alexanto 4954 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hmm ovaj post je za Opleti po drugaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan to sam i ja pomislio ,ali reko neka ga ovde dok se sajt ne preorganizuje ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Maxi Scooter Club Pa ovo mora da je fotografisano kod Labosa.MOzda se i neko prepozna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 15, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vise nevozim maxi skuter al ako mi dozvolite i dalje bih se druzio sa vama i vozio. Promenio sa motor ali vi kao ekipa ste mi vrh! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 15, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vise nevozim maxi skuter al ako mi dozvolite i dalje bih se druzio sa vama i vozio. Promenio sa motor ali vi kao ekipa ste mi vrh! Ne moze!!! hahahahaha salim se!!! aravno pa imamo mi vas bivsih skuterasa kolko oces!!! I bolje ti je da se druzis sa nama jer se mi mnogo vise vozimo od bajkera!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Januar 15, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vise nevozim maxi skuter al ako mi dozvolite i dalje bih se druzio sa vama i vozio. Promenio sa motor ali vi kao ekipa ste mi vrh! Rade Rade, priznaj...ne mozes bez strUmfa sta si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 15, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan ovo sve postaje jedan veliki zbor raznih :lud: :lud: aka... ja kazem da sam se usrooooo i dobijam plusice, ovaj nas otera u "crnu reku", ovaj se hvali da mu je najmanji, a ovaj se pa hvali da ga i nema ( ma ima ga druze nego se ne vidi od stomaka, PROBAJ SA OGLEDALCEM) :lol: Nemo mi diras Lakija ce te izedemo dok si rek'o keks!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vise nevozim maxi skuter al ako mi dozvolite i dalje bih se druzio sa vama i vozio. Promenio sa motor ali vi kao ekipa ste mi vrh! Nema frke Rade! Iovako kad sabereš neke stvari - eto tebe opet na nekom maxiju Maxiskuteraši su ljudi otvorenog srca i širokih pogleda. Mislim da nijedno okupljanje ni vožnju nismo imali a da nije bio bar jedan "brzinaš" tako da ne brigaj nego sredi mašinu i prati radnju fabule. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Januar 15, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ispred Labosa, popravio si mi dan!!!!! Maxi Scooter Club Pa ovo mora da je fotografisano kod Labosa.MOzda se i neko prepozna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan OPAAAAA CESTITAMOOOO na PODFORUMUUUU 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan bravo za nas, posebno za saleta koji je sve ovo dogovorio :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4954 Napisano Januar 15, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6024 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari (Panta me preteče), tema BJB Maxi Scooter Club je preimenovana u BJB Maxi Scooter Caffe iz razloga što imamo podforum Maxi Scooter Club. Želim Vam da nastavite pisanje sa dobrim duhom i pozitivnim stavom kao i do sada. MAXI pozdrav! EDIT: i NeCi me preteče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vise nevozim maxi skuter al ako mi dozvolite i dalje bih se druzio sa vama i vozio. Promenio sa motor ali vi kao ekipa ste mi vrh! Rade Rade, priznaj...ne mozes bez strUmfa sta si pazario? Sto jes jes, stumf je strumf ahahahahahahha. Ma neku matorku suzuki gsx 550 es al restaurirana u odlicnom stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1053 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari vise nevozim maxi skuter al ako mi dozvolite i dalje bih se druzio sa vama i vozio. Promenio sa motor ali vi kao ekipa ste mi vrh! Nema frke Rade! Iovako kad sabereš neke stvari - eto tebe opet na nekom maxiju Maxiskuteraši su ljudi otvorenog srca i širokih pogleda. Mislim da nijedno okupljanje ni vožnju nismo imali a da nije bio bar jedan "brzinaš" tako da ne brigaj nego sredi mašinu i prati radnju fabule. Hvala dobri Alexanto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke za dobijanje podforuma, el prezidente je muski odradio celu ovu pricu :care: ... Posle onolikog mog gundjanja "treba ovo ovako, treba ono onako" smo konacno dobili nesto sto ni ja ne bi izgunjdjao "MILINU ZA OĆIIII I DUŠEEE" Čestitam i svim ostalim članovima ove nase male družine, jer ovo uopste nije mala stvar :zdravo: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Januar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan E ljudi kakvo je zadovoljstvo nakon zavrsenog posla navuci opremu, kacigu o lakat, izadjes napolje, svi te gledaju ko kretena, a ti sedas na makinu i pun gas kuci... E bas mi bese merak malocas... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 17, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mene lik veceras sa Land cruiser - om kao presisao bezobrano na ibarskoj, nece on da vozi iza mene frajer... Pustim ja njega malo, upalim duga, a onda raspalim SW na 180kmh, mamu li ti ja tvoju bezobraznu, mene si nasao da pretices! JA bre preticem! a mokro sve, sramota. Al morao sam da mu pokazem ko caruje putevima 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvin'te Don, nismo Vas prepoznali! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Januar 17, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Eeee nek si mu reko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam svima na dobijanju pod foruma i želim da se zahvalim svim učesnicima na doprinosu da se sve ovo uradi :-) i naravno najveće hvala Saletu koji je ,a to svi dobro znamo uzeo najveće učešće i ima najveće zasluge za sve ovo živi bili još 100 godina i hiljade kilometara prešli zajedno u zdravlju i veselju ..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Januar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Mene lik veceras sa Land cruiser - om kao presisao bezobrano na ibarskoj, nece on da vozi iza mene frajer... Pustim ja njega malo, upalim duga, a onda raspalim SW na 180kmh, mamu li ti ja tvoju bezobraznu, mene si nasao da pretices! JA bre preticem! a mokro sve, sramota. Al morao sam da mu pokazem ko caruje putevima A izvinite sto pitam koji MOTORCIKL vi to vozite ????:lol::lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 19, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Silver Wing 600 pise ispod profil slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 19, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Carlice, nesto mi govori da je Cobe bio malkice ironican. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan A bre Alexa koja si ti mirodjija u svakoj corbi!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Januar 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takav mi je horoskop za 2013. godinu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...