Satelis 15853 Napisano Octobar 30, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moz da probamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 30, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Kad? Zainteresovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Octobar 31, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kad? Moram na ručak neki da idem sutra..a išao bih i na vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15853 Napisano Octobar 31, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Oko 15,16h bi mogao, ranije nikako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Octobar 31, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan E jbg sutra Sam ceo dan na svadbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Novembar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To zvuči primamljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ste mi neaktivni na forumuu. Gde ste, ujaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15853 Napisano Novembar 6, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Boze Rade, hladno napolju, pogotovo u vecernjim satima, zenska celjad vapi za toplotom...... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 7, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan #ForzaVale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radekoenig 20 Napisano Novembar 8, 2015 U prolazu, 49 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni Prijavi odgovor kao problematičan Boze Rade, hladno napolju, pogotovo u vecernjim satima, zenska celjad vapi za toplotom...... E ako je to onda OK! :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2533 Napisano Novembar 8, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2623 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Culle razmišljao sam da ti malo ispustim gume večeras kod Planet Bika ali bilo mi žao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Novembar 8, 2015 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, samo da javim da pratim. Ja imam AA500 2003 god to je prava ladja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Novembar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao na ove stranice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzi1 7 Napisano Novembar 9, 2015 U prolazu, 46 postova Lokacija: Prijepolje Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Novembar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan @zemzem Gume ne diraj,potrebn je odlican kontakt sa podlogom za tu sportsku ladju :-D ,sledeci put svrati :-) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Novembar 9, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, u subotu je tradicionalna vožnja na Ostrvicu pa ako ste raspoloženi pratite temu: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/111289-ostrvica-2015/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15853 Napisano Novembar 10, 2015 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba baba da prati, subota svadba....nedelja slava, sl vikend opet slava....nema meni voznje do kraja meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas odvozah 180km po fruskoj gori po manastirima itd..ima jako lepih deonica za voznju mogli bi na leto zajedno odvozati.Pozz drugari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li sredio motor? Šta je bilo u pitanju? Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Sredio sam karb je zajebavao nesto ali dzaba izgubio sam poverenje u ovaj motor nazalost i nebi se usudio nigde vise sa njim..Verovatno onaj ko ga kupi ce se navozati sa njim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kupili smo ih otprilike u isto vreme,mene je zezala struja u početku,i pogrešan majstor. menjao mi namotaje,i pričao priče. Kad sam ga odvezao kod drugog sredio mi je za jedan dan,gubio je kontakt na instalaciji negde. Dobar je motor,ja sam sa mojim išao na nekoliko vožnji. Za rumuniju nisam uspeo da izvadim ovlašćenje. Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Novembar 15, 2015 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan I meni je moj bio posle toga nesiguran jedno vreme Послато са HTC One X+ уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Novembar 15, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam danas vozao Frusku. B.Palanka,NS,Miseluk do Venca pa nazad Ledinci,Rakovac ,Beocin,pa do Banostora i skelom preko Dunav,Begec i gas u Palanku. Dosta za ovaj prohladni dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Novembar 15, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Uf ja sam malo veci krug napravio ns karlovci grgeteg neradin irig vrdnik jazak besenovo pa prema mitrovici pa svilos beocin rakovac venac pa se spustio za ns...eto mozda smo se i sreli Znam krmco problem je kada izgubis poverenje i onda stalno nesto ti se vrti po glavi ali generalno od maxi skutera jedan od lepsih bar meni:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Novembar 16, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Steta,mogli smo i zajedno proci jednu deonicu. Nisam hteo da postavljam,jer sam i ja bio nesiguran hocu li ici. Sto se tice skutera,kad se nesto desi..odmah nepoverenje i prodaja,kad se sredi i popravi,sve zaboravimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...