vozimo s njim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1327428016[/url]' post='1228500']Bolje da je tu kintu dao za original auspuh ... ... da se ko ljudi vozimo s njim Za Auspuh nije problem.......uz db kiler prede....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 24, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da je tu kintu dao za original auspuh ... ... da se ko ljudi vozimo s njim Za Auspuh nije problem.......uz db kiler prede....... ako db kiler zakaže.... ..biće BM killer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 24, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1327434378[/url]' post='1228568']1327431275[/url]' post='1228536']1327428016[/url]' post='1228500']Bolje da je tu kintu dao za original auspuh ... ... da se ko ljudi vozimo s njim Za Auspuh nije problem.......uz db kiler prede....... ako db kiler zakaže.... ...biće BM killer Nista onda pozajmicemo tvoj ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 24, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Bolje uzmi Zekanov, njega i onako devojčica neće pustiti u provod ... .... da ne zaprlja šape! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ova ljubav između Popa i Zeke... Lajkujem i pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A zamislite da Pop dodje kod Zeke da mu radi zube.. Na sta bi licio Pop posle toga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan :lol: ... ja predlažem da otvorimo jednu temu gde će se SuperPOP i Zeka Peka i drugari prozivati i babarogisati, a mi ostali da uživamo u čarima stare dobre i nikad zapostavljenje PROZIVKE... Ustvari otvaram temu " opleti po drugaru " ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan A zamislite da Pop dodje kod Zeke da mu radi zube.. Na sta bi licio Pop posle toga.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ahahahaha.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan A zamislite da Pop dodje kod Zeke da mu radi zube.. Na sta bi licio Pop posle toga.. I bre zekane sto mu ne uradi jos 1 zub, znas da nevalja neparan broj :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 25, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Bugiman, vracam se u Sabac, ne u Novi Sad De me preseli u NS P.S. taman kad ubacis sve pa na sledecem skupu da stanemo na liniju, da vidimo razliku izmedju fabrike i j coste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 25, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan aha, ... rukavica je bačena :jee1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bugiman, vracam se u Sabac, ne u Novi Sad De me preseli u NS P.S. taman kad ubacis sve pa na sledecem skupu da stanemo na liniju, da vidimo razliku izmedju fabrike i j coste ma nema problema......sta neces za ns....u jbt.....sta sad da radim....al imas br od majstora da ga zovem da mu posaljem aksom....? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Januar 25, 2012 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i majstor je u Sapcu, ne znam gde ti nadje NS, ja ga nisam ni spominjao Cim stignem u Sa (oko desetog), javljam ti se pa da mi saljes da sredimo paknove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma i majstor je u Sapcu, ne znam gde ti nadje NS, ja ga nisam ni spominjao Cim stignem u Sa (oko desetog), javljam ti se pa da mi saljes da sredimo paknove! aaaaa koji sam ja bot :jee3: izvini nesporazum......ok hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam krenuo sa pripremom delova i sredjivanjem za novu sezonu, kupio plocice u nataliji za 15e oba para sad su na redu diskovi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 26, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan A zamislite da Pop dodje kod Zeke da mu radi zube.. Na sta bi licio Pop posle toga.. I bre zekane sto mu ne uradi jos 1 zub, znas da nevalja neparan broj :lol: :lol: E TO STOJI.....onda tri zuba.....neka Pop izabere koji da "namestimo"...i mislim da je vreme onda da promeni ime..iz SuperPOP u ZlatniPoP.....pa drugari stavljam na glasanje moj predlog...iz SuperPoP u ZlatniPoP...ili ZlacaniPOp....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 26, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan .....pa drugari stavljam na glasanje moj predlog...iz SuperPoP u ZlatniPoP...ili ZlacaniPOp....... Ili jednostavno.... Šaban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTERBOY 0 Napisano Januar 27, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Najveće selo u Srbiji Motocikl: imao madison, tražim 400-500-600ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Evo da se oglasim i ja. Od juče sam u potrazi za novim skuterom, otišao Madison S200, gledamo šta dolazi... Počeo sam da listam polovne automobile pa se nadam da ćete mi pomoći oko izbora, a vidim da pravite i vožnjice i tu bih se rado priključio... Hteo bih nešto jače malo sad, recimo 400-500 ccm Toliko za sad Da li mogu otvoriti neku temu kao pomoć oko kupovine, ili tako nešto, nisam ništa našao ?!?!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...