sasha 2068 Napisano Jun 27, 2013 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Dare, ako se ne varam i taj tvoj Francuz u sebi ima "malo" talijanskih delova npr. motor, pa po tome ispada da nisi baš daleko od ostalih. Šta ja da kažem kad već osmu godinu trošim tajvanca - a on još ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4321 Napisano Jun 27, 2013 Nemanja Stojanović, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan maksaši, da li je neko od vas razmišljao da pređe na motor - motor? ja se mislim da menjam afriku, pa reko da pitam ovde, nekako mi lepše da ostane na forumu edit: ne pričam o prodaji nego o menjaži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Jun 27, 2013 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Alex Jest da je treca sezona, jest da broji 24K, jest da sam ga uZo sa 0km ali sve je to potrosni materijal, tako da ce i mene kad tad stici curkanje..zveckanje..tresuckanje i ostale bolesti @Fanky Toooo mackooo, cisto da ne budem jedini medj ove maxi azdahe 500, 600, 650...Multivarovi... J. Coste...ovo ono @sasha Ima Sale ima, al zbog toga sam ga i uZo... cim doguram do tvoje predjene kilometraze odmah cu uzeti istog al 500cc @Skittles ne bi presao na motor maaa nema tih para tj. presao bi jedino ali jedino ako bi Djuro posto normalan ( verovatnoca = 0 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Skitles imas pp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Meda M Ima li mojih naljepnica, da li si ih ostavio u Laktasima ili si ih vratio za BG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV za ekipu u sastavu : Djuxy, AlexBGD, MichaBGD i SuperPOP, od mene i devojcica koje nisu stigle da ih pozdrave i pozele jednu voznju. Vec pitale kada dolazite ponovo u Nis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4321 Napisano Jun 27, 2013 Nemanja Stojanović, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan evo da dopunim, radije bi neki "maksić" od 250-400 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Meda M Ima li mojih naljepnica, da li si ih ostavio u Laktasima ili si ih vratio za BG? Vratio sam se u BG. Saljem ti po kolegi u ponedeljak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Meda M Ima li mojih naljepnica, da li si ih ostavio u Laktasima ili si ih vratio za BG? Vratio sam se u BG. Saljem ti po kolegi u ponedeljak. Hvala ti! poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja te volim a ti si grešnica Sent from Borča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11584 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4367 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV za ekipu u sastavu : Djuxy, AlexBGD, MichaBGD i SuperPOP, od mene i devojcica koje nisu stigle da ih pozdrave i pozele jednu voznju. Vec pitale kada dolazite ponovo u Nis Uzvraćamo pozdrave, ako su devojčice u pitanju onda ćemo doći u minimum duplom broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Jun 27, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, predji brate na silvera 400, dva cilindra macka prava! pozdrav komsijo iz gruzanske vracar evo da dopunim, radije bi neki "maksić" od 250-400 kubika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan I dok ja dođoh u goste, Pop se opet bavio menjanjem akumulatora na Scarabejčiću ( probali sinoć naravno ali bezuspešno) i u toj zameni nađe džek kome je slomljena "žabica" i koji ima mali luft zbog toga....gurne džek do kraja....i mališan prede ... ubudžili vezicu preko tog džeka, na drugom džeku očistili jedan kontakt koji je oksidirao, podmazali sajle za brave ( sve na prekidač), očistili filter vazduha i pomerili sedište još malo nazad, dotegli neke šrafove i VEEEEELIKAAA Bevkica je speemna za daleke pute.. Koliko ja kao neutralni posmatrač vidim rađa se velika ljubav između njih dvoje. Sent from Tadžikistan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Jun 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan rekoh mu ja jutros da proveri džekove, osigurače i relejčiće... Sa' će biti: Scarabeo ovo, Scarabeo ono, krivina, obrtaji, ja gas - on ore drumove i tako u krug... A već je mislio da će polugeneralnu da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4321 Napisano Jun 28, 2013 Nemanja Stojanović, 1440 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, predji brate na silvera 400, dva cilindra macka prava! pozdrav komsijo iz gruzanske vracar evo da dopunim, radije bi neki "maksić" od 250-400 kubika Ako znaš nekoga ko ima i ko bi se menjao, javi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Jun 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad i većih slika novog bračnog para ... slika dela koji nas je zezao u po noći je malo mutna jer mi je baterija prsla, ali se vidi poenta u levom uglu će te videti dve najbitnije stavke za popravku motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Jun 28, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan odma nalepio stiker...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Jun 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre stize i da ga registruje.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Jun 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa Super Pop Man of Steel Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 28, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan мој тренутни број на који ме можете добити сви ви који ме желите чути ...063 1208714 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Jun 28, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa Pope lepo ti stoji. Ako je atlantic krme ovo bi mogao da bude kiklop ovaj far dominira mada i madam skarlet lepo zvuči. Neka te sa srećom služi dugoooo. Pozdrav 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Jun 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre stize i da ga registruje.. Šipi, svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je slučajna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jun 28, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Добар је овај наш Лејка ...не пише често али кад напише,напише паметно!!! Попе ...шта да ти кажем сем да осим проблема са струјом ...све друго је магија од вожње када је Априлија у питању!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Jun 28, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre stize i da ga registruje.. Drugari, VELIKI pozdrav od mene i madam Skarlet (Leica KUME ) Djuka, hroničaru moj dragi i agencijo za registraciju motornih vozila ... ljubi te brat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Jun 29, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Kad pre stize i da ga registruje.. Šipi, svaka sličnost sa stvarnim događajima i likovima je slučajna Nije za to velika kazna , nije ...... ijaooo sta rade ova dvojica pa to svet nije video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...