motor_che 417 Napisano Decembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan OOOO Sremac, čestitam od srca drago mi je što ponovo jašeš, pogotovo KLE ..... Ovo je slika iz 2007. sajam u Novom Sadu reših da ga kupim, ali zbog najvećeg promašaja u mom životu (nije sklapanje braka u pitanju, već stara Suza ) kupovina novog motora ostade u domenu naučne fantastike ko je bre ovaj mrsavi polucelavac :zbunjen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Decembar 13, 2012 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan HVALA Maxi druzino!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 14, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan ko je bre ovaj mrsavi polucelavac :zbunjen: SuperMladiPOP ... bRe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 15, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Zeko brate, bio sam ti sinoć na gajbi...ali nisi bio kući... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 15, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prijatnih +2 na kisi. Drugar i ja... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Decembar 15, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mare care polako ali sigurno pocinjem da kriziram, vozi mi seeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 15, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Mare care polako ali sigurno pocinjem da kriziram, vozi mi seeeee Takodjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a obzirom da sam slupao kola veceras i ockuje me oko soma za popravku jer sam ja po zakonu kriv izgleda da ce se krmacha ranije probuditi iz hibernacije!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Decembar 16, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan E bedak, taman se počelo sve topiti....ako si ti dobro i nočanik će da "zaraste" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ni razmisljao o voznji, nego ortak banuo pod punom ratnom opremom i gledam ga u neverici. Trebalo mi je 5 sekundi da se i ja obucem i da krenemo! Ko ce cekati lepo vreme... Sedi i vozi! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan joj marko, pa ti slusas onog ludaka Radovica???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MP3 216 Napisano Decembar 16, 2012 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan joj marko, pa ti slusas onog ludaka Radovica???? Cuuutiii nemoj mu otkrivati identitet! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Decembar 16, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a obzirom da sam slupao kola veceras i ockuje me oko soma za popravku jer sam ja po zakonu kriv izgleda da ce se krmacha ranije probuditi iz hibernacije!!! E bre Bigi pa dal je moguce da te poterao toliki maler cigancica ti ne gine u skorije vreme, mozda i dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 16, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E bre Bigi pa dal je moguce da te poterao toliki maler cigancica ti ne gine u skorije vreme, mozda i dve Pa ja gi trazim al gi nigde nema ...imas neke na lageri,msm ipak si blizu plavog mosta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4926 Napisano Decembar 16, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, želim da Vas obavestim da je majstor Seba pokrenuo svoj sajt na kojem su prikazani mnogi od njegovih radova. Ko želi može pogledati, možda dobije neke dobre smernice za buduće radove na svom ljubimcu... http://www.crashbars.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Decembar 16, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zeko brate, bio sam ti sinoć na gajbi...ali nisi bio kući... nisi dobro zvonio djuksiiiiiiiiiii.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 17, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja gi trazim al gi nigde nema ...imas neke na lageri,msm ipak si blizu plavog mosta!!! Mislim da mogu da ti pomognem....ima jedno 3-4 komaTa kod pruge na ulazu u Pancevo iz pravca Kovina.... Ali pazi sad : postoji jedna urbana legenda koja kaze da sto je crnja i ruznija cigancica to ti sreca duze traje Ako budes zainteresovan posle ovih koje NAPOMINJEM IZ VIDJENJA TJ PROLASKA PORED NJIH POZNAJEM imaces do kraja zivota srece :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 18, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan a pa vidim bato tebe krenulo ipak si malo zastao usput!!! Priznaj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Decembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pogledajte OVO,bas zanimlivo,barem meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Decembar 18, 2012 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan a pa vidim bato tebe krenulo ipak si malo zastao usput!!! Priznaj!!!:lol: Jok! Pricali mi ljudi...vidis Djokovica kako hoce....on se konektuje kod one najruznije pa ga najvise hoce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Decembar 18, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pogledajte OVO,bas zanimlivo,barem meni Zanimljivo jeste ali ipak je skuter (po meni ) najbolje prevozno sredstvo na 2 tocka. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 18, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neci se ponovio sa xenon-cetom sija ko ,ugradili smo ih i to sada izgleda ovako... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Decembar 19, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A od kuma....Xenon.. Bravo dečaci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15954 Napisano Decembar 19, 2012 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh sto lepo izgleda ako moze opis radova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Decembar 19, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Sad je pravi Acid Jazz!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11575 Napisano Decembar 20, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajde i ja da se pohvalim jednim novitetom. Narucio sam preko Trion Motorsa Givi vetrobran za AA, cena je nesto malo preko 9.000din. Kako nemaju na stanju, morace da naruce i to ce stici u februaru. Razlog zamene je je taj sto je ovaj moj (by Ivan) vec zreo za penziju, u startu bas nije najbolje napravljen a i izgreban je poprilicno. Ja presrecan!!! Izgleda ovako... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...