Jump to content

Moto Zajednica

BJB Maxi Scooter Caffe

Recommended Posts

• BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova
  • Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400

To je trebao Sale odma da resi, da vrati motor majstoru i onako je platio, al sad kasno, Sasa zna sta mu je najbolje ciniti

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 2 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 500 Cruiser

Pozdrav svim bajkerima,

Tek sam se sada registrovao kao clan, prvi put pisem na forumu, ali ih redovno pratim vec duze vreme. Pomogli ste mi dosta vasim komentarima oko izbora pravog dvotockasa za mene, i evo da se pohvalim da sam postao ponosni vlasnik Piaggio Beverly 500 Cruisera.

post-37199-0-49269800-1433332937.jpg

• Integrisan, 9365 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

U bre batko sto je lep, taki nema u Leskovac, od kude si ga kupia?

Kolega dobrodosao na ove strane, nek je sa srecom  ;)

• Svrati ponekad, 222 postova
  • Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850

Veliki pozdrav!

Citao sam mnogo o vasim druzenjima i putesestvijama pa reko kao skoro novi clan bacim i ja neku lepu rec :) Dolazim iz Vrsca ''relativno'' sam mlad 25 god...Od malih nogu vozikam neke motorcice,mada moram da priznam da sam ovaj kutak na forumu slabo posecivao msm ne uopste:) ...jer sam vozio XTZ Super Teneru 750. Obisao sam dobar deo srbije sa njom i stekao nova priljateljstva.Kako sam je jedne duge i hladne zimee morao prodati mislio sam da nikada vise necu voziti...znate ono mozda jednog dana :) Ali naravno stara ljubav se uvek budi sa novim prolecem i od toga se ne moze pobeci...Sada sam ponosan vlasnik Aprilie Atlantic 250 iz neke tamo 2006 godine :D Mozda cu vam se nekada prikljuciti na rajdingu a mozda cemo se negde i slucajno sresti...Veliki sam ljubitelj jezera znate ono Borsko,Bovansko,Zaovinsko...a vidim da i vas put cesto tamo odnese...Da ne duzim vise evo moje male masinice...

20150601_123505.jpg

20150601_123126.jpg

• BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova
  • Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац

Добро дошао на ове стране,ево ти прилика за 2 недеље 5.Макси скутер скуп у Жабљу,

http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/109109-5-okupljanje-maxi-scooter-club-a-21062015/

Баш лепа Априлија  :takoje:

Puno hvala na pozivu...Iskreno se nadam da ce me put tog weeka navesti u tom pravcu :D Za drustvo i voznju sam uvek zainteresovan valjda smo zato i ovde! Stavicu se na navedeni spisak kada budem siguran da dolazim srdacan Pozdrav..

Ehhh taj Vrsac, ehhh taj stari T-55 ehhh te lepe Vrscanke.

Drugi bataljon, treca ceta, prvi vod i 90 mladih dusa u 3 spavaone....kad se samo setim kako lepo bese, pre ravno 10god.

Dobro dosao klega  :zdravo:

.kad se samo setim kako lepo bese, pre ravno 10god.

Aл си матор бре .... ;)  :P

• Podržavam 1

A od svega toga tu ostale samo te Vrshcanke... i naravno onaj kiosk kod skole gde su svi vojnici jeli :D

Ma nisu ni one ostale, bio sam 2010-te, grad polu-prazan. Svratio do kasarne, pusti me covek ( prepoznao me ) da udjem i vidim kako izgleda kasarna....uhhhh koji je to samar bio za mene  :confused0068:

Prozborismo koju i upamtih sledece " Dok je bilo Vojske bilo je i Grada, sada je ostala jedna velika promaja, zivot se skroz promenio "

• Svrati ponekad, 294 postova
  • Motocikl: Yamaha MT09

Danas gledam Djokovica i pocnem da se nerviram i reko odoh u voznjicu i opicim Novi sad -Rakovac -Venac-Velika Remeta-Karlovci -Ns sve super priroda lepo vreme ali put od venca ka tornju je katastrofa 15km mucenja sve rupa na rupi steta bas  :tras2:

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni

Samo da vas pozdravim sve I da najavim svoj povratak. AKO ME PRIMATE??? Posto sam dobio cerkicu malo sam joj se I posvetio a sad je ojacala pa ce baba I deda lagano da se nose sa njom! Inace pazario sam nazad sveje magarence Yamahu majesty DX 250ccm. Prekljuce sretoh Aleksa... Pitajte njega kako :D Danima ga slusam po gradu, tacno znam kad ide on, osetim vibracije od auspuha..  :-D  Prekljuce stamen na semafor sa kolegama kad on ispred, reko njima juri plavi atlantik, naravno nije im tesko palo stignemo ga na sledecm semaforu I upalimo malo spec.efekta, hahahah da ste mu videli facu koliko se smorio sto ga zaustavljamo, mislio je sad ce mo da ga drkamo, da vadi sve iz motora itd... Naravno kad je video mene, brate mili kad je poceo da psuje, al ono psovanje kad svatis da te neko za...hebo :))))))))) Sve u svemu moja zena je zaljubljena u maxi skupere pa tako da je izbor Naravno opet pao na maxi skuter I tu ce I ostati. Nadam se lepom druzenju I ako sam nekog ranije (nesecam se) Uvredio ili bilo sta slicno neka mi oprosti a ja cu vam kupiiti cokoladu :D

• U prolazu, 49 postova
  • Motocikl: yamaha majesty 250 DX tamo neki udobni

aj odma jedno pitanje. Kakav je vas stav sto se tice dece I motora u smislu da li ce te sutra braniti deci da ih voze ili ce te ih uciti da voze iste? 

• BJB Maxi scooter club, 1678 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Mene si uvredio, daj tu cokoladu!  :)  :jee:  Sala naravno, eto prilike da se u Zablju upoznamo... Dobro dosao nazad! :):takoje:

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

E Rade, Rade...jer žena morala da ti objasni da bi shvatio da si u srcu maxiskuteraš...
Da nije nje još bi lutao u čoperaškim vodama  :lol2:

• Podržavam 3

• BJB Maxi Scooter Club, 4378 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV 750

E moj Rade.. :)

Ulazim ja u Francusku iz neke sporedne ulice, pogled levo - Interventa, reko dobro, nastavljam ka gore, trepće zeleno (prvo na koje sam ja ikada stao :lol: ), vazda se ja rado raspravljam sa momcima u plavom, no sa Int. niko nije dobro prošao pa nisam hteo da izazivam sudbinu. :D

Semafor, ja prvi stojim, oni iza mene na jedno..hm blizu, vidim vozača u retrovizoru da me gleda i već kontam sad će neko izdrkavanje da počne, par sekundi kasnije eto ti rotacije pa da bude zanimljivije uz dodatak sirene i pokaz prstom da stanem sa strane. Niđe veze, tamo sa strane ni bajs ne možeš da parkiraš a da ne smeta.

Stao, skinuo kacigu, potkapu, rukavice i čekam, kad eto ti jednog ide ka meni trotoarom sa kezom od uva do uva, nisam baš dobacio do petog kolena al bilo je psovanja svačega, ali od srca.
Baš sam se prijatno iznenadio, nisam te video bre bar godinu dana, ono što smo se sreli prošle godine valjda, i ne računam.

Da si došao u Žabalj, nemoj da te sanjam.  :stabre:

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 536 postova
  • Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125

aj odma jedno pitanje. Kakav je vas stav sto se tice dece I motora u smislu da li ce te sutra braniti deci da ih voze ili ce te ih uciti da voze iste? 

Imam ih dvoje, cerka 12 a sin 7 godina. Za sada nisu previse zainteresovani za motore ali ako proradi genetika bice sigurno.

Moj pokojni cale je imao medju prvima u Beogradu motore, Bmw, Dkv, Cindap ili kako se vec pise. U to vreme trkao se sa milicajcima u gajbu piva... 

Moje misljenje je da deci treba pokazati i objasniti pa makar nikad ne seli na motor.

Nagledao sam se situacija gde neki drugar hoce da proba motor, naravno kaze da je vec vozio i da ima iskustva, a u stvari prvi put seda na motor.

U najbolje slucaju (ako coveku stvarno ne ide to) pada vec u mestu...

Neznam da li je adekvatno poredjenje sa pistoljem ali i motor je opasan ako neko nezna da ga koristi.

Ako sutra kad porastu, npr. na svadbi dodju do nekog oruzja da pucaju u vazduh, voleo bih da znaju da rukuju...

Moj najbolji drug iz vojske je poce da radi u interventnoj i devojka ga je upucala iz sluzbenog cz-a, nije znala da metak ostaje u cevi i kad izvadis okvir...

Uf malo sam zacrnio na kraju, nije mi to bila namera.

U svakom slucaju sam za to da znaju da voze,od zabrane nema nista, samo ce kriti od roditelja.

• Podržavam 2

• BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova
  • Motocikl: Versys buljavi

Ja ako ovo moje derište ne naučim da vozi motor, smatraću se lošim roditeljem ...☺

• Podržavam 5

Ja isto kao i Gagi imam dvoje,sina i cerku,oboje su se vec vozili na motoru,sin ima svoju opremu,ali samo za po kraju.

Bolje ja da ih naucim,nego da sami uce,bez mog znanja..

Nadam se da smo ti bar malo pomogli

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja