vojnikd 11 Napisano Decembar 24, 2014 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Тако је, кофери су на по четири шрафа, једино што треба су оне металне "жабице" са навојем, пошто рупе немају навоје. Постоји и парче црне лајсне које покрива део који се види када се скину украсне лајсне, али није неопходно... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Decembar 24, 2014 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan post img img upload Extra mu cuci nema sta + dodatni prostor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Decembar 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan [/url] post img img upload Extra mu cuci nema sta + dodatni prostor ...samo ih treba naći . . . ; Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Decembar 25, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Stigla maja,ulje spremno za servis,sta ces vise bogte čoveče Gajdobra 1982 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobances 18 Napisano Decembar 31, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: suzuki burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svima bih pozeleo srecne Novogodisnje praznike, i sve najbolje u Novoj 2015. godini. uz neki prigodan poklon ispod jelke . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4729 Napisano Decembar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drage koleZe, drugari i ce maxiskuteraši, želim Vam sve najbolje u 2015. da se siti navozamo i lepo družimo. Puno zdravlja i sreće a za ostalo se izborite U to ime prilažem i dve adekvatne sličice... Živeli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da ste mi zivi i zdravi, ziveli... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tooo mačko! Srećni Vam praznici drugari! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Decembar 31, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da nam sledeca godina bude jos bolja i kvalitetnija, sve najbolje drustvo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15842 Napisano Decembar 31, 2014 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh ljubim slicice dve........ Srecna Nova Bandoooooo oooo ooooo oooo ste'mi svi zivi, zdravi i veseli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuzma63 139 Napisano Decembar 31, 2014 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da ste mi svi zivi zdravi i veseli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Techa 42 Napisano Januar 1, 2015 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan ,*, ,:';*¤ ,:;¤ ;%:, _;:#*;:;¤:&_ !!! Želim vam Srećnu i berićetnu 2015-tu. Punu zdravlja, sreće, ljubavi, razumevanja i tolerancije. Pregršt lepih i bezbednih vožnji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 418 Napisano Januar 1, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 592 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan ... poštovani ma ( r ) xisti ......srećnu Novu Godinu, dobro zdravlje i puno bezbednih kilometara vam zelim . . .od srca . . . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1231 Napisano Januar 1, 2015 BJB Maxi scooter club, 1659 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje MSC braco! Da ste mi zivi i zdravi... Iskoristite ovu zimu da sredite "konjice" pa u nove voznjice! S R E C N A N O V A G O D I N A ! ! ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 1, 2015 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Oklopnici.... srećnu novu godinu žele vam Boriša i Jela, puno zdravlja i srećnih kilometara u 2015 oj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 2, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ..... Živ je !!! Bankar je živ :-) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 2, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno bre borisa, gde si ti? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Januar 2, 2015 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ziv ziv....trenutno smo u Becu pijemo belo toceno pivo u hard rock cafe u:-)....probacu da se iskombinujem za ovo zimsko druzenje da se vidimo malo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 3, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan "kako je u Becu,znaci cool je u Becu" ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 18, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji i kolege: Ja jos uvek sam pod utiskom svega što se događa, verujem i mnogi drugi... Jos uvek me boli ovo sve, i verujem da nisam jedini. Osećam se kao dete razvedenih roditelja... Volim i mamu i tatu i bate i seke. Svaki član mi je prijatelj na prvom mestu i kolega na dva točka. Ne mogu da delim ljude, ne mogu da se odreknem ljudi sa kojima sam delio tolike godine i lepe trenutke.... Toliko mi je žao što nije prihvaćen objedinjeni logo, sa oba pisma i forum u sredini, vec smo morali na silu da biramo kome je šta važnije, a sve je podjednako važno, sva tri elementa. Ruku na srce nikom nije smetala ćirilica ali većina nije htela da se odrekne natpisa bjb. Zato je bilo važno da se prihvati objedinjeni logo, i ne bi mozda doslo do rasula... Ne znam kako se drugi osecaju ali ako bi se svi setili svih lepih trenutaka svih ovih godina, i ako bi pustili na stranu sve loše, bar jedan dan da se okupimo svi zajedno kao odgovorni i civilizovani ljudi i da razgovaramo i pricamo o svemu. Da nadjemo mozda kompromis neki ili bar pokusamo da razgovaramoo svemu. Ja mislim da smo svi članovi zaslužili jedan takav sastanak. Zato molim sve vas da razmislimo duboko u nama, da probamo da se nadjemo i pričamo. Ništa ne mozemo da izgubimo, ništa nas ne košta. Ne boli da se vidimo i razgovaramo. Ja vas molim u ime svih koji se osecaju kao ja, kao dete razvedenih roditelja, da se nadjemo. Zaslujujemo bar to... Predlažem da se napravi glasanje ko je za da se svi nadjemo! Preklinjem da se glasanje napravi, pa ako ništa drugo bar smo pokušali!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Osećam se kao dete razvedenih roditelja... Volim i mamu i tatu i bate i seke. Plusčina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Januar 19, 2015 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Ne budali .... Ako ti fali neko da te maltretira, zamoli lepo Naleta, shvatiće ona. Patiš od blažeg oblika stokholmskog sindroma.... proćiće to 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Januar 19, 2015 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne budalim, želimo glasanje za sastanak svih!!! želimo da ragovaramo kao ljudi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam Karlov predlog da se napravi glasnje za sastanak svih. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Januar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Karlić ne shvataš poentu..Niko nikome ništa nije branio.. Neki ljudi vole drugačiji (čtaj: vojničko-klupski) sistem uređenja naših vožnji i to je to. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...