Arsa 475 Napisano Februar 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Drz' se ti Crni Varadera i nikako u pozoriste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ma Ocem ja opet u pozoriste..nego jer ima tamo Arso neki Striptiz Kabare i tako to . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Februar 27, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stao sam jednom pored nekog lika koji ga je uvezao iz italije i poceo naravno da caskam sa njim oko motora, kakav motor niti skuter,niti motor nesto izmedju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Februar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je najlepše kad si sam sa njih dve 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Februar 27, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Mmmm dve crnke....dobre...u zdravlju da ih izližeš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ta malo sira crnka u struku, i djes je uzeo? Odgovori na PM ako ne sme ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1757 Napisano Februar 27, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Možda sam pobrkao cene ali mislim da je bila 58...Obe su 108€ to sam 100 % siguran 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je oko 58... to je ta cena.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno stigoše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Februar 28, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Cika Crni najvaznija stvar, HIDRAULICNI PRENOS!!!! http://world.honda.com/motorcycle-picturebook/HFT/ Honda dn-01,prelepu liniju ima (podsecame na ajkulu)jos kad sam je video pre 5-6 god na adi pola sata sam balavio.680 cc ,automatik ,60 konja ,plus tockovi 17 inca,ma bre skuter ...po meni prelep dizajn ali jos uvek skupa Mejbi nekad bude moja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Samo je honda izmislila motor-skuter bas je ekstra tehnika i agregat je proveren ali mi je izgleda bas bzv ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 28, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sve ljudi nece staviti kao naziv oglasa, al me ovaj totalno facinira http://www.polovniautomobili.com/oglas2534521/aprilia_atlantic/ Al su registrovana do septembra i samo 100 km presla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13166 Napisano Februar 28, 2013 Ne silazi, 7476 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi slobodno o kome se radi i sta se desilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih kolege da se ovaj spor reši preko PP jer je kolega Shvalerma u inostranstvu pa je nedostupan na mobilni. Postoji dobra volja da se problem reši na obostrano zadovoljstvo i bez teških reči. Toliko za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Post sam izbrisao jer je problem resen nadam se... Maxi pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 1, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sta sve ljudi nece staviti kao naziv oglasa, al me ovaj totalno facinira :lol: http://www.polovniau...rilia_atlantic/ Al su registrovana do septembra i samo 100 km presla E ovo je oglas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13166 Napisano Mart 1, 2013 Ne silazi, 7476 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi ovi prozori lepo koristili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Tuzan sam drugari izasao mi mali vucijak od sedam meseci na ulicu i udario ga auto, uginuo je... Sad opet u potragu za Vucijakom... Ako neko od vas ima nekog ko ima vucijaka ili mozda i neku drugu rasu nak mi rekne... Nemoj te da vam bude cudno sto odmah trazim drugog al meni je pas potreban ne samo kao ljubimac vec kao cuvar... Samo da je veceg rasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Satelis cinimi se da je operacija uspela, pali kao mina nedize obrtaje ler onako miran i tih.... Moras samo malo da nastelujes karb kad dodjem za antifriz, IMAM NOVOG MAJSTORA< jeeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Mart 3, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad videh za ovaj sajam bicikla i motocikla, hocemo da se organizujemo pa da odemo zajedno mi maxi bojsi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Mala pomoc ako neko zna, koje su dimenzije gornjeg i donjeg lezaja viljuske za Piaggio x9? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan ako neko planira na moto passion neka se javi da se organizujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5057 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6031 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram sa klincom a možda i svi 4-oro cuzamen ali mi je još rano za dogovore. Ne znam hoće li biti radni dan (u tom slučaju klinac i ja) ili vikend (svi zajedno). Uglavnom bilo bi lepo da se organizujemo i obiđemo sajam u MAXI razgledanju, što maxija što curica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram sa klincom a možda i svi 4-oro cuzamen ali mi je još rano za dogovore. Ne znam hoće li biti radni dan (u tom slučaju klinac i ja) ili vikend (svi zajedno). Uglavnom bilo bi lepo da se organizujemo i obiđemo sajam u MAXI razgledanju, što maxija što curica Па онда мислим да је боље радни да 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...