cobe 189 Napisano Januar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Carlice, nesto mi govori da je Cobe bio malkice ironican. e i ti bas moras da se umesas svuda :-)) taman sam mislio da ga pitam koji to skuter moze da ide 180 km/h?? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Januar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gilera GP 800... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 20, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li ko iskustva sa OVIM , vredi li uzeti ? Pitam iz razloga sto mi je mnogo da dajem za nosac kofera i kofer oko 500e, dok sa ovim torbama dobijam za manje para vecu litrazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan ja imam ove bocne torbe i mogu ti reci da su mi extra posluzile na par putovanja...Prava stvar i jeftina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 20, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ima li ko iskustva sa OVIM , vredi li uzeti ? Pitam iz razloga sto mi je mnogo da dajem za nosac kofera i kofer oko 500e, dok sa ovim torbama dobijam za manje para vecu litrazu. A, gde ćeš ti???? :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Januar 20, 2013 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Idem, moram, selim se...ovaj izbacila me zena iz kucu ... jest da su Alpi daleko ali i to ce brzo doci, samo da sve bude kako treba... motor_ce ondak nema razmisljanja, pazaricu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan dobre su skroz, i ja sam ih zagledao ali trenutno nemam "vremena" koje pretice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam zanisanio neke bocne od 50-ak e. iz luisa zadnji kofer imam, mislim da su sasvim dovoljno veliki a mogu se lako postaviti za put kad zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Januar 21, 2013 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko neku ideju za tunel torbu, tragam neko vreme a sa Pizonom sa video jednu u Mirijevu IXS-ovu onako nije losa a i cena je takva, manja, ima magnete i vakum za plastiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima neko neku ideju za tunel torbu, tragam neko vreme a sa Pizonom sa video jednu u Mirijevu IXS-ovu onako nije losa a i cena je takva, manja, ima magnete i vakum za plastiku meni ova deluje sasvim dobro i cena je malo jaca ali bih rekao da je kappa dosta dobrog kvaliteta pa je bolje po meni kupiti jednu dobru stvar nego neke 3 koje su bezveze :-) http://motoland.rs/oprema-za-motore/torbe/ostalo/tunel-torba-za-skuter-kappa-tk739/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan jel neko iz nase ekipe isao danas za ns kroz indjiju plavi xciting i sivi x9 bg.table Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan meni ova deluje sasvim dobro i cena je malo jaca ali bih rekao da je kappa dosta dobrog kvaliteta pa je bolje po meni kupiti jednu dobru stvar nego neke 3 koje su bezveze :-) http://motoland.rs/o...er-kappa-tk739/ evo je cobe ovu od 18l mozes kupiti za manje para ovde http://www.trionmoto...orbe-za-Skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 21, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Dječaci ne bacajte lovu bez veze, ova je sasvim zadovoljavajuća .....a Sekula to rešava brzo http://www.louis.de/_104389e2525cd3b469fd1069091d56df48/index.php?topic=artnr&artnr=10025359 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 21, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,samo da javim da je palo prvih 28 km danas.Da nemam usi,kez bi mi isao oko glave. Sedim danas u kancu i venem. U zivotu nisam cekao duze da dodje pet da otrcim i napravim par kilometara. I doslo je.Otrcim kuci bukvalno,oprema na sebe i vec u pola sest djilka se grejala.Obrno malo tamo vamo i mogu vam reci da je ovaj scoot lood prevoz nacisto.Ubrzava lepo,na vrh gasa ide 80km/h a djipa ko luda do stoje.Necu da teram do krajnje prvih 1000 ali ovo sto sam je cacnuo malo uh......cenim da ce da leti.Velika razlika u odnosu na model iz 2003,bas velika.Prija joj veliki tocak u p.m. Kad bih mogao,veceras bi je stavio u krevet,zagrlio i tako zaspao... Inace,ja jurim i kupicu bocne kappa torbe.Danas sam zakasnio u motomaniu u YBCu na probu.Kofer necu stavljati. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dječaci ne bacajte lovu bez veze, ova je sasvim zadovoljavajuća .....a Sekula to rešava brzo http://www.louis.de/...&artnr=10025359 Ma ovu sam snimio al se plasim da mi nije velika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 21, 2013 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Kad je scooter MAXI i torba mora biti MAXI....kad putuješ u dvoje ni jedna torba ni kofer nije previše veliki...pitaj samo devojku ili ženče šta sve planira da ponese kad se negde ide na više od dva dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 22, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan e mislio sam da pravim od mog novog motora naked da bude al sad kad vidim i kad se setim moje maxi ekipe necu ostavljam ga da ima sto vise plastika da lici na vas mozda mu i nalepim burgman posto je vec suzuki . Planiram ove godine da organizujem neku voznju do Bjele 10 km od Herceg Novog negde u septembru pa tako da ce mo da se dogovorimo sve vec imam tamo da sredim smestaj za smesne pare tipa od 5 do 7 eur po krevetu. Htedoh pitati da li mogu da stavim tu temu kad sve dogovorim na maxi scuter forumu Posto ste mi vi (NAJdragi) Taman za sve koji nece moci na neko duze putovanje ovo ce biti prilika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 22, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan ako neko od kolega ima znanje i iskustvo vezano za neke quadove i atv vozila neka mi posalje br u PP pa bih ga pozvao da mi pomogne ako nije problem....hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima,samo da javim da je palo prvih 28 km danas.Da nemam usi,kez bi mi isao oko glave. Sedim danas u kancu i venem. U zivotu nisam cekao duze da dodje pet da otrcim i napravim par kilometara. I doslo je.Otrcim kuci bukvalno,oprema na sebe i vec u pola sest djilka se grejala.Obrno malo tamo vamo i mogu vam reci da je ovaj scoot lood prevoz nacisto.Ubrzava lepo,na vrh gasa ide 80km/h a djipa ko luda do stoje.Necu da teram do krajnje prvih 1000 ali ovo sto sam je cacnuo malo uh......cenim da ce da leti.Velika razlika u odnosu na model iz 2003,bas velika.Prija joj veliki tocak u p.m. Kad bih mogao,veceras bi je stavio u krevet,zagrlio i tako zaspao... e sto mi milo kad procitam ovako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 22, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, sta ja da kazem. Kupio kacigu i stavio je na krevet, gledao je dok nisam zaspao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 23, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, sta ja da kazem. Kupio kacigu i stavio je na krevet, gledao je dok nisam zaspao Uf,i mene ceka nova kaciga. Je si li je pokrio pred spavanje? Daj neku sliku da i mi malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Januar 23, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrio je naravno, da ne nazebe.Imas na strani 228. Nije neka ubica, ali kakva je takva je, moja je i jos prva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 23, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam je vid'o jako lepo izgleda!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 23, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pokrio je naravno, da ne nazebe.Imas na strani 228. Nije neka ubica, ali kakva je takva je, moja je i jos prva. Extra su i jedna i druga.Sad ste u kompletu ti i zenska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...