Šipi 222 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan drugari, jakna, windstoperi, rukavice nabavljeni, ostaje jos podkapa...i spreman sam.... Samo podkapa? .. zimske gume i lance si zaboravio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan drugari, jakna, windstoperi, rukavice nabavljeni, ostaje jos podkapa...i spreman sam.... Samo podkapa? .. zimske gume i lance si zaboravio.. Ne prozivaj ga Šipi, znaš da je pandur.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan kako smo krenuli mi cemo i na zimovanje motorima :D Samo ako kupiš akumulator, ko će ono tvoje čudo da gura po Kopu uzput - nizput !!!! zahvaljujuci Djuxy-inom srafcigeru bevka pali ko bomba! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan zahvaljujuci Djuxy-inom srafcigeru bevka pali ko bomba! :) Pusti.... dobro je da je problem bio tako jednostavan.... Pitanje za ex. Kwazija...Da li je glupo da, pošto si ti sad Zeka Peka, ja sad budem FićFirić to mi je davnašnja želja ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 18, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za ex. Kwazija...Da li je glupo da, pošto si ti sad Zeka Peka, ja sad budem FićFirić to mi je davnašnja želja ? zasto bi bilo glupoo,...ja nick zeka peka i drugari koristim svuda, i u igrama i na mesingerima...svuda..po nekad i kwazimodo(na CS), ali mi je Zeka najdrazi.., zato sam i zamenio.... inace drugari, upravo sam kupio i podkapu, sad sam u full-u...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 18, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Je jea sijam kao ratovi zvezda ....... che bio si potpuno u pravu što se tiče svetala.......progledah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Octobar 18, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Sipi, javljaj kad bude neka jakna na popustu pa i ja da planiram neku voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sipi, javljaj kad bude neka jakna na popustu pa i ja da planiram neku voznju Imas PP.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim ekipu zimskih bajkera voznja je bila extra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 19, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za transalpistu u maxi scooter redovima.....jesi nabavio rukavice za sledeci djir? :-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim ekipu zimskih bajkera voznja je bila extra pozdrav.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gishoni 36 Napisano Octobar 19, 2011 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AFRICA TWIN RD07A Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos kupio nisam se muvao kod Kineza Borisa hvala jos jednom za rukavice spasio si me nemate pojma kakvi su to bolovi bili u prstima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pozdravim ekipu zimskih bajkera voznja je bila extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos kupio nisam se muvao kod Kineza Ček, ček...nisam u toku...Nije valjda da kod chajniiza ima onakih rukavica ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 19, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Evo ponovo teme o rukavicama....... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/54862-rukavice/page__p__942670__fromsearch__1#entry942670 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sa bazao po kineskom tržnom centru na Novom Beogradu, i naleteo na kopiju Dainese jakne. To ista kao ova na oglasu: http://www.foxoglasi.com/Dainese-jakne--oglas-24686.html Jedino što kod kineza košta 1.800 dinara! Za te pare, stvarno sam morao da je kupim, pa makar trajala jednu sezonu. Konkretno, kupio sam je u staroj zgradi, na prvom spratu (blizu stepeništa). Materijali izgledaju sasvim korektno (ne bi me čudilo da su isti kao na originalu), kroj je pristojan (verovatno su "skinuli" jaknu do u detalje), jedino što sam zapazio da su šavovi obični, nisu dvostruki, na mestima gde je evidentno potrebno ojačanje (gde se spajaju rukavi sa centralnim delom, npr.) I pored toga, ne deluje kao da će se raspasti ili tako nešto... Ima džep za "kornjaču" na leđima, ali ne i za protektore na rukavima. Napisaću ovde kako me služi posle nekoliko meseci korišćenja. Ipak, i pored zamerki - ko je na kratkom budžetu može da se usreći mega-jeftinom a pristojnom jaknom. Moja preporuka svima koji nisu u mogućnosti da kupe skuplju jaknu, kao i onima kojima treba jeftina druga jakna, npr. za suvozača. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Octobar 19, 2011 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan sasvim je ok.....sretno je koristio....:-)) a da nisi video jos nesto od opreme kod tih kineza?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Octobar 19, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vidis nije losa, mogao bih da pogledam i ja za suvozaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Octobar 19, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema ništa dodatno od opreme, ovo sam uzeo u radnji sa običnom konfekcijom, izgleda je zalutala tamo. Bilo je nekoliko veličina u ponudi. Za sada se pokazala solidno (od vetra brani okej, na kiši je još nisam testirao), imao sam jednu produženu IXS sa protektorima ranije, i ova joj nije ni blizu - ali radi posao za kratke vožnje po gradu. Dobra stvar je što uzima malo prostora kada se spakuje, pa ću je koristiti kao rezervu na skuteru kada mi stigne valjana jakna. Javiću ako se raspadne, ili krenu da pucaju šavovi ili nešto slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djurke 9 Napisano Octobar 21, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: honda foresight 250 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Octobar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69829-gothic-rumunija-2011/ evo po meni jedan zanimljiv putopis sa nekim lepim mestima koja bi se mogla obici u rumuniji ako se bude islo sledece godine ...maxi pozdrav ,i daj ljudi malo ozbiljnosti mnogo se zajjjjj ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4754 Napisano Octobar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6009 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biće vrlo brzo tema o MAXI osvajanju Transfagarašana i u njoj ćemo u sitna crevca razmotriti sve ideje i predloge. A ti nemoj da te sanjam "ako se bude išlo"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Octobar 21, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Biće vrlo brzo tema o MAXI osvajanju Transfagarašana i u njoj ćemo u sitna crevca razmotriti sve ideje i predloge. A ti nemoj da te sanjam "ako se bude išlo"... Ovima sa "Krilcima" mozda bude problem i ne krenu jer im se ne isplati da vuku cisternu za sobom.. Svi smo videli da ima motori trose kao tenkici.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Octobar 23, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan za drugi maxi skup mora ozbiljno da se razmisli....sto? evo http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/285064/U-Zablju-cetvoro-ranjeno-ispred-kafica-potera-za-napadacem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Octobar 23, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš da noću ne spava... dežura na centru ..............a tamo je kao u Texasu ........... ekipa dolazi u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...