Boriša 241 Napisano Novembar 1, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Gishoni brate hvala za majicu, perem peglam i vraćam na prvoj sledećoj vožnji.....crko bi do kuće bez nje i ovako mi bubrezi sevaju posle nedeljne vožnje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 1, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vama bubrezi sevaju, a ja, kijavica, grlo nos, groznica..uzas...pakao prozivaljavam........ mora da sam umni bolesnik sto cu ovo reci: ALI BILO JE VRHHHHHHHHHHH!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Malko si samo zbog pomenuta ta 4 točka. Bude vrlo lepih dana za vožnju iza blagdana. Evo i dokaz - 9. januar ove godine... Mada pošto ja nisam baš "u vinklu", važno je da se okupimo a kako ko dođe - nebitno... dabome ja sam grdji ne znam tacan datum ali slike govore vise od reci [/img] [/img] [/img] 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve skuterase samo da se javim da sam ziv Uzeo sam motor sledeceg dana iz Satornje kupio rezervnu gumu zamenio uz pomoc vulkanizera i Gileta (lik kod koga je bio motor)njemu stvarno svaka cast veoma sam mu zahvalan na gostoprimstvu i pomoci Izvinjavam se svima sto smo izgubili malo vremena zbog moje nespremnosti ...sledeci put resavam taj problem za pola sata to hvala na gostoprimstvu znaci da si ipak svratio na sarmu i mozda upoznao neku snajku, a da i gumu si zakrpio :lol: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan vama bubrezi sevaju, a ja, kijavica, grlo nos, groznica..uzas...pakao prozivaljavam........ mora da sam umni bolesnik sto cu ovo reci: ALI BILO JE VRHHHHHHHHHHH!!!!!!! pa to je zato sto si kupio opremu u fulu, treba vremena organizmu da se navikne :nanana: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 2, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Posto ste rekli da ste na Boracu pricali o osvajanju transformatora..da cujemo predloge i komentare iz prve ruke dok Alexanto ne otvori temu o tome.. MAXI pozdrav za sve.. Moram da vam ubacim malog rovca 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 2, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan To Mimi majstore....sad jos neko da okaci slike sa Stelvia....i eto haosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Novembar 2, 2011 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast za fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eee moj mimi - svi hvale a niko plusić da metne. E pa evo jedan od srca pa da da Bog da uzvratimo fotke dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 2, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eee moj mimi - svi hvale a niko plusić da metne. E pa evo jedan od srca pa da da Bog da uzvratimo fotke dogodine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 2, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke A ona sa klopom na motoru je najaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 2, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke A ona sa klopom na motoru je najaca A jesi li video dasku za secenje kulena? Obradjena letvica bukovog parketa. Odlicna za putovanje, ne zausima puno prostora a zavrsava posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Novembar 2, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan vama bubrezi sevaju, a ja, kijavica, grlo nos, groznica..uzas...pakao prozivaljavam........ mora da sam umni bolesnik sto cu ovo reci: ALI BILO JE VRHHHHHHHHHHH!!!!!!! To je zato sto nisi jeo ljutu papriku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Novembar 2, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za sve skuterase samo da se javim da sam ziv Uzeo sam motor sledeceg dana iz Satornje kupio rezervnu gumu zamenio uz pomoc vulkanizera i Gileta (lik kod koga je bio motor)njemu stvarno svaka cast veoma sam mu zahvalan na gostoprimstvu i pomoci Izvinjavam se svima sto smo izgubili malo vremena zbog moje nespremnosti ...sledeci put resavam taj problem za pola sata to hvala na gostoprimstvu znaci da si ipak svratio na sarmu i mozda upoznao neku snajku, a da i gumu si zakrpio :lol: ... Morao sam da svratim na rucak ipak coveku je bila slava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Novembar 2, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Evo neka fotka od mene ali malo sam bio lenj za skljocanje jpg]jpg] 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 2, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi uživam u slikama, plus Giletu, plus Mimiju, plus Bugimanu, andol i čaj Zeki. :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi uživam u slikama, plus Giletu, plus Mimiju, plus Bugimanu, andol i čaj Zeki. :lol: evo i plus i tebi...kad ne zalis sa zelenim krsticim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 2, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan vama bubrezi sevaju, a ja, kijavica, grlo nos, groznica..uzas...pakao prozivaljavam........ mora da sam umni bolesnik sto cu ovo reci: ALI BILO JE VRHHHHHHHHHHH!!!!!!! pa to je zato sto si kupio opremu u fulu, treba vremena organizmu da se navikne :nanana: ma zajebah se, sledeci put dva para gaca i cizme.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan ma zajebah se, sledeci put dva para gaca i cizme.... Al gaće da budu vunene, da ti guza ne nazebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Novembar 2, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan ma zajebah se, sledeci put dva para gaca i cizme.... Al gaće da budu vunene, da ti guza ne nazebe. ispod vunene(baba da mi ih isplete), a preko sinteticke(od kineza)...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4776 Napisano Novembar 2, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se raskukali na to malo zime. Šta ja da kažem - došao sam kući u 1 posle ponoći dok smo Drakulu otpremili za BG... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Novembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Eee moj mimi - svi hvale a niko plusić da metne. E pa evo jedan od srca pa da da Bog da uzvratimo fotke dogodine... ja sam dao plusic, ali ne za ovaj sneg od 2m i maglu svuda oko nas, nego za ovaj potpis ispod slika ili ti avatar (valjda se tako zove)...+ + Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 3, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ljudi, zelim da vas sve pozdravim i pozelim da vas masine sluze i mirne puteve, ja se ispisujem iz MAXI drustva, prodo sam mog, tako da postajem pesak 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Novembar 3, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne fotke A ona sa klopom na motoru je najaca A jesi li video dasku za secenje kulena? Obradjena letvica bukovog parketa. Odlicna za putovanje, ne zausima puno prostora a zavrsava posao Sad sam pogledao Pa to je stvarno genijalno!! To je must have na motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Novembar 3, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A ko će sad da obezbedjuje skup u Žablju ??? Srećne pešačke dane ti želim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...