fanky 1011 Napisano Septembar 10, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee i to Madisona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan a kam gi kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Septembar 11, 2012 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj levi..Suzuki Geely?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, vidi...i Palma vozi skuter E posle ovoga , definitivno prelazim na trotinet...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan E ovako da se dogovorimo mi iz msc za tu gulasijadu ko na kraju odakle ide i skim i gde se nalazimo i kad mi iz NS sa vama iz BG??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 897 Napisano Septembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Evo mene drugarari da se javim posle vikenda kod kuce .Milina kad covek dodje u svoj dom,al brzo prodje kad treba da se vrati.Sve je OK danas me previjali i nagovestili da bih za par dana mogao i kuci da zavrsim pa da dodjem samo konce da mi skinu sledece nedelje .Opet malo odmora sa porodicom i pravac banja,na oporavak i ponovno prohodavanje. To su vam novosti od danas veliki pozdrav svima 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4982 Napisano Septembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lepe vesti Braco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Super!!! Drago mi je na nas!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 11, 2012 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan E ovako da se dogovorimo mi iz msc za tu gulasijadu ko na kraju odakle ide i skim i gde se nalazimo i kad mi iz NS sa vama iz BG??? Cusni se ovde na spisak, izracunaj gde ti odgovara da se prikljucis i to je to http://forum.bjbiker...20#entry1366377 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 11, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo prvo ovde pa cu onda po oglasima.. Nazalost Xciting trazi novog vlasnika.. Ako nekoga interesuje ili zna nekog da mu treba takav skuter neka javi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Septembar 11, 2012 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan zasto Šipi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Septembar 11, 2012 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Našao je novu ribu koja ne voli XCITING ..... ili po pravilu službe ima obavezu da vozi nekog žabara :lol: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 11, 2012 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da zasto??? i koja je cena? Pitaju neki iz NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Našao je novu ribu koja ne voli XCITING ..... ili po pravilu službe ima obavezu da vozi nekog žabara :lol: našao je novu ribu žabarku :lol: ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo prvo ovde pa cu onda po oglasima.. Nazalost Xciting trazi novog vlasnika.. Ako nekoga interesuje ili zna nekog da mu treba takav skuter neka javi.. IZDAJICO roda našega ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je našu družinu napao neki virus po pitanju motora :-( :-( bi li neko objasnio sta se dešava ????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas Goksijevog bivseg SW-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Septembar 12, 2012 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan Drugari evo prvo ovde pa cu onda po oglasima.. Nazalost Xciting trazi novog vlasnika.. Ako nekoga interesuje ili zna nekog da mu treba takav skuter neka javi.. druze sta je u planu,boze zdravlje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4982 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6025 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio je čovek auto, ima Transalpa da se vozi, možda nekad opet kupi maxi i to je to... Nije niko umro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motor_che 417 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 632 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: vozicu SW-T 600 abs Prijavi odgovor kao problematičan Videh danas Goksijevog bivseg SW-a... video i ja tebe sinoc na dnu francuske, nego sto sad vozim drugi motor pa me ne prepoznajes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 12, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sviraj, masi.. Nisam registrovao ni jedan X9 tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Septembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Pa sviraj, masi.. Nisam registrovao ni jedan X9 tada. Dečko mlogo si brz ,ni mene par puta nisi video :-D :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Znam ali ti nisi bio na motoru nego u kolima ili na trotoaru, a to tek ne registrujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2068 Napisano Septembar 13, 2012 MSC Member (Maxi Scooter Club), 944 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan He, he, i ja sam juče bio na trotoaru pa me nisi registrovao! Ali zato smo se mi ostali siti namahali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Septembar 13, 2012 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Čovek vozi najbolji skuter u gradu....ne vidi ...ne cuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...